Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Триеш излишното, но внимаващ да не изтриеш [ quote ] и [ / quote ] които започват и завършват цитата. Изтриеш ли и една скоба, целия таг става част от текста. Ей така:

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    Как мога да цитирам... ... ...а не целия?
    [QUOTE=sonda;2190061]Как мога да цитирам само определени части от някой пост,а не целия?[/QUOTE изтрита последна скоба

[ QUOTE=sonda;2190061 Как мога да цитирам само определени части от някой пост,а не целия?[/QUOTE ] изтрита скоба в първия таг
    Последно редактирано от Goblin; 17-05-13, 22:35.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Мога ли да кача QR там където пише Анатолий Пейчинов ....и т.н !
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

• Re: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Мже да цитирате няколко мнения, мисля, че 20 беше ограничението - става с бутончето с кавички и + долу в дясно, също можете да ползвате бутноа в редактора, на десния който е като балонче и да слагате текста който ще цитирате между QUOTE таговете.

Мога ли да кача QR там където пише Анатолий Пейчинов ....и т.н !
        За подписите ли става въпрос - там има ограничение в ББ кода заради това че се ползва много некоректно за реклами.

Коментар

• От: Re: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
          Може да цитирате няколко мнения, мисля, че 20 беше ограничението - става с бутончето с кавички и + долу в дясно, също можете да ползвате бутона в редактора, на десния който е като балонче и да слагате текста който ще цитирате между QUOTE таговете.
          Точно тези бутони ми "липсват",тъп съм и не схванах,ако може нещо нагледно като за индиянец?
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Ето колега, под всеки пост има това първото бутонче с него избираш кои постове да цитираш, като го зъкнеш става на отметка че е селектирано.
            Или ползваш това по долу в редактора и си копираш текста между таговете - за всеки цитат си правиш нов таг за да стане.
            1
            12
            123

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:quote.jpg
Прегледи:1
Размер:74.3 КБ
ID:5482420

Коментар

• От: Re: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
              За подписите ли става въпрос - там има ограничение в ББ кода заради това че се ползва много некоректно за реклами.
              Да ...точно за подписа,в смисъл в QR-а да има повече информация ,като месторабота,интереси,примерно винаги готов да ходя за риба и подобни ...!
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Това може да са осъществив в профила, http://www.offroad-bulgaria.com/memb...boutme#aboutme, в подписите е доста неприятно да са много дълги, защото доста често подписите са по дълги от мненията и контента се чете доста по трудно.

Коментар

Нещо стана с гадните снимки тукаhttp://www.offroad-bulgaria.com/show...97#post2357297
                  Ако можете ги оправете.
                  Възможно ли е шибания сървър да не бачка ?
                  Последно редактирано от Петьо Джартов; 03-12-13, 17:33.

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
                    Нещо стана с гадните снимки тукаhttp://www.offroad-bulgaria.com/show...97#post2357297
                    Ако можете ги оправете.
                    Възможно ли е шибания сървър да не бачка ?
                    Май и тука стана като в парламента,на никой не му се бачка !

Коментар

Да, ще ти ходи някой по гъза на тебе....има си бутон за уведомление, не си от вчера тук, използвай го.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        Да, ще ти ходи някой по гъза на тебе....има си бутон за уведомление, не си от вчера тук, използвай го.
                        Ще ми ходи разбира се,аз плащам данъци на тая държава .

Коментар

Ще ми ходи разбира се,аз плащам данъци на тая държава .
                          Да де, но освен мен, друг модератор да си черпил??? Не си, тогава недей рИва.

Коментар

Ако можете ги оправете.
                            Не може, снимките ти липсват като прикачени, затрил си ги!
                            Пиши наново, и пак слагай снимките.
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 03-12-13, 19:57.
                            Land Rover Discovery:
                            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Да Петьо затрил си ги от управление на прикачени. Пусни ги в нов пост. После може някои модератор да събере двата поста.

Коментар

Тук в тази ми тема http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=179280 си позволих публикация на 3 поредни поста в отговор,без да знам как става цитирането на повече от 1 пост(за което се извинявам) и понеже реших да се поправя като намеря решение на проблема ми,попаднах на тази тема и на 6-та страница намерих отговора ,един от модовете Peppy го е пояснил,при следващ удобен случай ще тествам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X