Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо има ограничения за новите потребители?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
    Сайта може да се опитва да го хакне някой който го е яд или завижда-не виждам с какво би попречил сайта на някой.
    Ако намекваш нещо за мен - грешиш. Аз не съм хаквал нищо. Още повече изобщо не посещавах този форум когато са го хаквали неведнъж - то не били през галерията то не било чудесия. И защо са се занимавали ако нещо не ги е издразнилио... това без причина може да се случи много рядко, трябва да си адски карък.. ? Както и да е, аз нямам полза някой да го стори отново тъй като аз също съм си редови потребител и си следя редовно любимите форуми.

И до Венци - нищо не работи. Представи си го така - потребител се регистрира, одобряваш го, пуска 1-2 нормални коментара в някоя тема, следва прехвърляне в другата група, след което изчаква одобно време когато модераторите дремят и се изаква ( ) на метеното. Така че колкото и да се стараеш да вкараш някаква цензура българина винаги ще намери начин, и дори ще му е по-интересно от-колкото ако всичко му е позволено - тогава ще му е безразлично и няма да се създава излишно напрежение. Опа.. пак взех да давам акъл, извинявам се...

Коментар

Опа, спирам да давам коментар по каквото и да е:

Цитат на Венци до мен в лично съобщение от преди минута:

Аз не знам докъде може да стигне вашата наглост но моето търпение се изчерпва. Още един коментар по какъвто и да е въпрос освен чисто технически ще ви донесе постоянен бан.

Достатъчно голям компромис е самото ви присъствие тук.

Оттук нататък няма да има каквито и да са предупреждения.

Коментар

Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнение
        Ако намекваш нещо за мен - грешиш. Аз не съм хаквал нищо. Още повече изобщо не посещавах този форум когато са го хаквали неведнъж - то не били през галерията то не било чудесия. И защо са се занимавали ако нещо не ги е издразнилио... това без причина може да се случи много рядко, трябва да си адски карък.. ? Както и да е, аз нямам полза някой да го стори отново тъй като аз също съм си редови потребител и си следя редовно любимите форуми.

И до Венци - нищо не работи. Представи си го така - потребител се регистрира, одобряваш го, пуска 1-2 нормални коментара в някоя тема, следва прехвърляне в другата група, след което изчаква одобно време когато модераторите дремят и се изаква ( ) на метеното. Така че колкото и да се стараеш да вкараш някаква цензура българина винаги ще намери начин, и дори ще му е по-интересно от-колкото ако всичко му е позволено - тогава ще му е безразлично и няма да се създава излишно напрежение. Опа.. пак взех да давам акъл, извинявам се...
        Не намеквам нищо за теб-не знам защо така си си помилсил А колкото до хакването на форума-нали се вижда че си работи отлично-явно си има хора които се грижат и оправят дивотийте на пишман хакерите.И пак казвам че форума може да се опитва да го хаква някой който го е яд или завижда-не виждам кой от какво се е издразнил-щото аз поне не съм попадал на дразнеща тема или постове в този форум.

Коментар

Свободата за мен е свято нещо.
          Одобрявам желанието на Радо за повече свобода но съм твърдо против тона. Абсолютно заслужен бан.
          За да не се превърне свободата в свободия и анархия трябва да има хора които я пазят. Обикновено тези хора понасят негативите и общо взето не са много популярни.
          Това не е цензура.

Коментар

Първоначално публикуван от kernel Преглед на мнение
            Не виждам обаче някой от ново-регистрираните да е коментирал. Виждам само стари муцуни на които не им дреме защото тяхните коментари не стоят във режим на одобрение преди да бъдат прочетени и чак тогава - одобрени. Също така не виждам и кои участници във форума е обидил със коментара си, виждам единствено недоволство от начина по който се оправлява форума. То се видя, че не обичате да ви се дават препоръки и забележки, но чак пък да го баннете заради това...
            ...
            П.С.2. После се чудете защо някой би ви хакнал сайта... ? (риторичен въпрос)
            Колега, като една от "старите муцуни", мога да ти кажа, че в момента съм на модериран режим като новорегистриран в поне 2 американски форума, които са създадени от частни фирми.
            В един куп други форуми, в които участвам (отново частна собственост) има куп ограничения, каквито собственикът е намерил за добре да наложи. Като се почне от това, че, ако не се регистрираш,
            не можеш дори да четеш форума и се свърши до забрана за публично обсъждане на модераторите и техните действия (това последното е в "хитлеристкия" форум Webmaster World).
            И не съм забелязал някой да се оплаква от наличието на едни или други правила. Просто за всички е ясно, че даденият форум е частно, а не публично начинание и като такова, този, който плаща сметките, е в правото си да налага каквито иска правила, стига те да не нарушават законодателството.

Честно казано, изобщо не ми е ясно отде ти е този мерак да се опитваш определяш правилата в чужда къща. Нали си имаш свой форум. Слагай в него каквито си искаш правила. Или го остави изобщо без такива, на принципа "Анархия мать порядка".
            Ако тук порядките не ти харесват - никой не ти е сложил чатал на врата да посещаваш този форум. Ако обаче искаш да си тук - съобразявай се с правилата. В чужд дом със свои правила не се ходи.

Отстрани знаеш ли на какво приличат твоите критики? На опити за злепоставяне на конкурент. За такова нещо на повечето други места досега щеше да си баннат без право на обжалване.

И освен това. Ако помоля някой да се съобразява с порядките в моя дом, а той в отговор ми каже " Недей да се чудиш, ако ти разбият къщата", то този човек ще трябва ежедневно да пали свещичка и да се моли никой да не ми разбива къщата. Защото, ако това се случи ...
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Никой не се оплаква защото го банват...

Освен това по-горе се защитаваха интересите на потребителите като цяло.

А ако говориш за налов там има доста по-строги правила от тук но нито едно не от тях не кара потребителите да се чувстват като маймуни.

Коментар

Първоначално публикуван от nokiapeople Преглед на мнение
                Никой не се оплаква защото го банват...

Освен това по-горе се защитаваха интересите на потребителите като цяло.

А ако говориш за налов там има доста по-строги правила от тук но нито едно не от тях не кара потребителите да се чувстват като маймуни.
                А това какво е? Един потребител с няколко ник-а? Дали така някой не прави другите потребители на маймуни?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

От много време съм в този форум и забелязвам следното поради факта че ние сме не само един ник в някой форум ние сме ИМЕНА на хора който се познават и сме имали приятни моменти и изживявания заедно и когато чета мнението на някой който познавам все едно в момента разговарям с него лице в лице и ми е приятно За това на новите потребители им е трудно да се окопитят и да влезнат в час Били сте в казармата знаете за какво става въпрос "Стари кучета" имаше такъв лаф навремето то и сега казарма няма да има Та много от новите потребители не знаят в каква среда ще попаднат и като ги настъпи някой и вие на умрело ТУК всички сме приятели и ни свързва любовта към джипките,OFF ROAD му викаме.Подушвам че сме от една порода Та към новите потребители Влез, огледай се, ослушай се намери приятели и ще ти е гот ТУК

Коментар

Много точно Емо
                    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
                      Много точно Емо
                      Точно е я Хареса ми едно мнение на KirilPetrov "Тук се научих да пиша на кирилица" това е по спомен Е не е ли хубаво.

Коментар

Защо е нужна тази злоба? Защо нещата да не стават така както са ставали досега?

Коментар

Първоначално публикуван от hunter Преглед на мнение
                          Защо е нужна тази злоба? Защо нещата да не стават така както са ставали досега?
                          Коя злоба? И кои неща не стават "както досега"?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

До: Защо има ограничения за новите потребители?

нормално да има ограничения. някой като има мотивация ще ги изтърпи. сега аз мирно и тихо се ослушвам и ровя из сайта, и чакам. е, вярно че не ми е мн ясно какво. ровя из калта с джипа и като не знам как, може нещо и да му счупя, ама дотогава може и да ме пропусне системата и да получа съвет от препатил участник. но аз съм спокоен човек

Коментар

имам въпрос на същество:
                              Мой виртуален познат от друг форум, собственик на 2 автомобила с повишена проходимост иска да се влючи във форума като пълноправен участник...
                              Мога ли да му дам референция и ако да, как става това?
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Пращаш ЛС на Венци Петров и си готов
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X