От няколко като имам ЛС и му кажа да го отвори в нов прозорец, новия прозорец излиза съвсем мъничък и всеки път трябва да го разпъвам. Хром, win7 64. И в работата, и вкъщи.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Имам проблем с форума. При писане на ново мнение не работи вкарването на нов ред (т.е. натискаш Enter и не се случва нищо). Windows 7 Ultimate 64-bit и Internet Explorer 10.
"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония
Не е оферта. Заради едното писане на мнения да сменям нещо, което ми върши работа, защото Mozila, Opera или Chrome са "fun", "cool" и т.н. е несериозно. Да не говорим, че във форума на HardwareBG, който също е на тази платформа няма проблеми. Както и на няколко доста по-големи "задгранични" форума, също на vB4...
"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония
От няколко като имам ЛС и му кажа да го отвори в нов прозорец, новия прозорец излиза съвсем мъничък и всеки път трябва да го разпъвам. Хром, win7 64. И в работата, и вкъщи.
Това и при мен е така, ама си мислех, че хромът се е омазал нещо с някой ъпдейт.
Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...
Коментар