Колеги, многократно се натъкваме на постове от рода: "Колега от къде си......." и пълним форума с излишни мнения(то не е и мнение).При положение , че го има като опция при регистрацията, защо да не посочва всеки от къде е или къде пребивава.Мисля, че ще е много полезно и по-лесно ще се ориентираме, помагаме, събираме и т.н.
Незнам защо се получава така срам ви е откъде сте ли , криете нещо ли? Все пак като те пита някой откъде си, си казваш за да могат да ти помогна или свършиш нещо.
Нека който мисли, че това е правилно да бръкне в персоналните си настройки и да оправи нещата.
Мисля, че разбрахте , че това е за наше улеснение.
П.п. Ако модераторите мислят, че темата е излишна или вече има подобна или пък не си е на мястото нека смело да я трият
Незнам защо се получава така срам ви е откъде сте ли , криете нещо ли? Все пак като те пита някой откъде си, си казваш за да могат да ти помогна или свършиш нещо.
Нека който мисли, че това е правилно да бръкне в персоналните си настройки и да оправи нещата.
Мисля, че разбрахте , че това е за наше улеснение.
П.п. Ако модераторите мислят, че темата е излишна или вече има подобна или пък не си е на мястото нека смело да я трият

Коментар