Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    Ами аз ти казах да не бързаш, ама ти чуваш ли?

На въпроса - отиваш там където са активните в момента членове. Отгоре пише Потребители в момента 566. участници 228, гости 338 - Кликай на синята цифра, в случая 566. И си готов.

П.П. И по-внимателно с майките. Тук това не се толерира изобщо.
    peichev68, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
    1. Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
    2. Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
    3. Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.

На ти тебе синя цифра Имах предвид като вляза в на някой профила (примерно твоя) и пише : Текуща активност: Отговор по тема "Бар Наздраве" (примерно) това исках да кажа.
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

• От: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

А ще има ли функция "виж всички непрочетени мнения"?
      Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

• Re: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

В момента преиндексацията е завършена
        всички функции с търсене работят.

Нови мнение
        Последни мнения
        Мнения на потребител и т.н.

Коментар

Какво натиснах, какво щракнах-но сега шрифта на форума е дребен.
          Търсих по настройките, но не видях откъде трябва да си оправя големината на шрифта.
          Пък може и от компютъра ми да е, не знам.
          Помощ!
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Търсих по настройките, но не видях откъде трябва да си оправя големината на шрифта.
            Помощ!
            Променяш размера с клавишна комбинация Ctrl и "+" или Ctrl и "-", съответно увеличаваш или намаляваш ...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Помощ!
              Или пък натискаш "Ctrl" и завърташ търкалото (скрола) на мишката напред за увеличаване, назад за намаляване.
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Реших си проблема-най-долу вдясно имам бутон за зум. Явно съм щракнал без да искам в него, и вместо 100% показваше 90%.
                Все пак благодаря за съветите.
                Ако се видим наживо-обещавам да почерпя.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Въпрос: до вчера, като исках да видя как се движи някоя дискусия, в която участвам, най-лесно и бързо ми беше да си кликна на профила и да си погледна мненията. Съответно, като видя от кого е последното мнение, ми става ясно има ли развитие или не, а ако има - да си отида директно на последното мнение и направо да видя новите отговори.

След днешната промяна обаче ми показва конкретно мненията ми (а аз си знам какво съм писал все пак ), но никаква информация от там нататък. При цъкване на темата, ме праща на първия пост, което е леко отегчително.

Бутона Какво Ново не ми върши работа, защото изскачат нови теми от целия форум и ме обърква още повече. В настройките не видях опция да ми показва мненията по стария начин.

Има ли друг начин да си следя дискусиите, без да се налага да преглеждам всички подфоруми?
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Да има, и то не един.
                    Можете да се абонирате за темите от които се интересувате.
                    Можете автоматично да се абонирате за всяка тема която пишете.
                    Можете от разширено търсене да си направите филтър.

След днешната промяна обаче ми показва конкретно мненията ми (а аз си знам какво съм писал все пак ), но никаква информация от там нататък. При цъкване на темата, ме праща на първия пост, което е леко отегчително.
                    Това по принцип е правено за потребителите посещаващи вашата страница.
                    Съгласен съм с Вас, че е тъпо да няма линк към самото мнение а само към темата.
                    Ще го предложа за доработка.

Благодаря - и за 100 години няма да се намерят по добри дебъгери от потребителите
                    Последно редактирано от Daniel; 06-10-10, 10:08.

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                      Въпрос: до вчера, като исках да видя как се движи някоя дискусия, в която участвам, най-лесно и бързо ми беше да си кликна на профила и да си погледна мненията. Съответно, като видя от кого е последното мнение, ми става ясно има ли развитие или не, а ако има - да си отида директно на последното мнение и направо да видя новите отговори.

Има ли друг начин да си следя дискусиите, без да се налага да преглеждам всички подфоруми?
                      Има друг начин и то не един. При това доста удобни.
                      Най-горе в дясно, до бутона "Изход", се намира бутона "Настройки". Този бутон ти дава директен достъп до всички теми, за които си абониран и по които има нови мнения непрочетени от теб.
                      И всичко това подредено хронологично. Темите с абонамент, но без нови мнения след последното ти посещение ги пропуска.
                      Това е вариант 1.

Вариант 2 - пак най-горе, но от ляво, има бутон "Бързи връзки". Кликваш там и от него избираш "Теми с абонамент". Това са темите, за които ти си абониран. Подредени хронологично. Но тук вече ти показва всички теми - и с нови мнения и такива без движение след последното ти препрочитане.

За всяка тема, по която дадеш отговор, системата автоматично те абонира.
                      Но хубавото е, че горе в меню лентата на темата има бутон за абониране по съответната тема.
                      Дори и да нямаш твой отговор вътре, но темата е интересна за теб и искаш да я следиш, просто се абонираш ръчно за нея.

Това последното за колегите, които все още не знаят за тази хубава опция.

Коментар

Проблема беше със заглавията на темите
                        намерено и Оправено.

Коментар

• От: Re: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Първоначално публикуван от Жоро Донечки Преглед на мнение
                          Има друг начин и то не един. При това доста удобни...
                          Дребен проблем - автоматичния ми абонамент е спрян. Не казвам, че опцията е лоша, просто по другия начин ми е по-удобно.

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                          Проблема беше със заглавията на темите
                          намерено и Оправено.
                          Благодаря, сега всичко е ОК
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

• От: Re: Как се работи с форумите? Въпроси и отговори, настройки...

Възможно ли е, бутоните за репутация и известяване за спам, да не са черно-бели, а примерно червен и зелен? Не знам къде се заблях, преди малко, ама успях да ги объркам.

Коментар

Поетапно ще има промени по иконите,
                              Нека първо оправим по важните неща (не говоря за иконки на форуми и т.н.).

Коментар

Доста теми в раздела изчетох, и търсачка пусках ама не намерих отговор на въпроса: " Защо сега трябва да се чака по 5 минути за да пуснеш второ ЛС, а до скоро беше 200 сек. , което си е 3' и 20", а не 5" ?"
                                Само при мен ли е така, наказание някакво ли е ?
                                подаръци за мъже от FACOM
                                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X