Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли модераторите да са анонимни?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ли модераторите да са анонимни?

Не правя провокация, но ми е странно че всички корекции, които са напълно необходими за един форум се правят анонимно...

Това някакъв страх ли е ? От какво може да се плаши човек в един форум, че да се крие ?

Странно...

Ако преценят, че темата е за изтриване - нека я изтрият...

Поне преди имаше "Редактиран от еди кой си..."

Сега всичко се е изпокрило като зайци...

До: Трябва ли модераторите да са анонимни?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    Не правя провокация, но ми е странно че всички корекции, които са напълно необходими за един форум се правят анонимно...

Това някакъв страх ли е ? От какво може да се плаши човек в един форум, че да се крие ?

Странно...

Ако преценят, че темата е за изтриване - нека я изтрият...

Поне преди имаше "Редактиран от еди кой си..."

Сега всичко се е изпокрило като зайци...

Volk, ами страшен си
    Мен ме коригират и наказват винаги мотивирано и с подпис...щото нямам остри зъби

Коментар

Всеки от нас е писал пълни глупоснти понякога и без модераторите, това щеше да е сметище!

В никакъв случай не оспорвам тяхната работа, но защо да е анонимна?

И без това не се познаваме...

Аз знам ккаво би редактирал Венци и по какъв начин, но предполагам какво би направил някой новобранец и бих подминал с усмивка редакцията..

Коментар

Винаги когато съм бил поправян, е пишело от кого е направена корекцията. Това за малките неща. За големите- има си обществен съвет, има и модераторски подфорум. Съмнявам се някой да прави нещо на своя глава.
        Между другото- ако дадеш конкретен пример, ще е по-лесно да се разбере какво става /ако става нещо де/.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Нищо анонимно няма. Т.е. проследими са почти всички действия на модераторите. Просто не всички тези неща са видими за потребителя. В частност, нещо, което се редактира много бързо след написването, не му личи отведнъж. Според мен е бъг, но така си работи системата.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            Винаги когато съм бил поправян, е пишело от кого е направена корекцията. Това за малките неща. За големите- има си обществен съвет, има и модераторски подфорум. Съмнявам се някой да прави нещо на своя глава.
            Между другото- ако дадеш конкретен пример, ще е по-лесно да се разбере какво става /ако става нещо де/.
            Примери не мога да дам, но и на мен ми затриват постове хей така.
            И не само на мен.
            За справка темата ми "Продавам китайски Петромакс и части"
            Колегата с наполовина измитата Нива питаше нещо и докато му отговоря въпроса му го нямаше.

Коментар

имам модераторски, а и повече права, в друг форум..
              наблюденията ми са, че тук се трие повече, и се коригира по-малко..

бивш "фазан" съм, сега не знам пп, о.з....

от БНА.
              Последно редактирано от Veni1; 15-05-10, 20:46.

Коментар

Всъщност, с какво би помогнала пълната публичност и лична следа в модерацията? С изграждане на лични отношения? Полза няма никой, а за обективността на модераторите все едно грижа имат само администраторите на Форума.

Като няма демокрация, за какво ви е гласност?

Коментар

Право на организаторите на форума е да решат как да го "пилотират"..

Вероятно за да избегнат личностни конфликти са въвели тази анонимност и в това има резон!

Но не се прави така пичове!

Застава се пред строя и се казва " За да няма излишни междуличностни напрежения, решихме, че не е нужно да знаете кой модератор какво прави!"

А не по метода на мишките..

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                    Примери не мога да дам, но и на мен ми затриват постове хей така.
                    И не само на мен.
                    За справка темата ми "Продавам китайски Петромакс и части"
                    Колегата с наполовина измитата Нива питаше нещо и докато му отговоря въпроса му го нямаше.

Е като е изтрито значи с нещо е сгазил правилата /с това не може да се спори, има си правила и зелените човечета не са длъжни да дават обяснения/ Ако само е променено, винаги е пишело от кого. Поне така е с мене и моите мнения.
                    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Нищо не е анонимно, всеки с права в даден раздел вижда кой какво е правил. За потребителите е видимо, когато поста е редактиран, отдолу си пише, по същия начин както, когато потребителя сам си редактира поста.

Ето пример( в случая нищо не е редактирано, просто току-що направих опит без да променям нищо, дори и тогава излиза)
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=94917

Не оставя следа единствено, когато редакцията се прави непосредствено след пускането на поста, тогава дори и потребителя да си редактира не излиза.
                      Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                      A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        имам модераторски, а и повече права, в друг форум..
                        наблюденията ми са, че тук се трие повече, и се коригира по-малко..

Сравнения на статистики ще направиш ли?
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          Сравнения на статистики ще направиш ли?
                          гы, с удовольствием - не буду!

Коментар

За триенето/коригирането - има си причина. Да коригираш значи да сложиш на някого думи в устата. После той се цупи, а и не е коректно. Триенето е чиста работа.

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                            ...
                            Но не се прави така пичове!
                            Пред кой строй? Ясно е написано в правилата кой на кого какви обяснения дължи, ама тях кой ли ги чете?

И как се прави - направи по-голям форум и разкажи как става. Постфактум, защото предварително всички знаят.

Коментар

Нищо не е анонимно, всеки с права в даден раздел вижда кой какво е правил. За потребителите е видимо, когато поста е редактиран, отдолу си пише, по същия начин както, когато потребителя сам си редактира поста.

Значи при мен е повреден монитора, защото нищо не излиза!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X