Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли модераторите да са анонимни?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трябва ли модераторите да са анонимни?

Тия модераторите нали все пак и те са хора?!
    Е,ако са хора,то сигурно може да им се случи и да сбъркат някъде...А пък така и така се гледат под лупа и от нас(потребителите,дето пускаме теми за изясняване за щяло и нещяло) и от администрацията,че и по между си сигурно....(системата,за която стана въпрос)
    Мисълта ми е,че трябва да сме малко по-толерантни към действията им( и бездействията им,че иначе всички да сме с по няколко наказания).И от тук–няма значение дали са анонимни(а те не са),за да им опростим някоя и друга неправилна(според нас) корекция(които,в интерес на истината,според мен,не са много)
    И защо трябва да се правят такива големи въпроси от някое и друго изтрито мнение–ако е нещо конкретно,обикновенно могат да се използват и личните съобщения(че и телефони има доста написани и Скайп и т.н.).
    И да се трие и да не се трие,ако е нещо достатъчно важно ще се осъществи комуникацията(за добро или за лошо).

P.S.Подкрепям мнението на NIKSD!
    Много ясно,просто и културно обяснение!
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Дано не стане спам...

Думата "Полиция" идва от "Полис", което на гръцки означава град...

Това е била първата вътрешна армия, която е трябвало да "вкарва в пътя" илотите, т.е. робите...

Аз в пътя не мога да влезна, защото не ставам за тая работа, но мога да се разхождам отстрани по пътечката, поне докато не ме изгонят и от там!

Стига ми, че досега не са ме напъдили "полицаите"!

Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
        Аз в пътя не мога да влезна, защото не ставам за тая работа
        оффроудър - класика

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
          Абе и аз така реагирах като го прочетох това за първи път. Е после се замислих, попрочетох малко, почаках и ми се изясни.

Политиката "обяснения не давам" се е наложила, защото поговорката 'ти го пуснеш под масата, то се качи на масата' важи с пълна сила и днес. Зеленичките започнат ли да се обясняват ще им се наложи да си наемaт адвокати и секретарки. Та с две думи- не е направено от неуважение към редовния потребител, направено е за намаляване на препирните и гладкото развитие на форума. "Няма да обяснявам" е необходимо зло без което няма начин да вкараш в пътя хиляди умници криещи се зад мониторите си.

Горното е само пример и няма нищо общо с конкретната ситуация!
          О,абсолютно те подкрепям колега както и колегата Злой,уважавам труда на модериращите този форум понеже както знаем ''във всяко стадо си има и мърша'' и тук не е изключение и трябва да се парира на време.
          Ставал съм по някога обаче свидетел на грозни забележки и повдигане на тон от модератори което никак не е красиво и етично и дори е обидно.
          Аз лично никога не съм бил така да го кажа наказван,и препирни с ръководството никога не съм имал,прочел съм си правилата и условията и това е.
          Толеранса и спортсменството тук трябва да са на ниво,поущрението към новите потребители е ключов момент-не им се карайте че питат,а старите е задължително да помагат-та нали все пак те са ресурса тук
          Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Някой ще ли ми обЯсни за какво е тази тема? Оправдавам питащите - те толкова си могат, но отговарящите...
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X