Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли модераторите да са анонимни?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трябва ли модераторите да са анонимни?

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
    Е като е изтрито значи с нещо е сгазил правилата /с това не може да се спори, има си правила и зелените човечета не са длъжни да дават обяснения/ Ако само е променено, винаги е пишело от кого. Поне така е с мене и моите мнения.
    Ами с нищо не ги беше сгазил!!! Питаше ме нещо, сега не помня какво, но си беше обикновен въпрос.
    И той се чудеше, както и аз.

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
      Право на организаторите на форума е да решат как да го "пилотират"..

Вероятно за да избегнат личностни конфликти са въвели тази анонимност и в това има резон!

Но не се прави така пичове!

Застава се пред строя и се казва " За да няма излишни междуличностни напрежения, решихме, че не е нужно да знаете кой модератор какво прави!"

А не по метода на мишките..
      Ти все едно не знаеш кои са "пичове"те..... И нямаш телефоните им....

Честно казано не виждам смисъла в подобни теми и обсъждане на подобна тематика в "пряк" ефир.....

Моля съответния модератор да я заключи..... Съвсем безотговорно и абсолютно анонимно
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        Сравнения на статистики ще направиш ли?
        Сравнението и статистиката са ясни- Форума е голям и популярен не защото зеленките са красавци и чаровници //, а защото се управлева по правилния начин. Успеха на форума е показателен. Винаги може да има изключения, но я някои да се опита да угоди на 10 000 човека.
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Значи при мен е повреден монитора, защото нищо не излиза!
          Виж горния ми пост и ми кажи, че не виждаш, че съм редактирала мнението.
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Аз почти винаги знам кой еАма нали повечето са ми приятели и ме спасяват отна другия денЧе ламбата е много силна и чат пат ми се замае главата
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Моля съответния модератор да я заключи..... Съвсем безотговорно и абсолютно анонимно

Ще следя с много голям интерес дали ще се заключи и дали ще стане анонимно...

Вероятно ще има някакво "героично изказване " накрая, но ще бъде вече с титуляр...

Което си е напредък!

Коментар

Значи при мен е повреден монитора, защото нищо не излиза!
                продавам такава техника, между другото

ама точно такъв монитор май нямам

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Пред кой строй? Ясно е написано в правилата кой на кого какви обяснения дължи, ама тях кой ли ги чете?
                  Ясене, аз съм говедар, но не съм говедо...

Както и повечето участници тук!

Ако няма участници, ще си четете правилата и ще се борите с тинейджърите ...

Повечето сме достатъчно зрели и интелигентни, за да разбираме нормите, но и да попитаме, защо се прави така?

Нищо повече от въпрос...

Коментар

Ти все едно не знаеш кои са "пичове"те..... И нямаш телефоните им....

Честно казано не виждам смисъла в подобни теми и обсъждане на подобна тематика в "пряк" ефир.....

Е,и таз добра!!!!
                    Това ми звучи като-''ай си..тир дето ще ви се обяснявам на вас.
                    Оставете кой каквото има да си го каже,все пак докато ни има нас ще ви има и вас.
                    Колега Злой не те познавам и не искам по никакъв начин да те обидя,имаш моето уважение и аз от моя страна моля за твоето.
                    Поздрави!
                    Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                      Е,и таз добра!!!!
                      Това ми звучи като-''ай си..тир дето ще ви се обяснявам на вас.
                      Оставете кой каквото има да си го каже,все пак докато ни има нас ще ви има и вас.
                      Колега Злой не те познавам и не искам по никакъв начин да те обидя,имаш моето уважение и аз от моя страна моля за твоето.
                      Поздрави!
                      Превеждам: Вълк знае кой е собственик на този форум, знае позицията му относно "демокрацията" и модерирането, и затова му е доста по-лесно да отправи директни въпроси към точния човек. Вместо да прави цунами в чаша с вода. Което по никакъв начин не засяга наши с теб междуличностните взаимоотношения.
                      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Нямам практика да обяснявам правилата тук, те са такива каквито са! Въпросът обаче разглеждам като чисто технически и съответно ще получи такъв отговор.

Има толеранс, в който едно мнение може да бъде коригирано, след изтичането на това време се заключва... (към момента е мисля 5 минути, ако някой много държи ще проверя точно) През това автора на мнението може да го коригира многократно, без ограничения и при това всяка нова корекция няма да остави никаква следа..., т.е. никой не може по-късно да види какво е коригирано... Разбира се и в този случай няма надпис за корекция... Ако Модератор коригира мнението в същият този толеранс от време, то също няма да бъде отразено..., такъв е софтуера... Но пък аз имам конзола в която се записва всяко действие на всеки Модератор, тъй че мога да проверя... Толерансът от време, е подбран като такъв, за да може да бъдат отстранявани обичайни грешки и след това корекцията се забранява за да не може Потребителят, да промени смисълът на мнението си... Смятам, че тези минути са достатъчни за синтактични корекции...
                        VPetrov.photography

Коментар

Всяка последваща корекция на мнение (след първите 5 минути) от който и да е, Модератор, СуперМодератор или Администратор се записва в базата данни и при това се запазват и старите версии... Така че, винаги за в бъдеще може точно да се сравни кой, кога и какво точно е коригирал... Или с други думи, ако напишете нещо което е много важно за бъдещето на човечеството, изчакайте 5-те минути, уверете се, че вече мнението е заключено и оттук насетне можете да сте сигурни, че то е запазено за поколенията... Който и да го коригира, то първоначалният текст остава и винаги може да бъде възстановен...
                          VPetrov.photography

Коментар

Не коментирам правилата. Корекциите в много случаи са наложителни и помагат.
                            Но според мен, директното триене, без следа, че е имало нещо написано и от кого, не е добър вариант.
                            Последно редактирано от Пенчо; 15-05-10, 21:37. Причина: грешка

Коментар

Директно физическо триене тук, може да направя само аз и никой друг... Всяко друго триене, оставя надпис кой и кога го е направил + цялото пълно мнение, с цялата му история от редакции (ако има такива)... Това не се вижда от потребителите, но се вижда от всеки Модератор и СуперМодератор... Има създадена достатъчно добра система за първичен и вторичен контрол, тъй че грешните действия биват коригирани... Системата в този и вид напълно удовлетворява изискванията! Това кое е добре и кое не, има кой да прецени, нуждата от корекции също.
                              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                                Е,и таз добра!!!!
                                Това ми звучи като-''ай си..тир дето ще ви се обяснявам на вас...
                                Абе и аз така реагирах като го прочетох това за първи път. Е после се замислих, попрочетох малко, почаках и ми се изясни.

Политиката "обяснения не давам" се е наложила, защото поговорката 'ти го пуснеш под масата, то се качи на масата' важи с пълна сила и днес. Зеленичките започнат ли да се обясняват ще им се наложи да си наемaт адвокати и секретарки. Та с две думи- не е направено от неуважение към редовния потребител, направено е за намаляване на препирните и гладкото развитие на форума. "Няма да обяснявам" е необходимо зло без което няма начин да вкараш в пътя хиляди умници криещи се зад мониторите си.

Горното е само пример и няма нищо общо с конкретната ситуация!
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X