Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как ще приемете идеята

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как ще приемете идеята

Колеги, многократно се натъкваме на постове от рода: "Колега от къде си......." и пълним форума с излишни мнения(то не е и мнение).При положение , че го има като опция при регистрацията, защо да не посочва всеки от къде е или къде пребивава.Мисля, че ще е много полезно и по-лесно ще се ориентираме, помагаме, събираме и т.н.
    Незнам защо се получава така срам ви е откъде сте ли , криете нещо ли? Все пак като те пита някой откъде си, си казваш за да могат да ти помогна или свършиш нещо.
    Нека който мисли, че това е правилно да бръкне в персоналните си настройки и да оправи нещата.
    Мисля, че разбрахте , че това е за наше улеснение.
    П.п. Ако модераторите мислят, че темата е излишна или вече има подобна или пък не си е на мястото нека смело да я трият
    "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

До: Как ще приемете идеята

И друг път е имало такива призиви със същият успех.
    Например: На сто места е написано, че обяви без снимки, тел и т.н. се трият, той човека обаче пет пъти пуска обява с няколко нарушения и накрая пуска и тема кой имал право да му трие обявите....
    Идеята ми е, че които си чисти пепелника на светофара, табелите няма да го спрат, и призивите няма да го накарат да напише откъде е...
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

А,ако и марката на Джипа е в подписа ще е още по-добре.
      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнение
        И на паркетника
        ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
        LZ1YBB

Коментар

А на леките автомобили, АТV-тата, мотоциклетите, лодки, шейни джетове, ски...?
          Това последното ми звучи леко самохвално.
          Като имам проблем с джипа и пускам тема пиша какъв е, защото ако утре го сменя, темата ще си остане същата и няма да се връзва със следващата ми джипка.
          А за от къде съм или къде живея съм написал.

Това е форум и всеки има свобода.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Като имам проблем с джипа и пускам тема пиша какъв е, защото ако утре го сменя, темата ще си остане същата и няма да се връзва със следващата ми джипка.

Колега,това не е самохвална,просто пример.Сигурно ти се е случвало,поне на мен е,да четеш някоя тема Джеп и да не разбереш за какъв точно става въпрос.Като караш АТВ,естествено е да напишеш него,а не джип.Незнам защо се хвана за думата.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=86636. Може ли да се орентираш,за какъв модел става на въпрос от пръв прочит,ако не е подписа.
            Последно редактирано от Калин; 17-02-10, 11:47.
            JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Ясно е, че всичко е до желанието и разбира се никой не казва, че е задължително.Мисля, че всеки и по всяко време може да промени тези неща от настройките си.Колегата сигурно през 1-2 дни сменя джипките и му е станало досадно вече постоянно да си оправя подписа.
              П.п.Аз просто исках да направя предложение за наше улеснение пък някой наистина се хванаха за думата.Всеки може сам да решава за себе си ,аз за мен съм решил.Хайде със здраве.
              "Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев

Коментар

Аз имам едно интересно предложение. За който вече е регистриран е свирено, но се сетих за трик който може да се приложи при новите регистраций. Администраторите на форума могат да направят полето "Местоположение" задължително при регистрация. Ако стане така, човекът дори и да го мързи да го напише ще е длъжен да сложи нещо там, за да продължи с регистрацията. Повечето хора ще предпочетът да сложат реалното си местоположение, а който наистина иска да го скрие може да напише просто N/A или каквото му дойде в главата. Според мен по този начин ще има успех!
                GSM: 0898 554713
                Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Ъхъ,също така и недвижимото имущество,описание на жената,имената на любониците,стаж в кухнята(може да се наложи да пише в подфорума за гозби).....Аз най-вече държа да се пише с каква марка дрехи ходи-напр.в Бургас е престижно да се ходи с адидас....
                  Абе,пълна автобиография
                  Да не зависиш от "Органи" в България....

Коментар

Темата е засягана многократно, и всеки път се е стигало до едно и също - всеки сам си решава.

Ако се направи задължително полето при регистрация - просто изведнъж ще се окаже че всеки е от град dsdsdsdsdsd, или ако е с падащо меню - от Айтос, Албена, Аркутино, Асеновград, Ахтопол...

По същия начин по който в международните сайтове навсякъде където графата "Държава" е задължителна - всички са от Албания, Афганистан, Аруба...

Другият детайл е че форумът се чете отвсякъде, и от всякакви. Не знам колко е разумно човек да си напише всички данни на джипа и всичкото оборудване по него, ако успоредно е от малко населено място, и е задължително да посочи от къде е. Че и от голямо населено място - пак си е малко като супермаркет за джамбази.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                      Темата е засягана многократно, и всеки път се е стигало до едно и също - всеки сам си решава.

Ако се направи задължително полето при регистрация - просто изведнъж ще се окаже че всеки е от град dsdsdsdsdsd, или ако е с падащо меню - от Айтос, Албена, Аркутино, Асеновград, Ахтопол...

По същия начин по който в международните сайтове навсякъде където графата "Държава" е задължителна - всички са от Албания, Афганистан, Аруба...

Другият детайл е че форумът се чете отвсякъде, и от всякакви. Не знам колко е разумно човек да си напише всички данни на джипа и всичкото оборудване по него, ако успоредно е от малко населено място, и е задължително да посочи от къде е. Че и от голямо населено място - пак си е малко като супермаркет за джамбази.
                      За съжаление си прав
                      GSM: 0898 554713
                      Уебсайт: BULEXTREME.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X