Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Войната в Украйна - тема за дискусии или общо наказание.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
    Мнението ми е,че не трябва въобще да има раздел "политика"-безсмислено е.Никога няма да постигнем консенсус,само се нажежава излишно обстановката.За да си създадеш адекватно мнение,за каквото и да е,трябва да знаеш и най-малките детайли и проблеми,дори и на пръв поглед незначителни подробности.Обикновено,ние колкото по-малко знаем,толкова повече залитаме към крайни мнения.Винаги сме прави,и всичко знаем...Добре ще е,човек преди да каже,или напише нещо,да премисли няколко пъти-има ли какво,и компетентен ли е по въпроса
    Форума е хубав, защото могат да се коментират всякакви теми. Не е нужно, а и няма как да всички да мислим еднакво. Това, че не достигаме до консенсус също е в реда на нещата. Проблема е, че шепа хора си мислят, че са центъра на света и, че мнение различно от тяхното не може да съществува. Проблема е, че на тези хора речника е като на ДИВИ СЕЛЯНИ!Проблема е че тази шепа хора не могат да водят културен и цивилизован разговор! Заради тази шепа хора беше затворена темата за Украйна. Заради тази шепа хора ще бъдат затваряни и следващи такива теми!!!
    Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Чакаш с усмивка някой да ти чете и отговаря на глупостите ли? Диви селяни от къде?

Ходих да търся Камено къде е,то било ГРАД бре,мислех го за село.
      Последно редактирано от BENZBOSS; 11-04-22, 18:14.

• s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      Четейки поста се сещам за един плосък.

• kameno karp
      kameno karp коментира
      Редактиране на коментар
      Води се град но си е по-голямо село!!! Спокойствито на село близо до голям град за нищо на света не бих го заменил за шумутевицата, навалицата и блъсканицата в града. Безценно, а!? 😉

Хубаво е че се затвори темата, троловете остават без заплати.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• novatech
      novatech коментира
      Редактиране на коментар
      Кофти , там беше пълно с соросоидни тролове , обедняхте горките.

В събота вечерта в един ресторант без да искам подслушах разговора от съседната маса. Възрастна дама много експресивно убеждаваше кавалера си, че Путин в момента в Украйна спасява Европа от фашизма! И в бъдеще Европа ще му е много, ама много благодарна!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Браво на бабето,като последните 80 години нали,едно си баба знае,едно си баба бае

Честно казано очаквах темата за руската агресия срещу Украйна да е по-информационна, но много рязко тръгна в зоната на пропагандата и агитацията.

Първа точка от пропагандата по темата - ами Украйна не е малка и слаба държава. Къде 45 000 000 население и територия 6 пъти нашата. 1/3 от съветското танкостроене остана в Украйна. Дали е толкова безпомощна, колкото ни я представят? И едва ли е било само танкостроене. Да не говрим, че 100% от МБР на СССР се произвеждаха в Украйна.

Коментар

• petkov_bb
      petkov_bb коментира
      Редактиране на коментар
      Военните специалисти може да кажат най-точно,но че Украйна е с една от най -боеспособните армии в Европа мисля ,че няма спор.
      Оборудвани с едни от най-съвременните НАТОвски оръжия и обучени от водещи световни специалисти. Отделно имат собствено производство на световно ниво. https://www.youtube.com/watch?v=KMD1T4rE5oI . Русия има видими предимства- само във въздуха и водата.

• caribi
      caribi коментира
      Редактиране на коментар
      Да де , ама някои парадни униформи ала бала

Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
    Мнението ми е,че не трябва въобще да има раздел "политика"-безсмислено е.Никога няма да постигнем консенсус,само се нажежава излишно обстановката.За да си създадеш адекватно мнение,за каквото и да е,трябва да знаеш и най-малките детайли и проблеми,дори и на пръв поглед незначителни подробности.Обикновено,ние колкото по-малко знаем,толкова повече залитаме към крайни мнения.Винаги сме прави,и всичко знаем...Добре ще е,човек преди да каже,или напише нещо,да премисли няколко пъти-има ли какво,и компетентен ли е по въпроса
    Поне един човек с когото да сме на едно мнение по тоя въпрос...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Форум - никой никого на кара да чете или пише в дадени раздели
      Форум - дискусия един вид,а не агитка на Левски където всички мразим ЦСКА

Или поне не съм съгласен с вас двамата да затворим и тая тема?

Аз смятам, че тема за войната трябва да има. За мен тя беше доста информативна. От нея научавах неща, които ги няма по новините. Да, тона на моменти беше противен и от двете страни. Смятам, че трябва да спазваме добрия тон и да се въздържаме от обидни думи и квалификации. Също призовавам да се пише по възможност на български. Руския съм го учил доста години. Още тогава го мразех, сега пък съвсем. Тук се пишеше толкова много на руски, че съм включвал транслейтъра за да разбера нечия мисъл. Впрочем от години по-младите руснаци в България се стремят да говорят само на английски, може би се срамуват от произхода си.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Правилата чел ли си или вдигаш нивото до трето? Ниво на какво няма как да ти кажа,че е против правилата,вземе се обидиш на……… / по избор /

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Имам предвид проблемът с руския език по принцип, а не с ползването му във форума.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Офффффф, едно ниво на долу,много те качих чак на трето,ти за второ не си

И да отваряте, и да затваряте, млади хора тук почти не участват. А ние скоро няма да имаме значение.
    Моля се само, че младите да имат някакво човешко бъдеще, защото това, което виждам, не буди никави надежди в тази посока.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      О съвсем НЕ ма руска ракета си е руска,а не украинска. Тук не говорим за интерпретации,не ме карай да наричам Обонго бял или Тръмп черен,черното си е черно,руската ракета си е руска,а провокацията си е съвсем това което е

• Skorpion_BG
      Skorpion_BG коментира
      Редактиране на коментар
      Ежко наистина ли си мислиш, че конкретно ти виждаш цялата истина? А другите не я виждат?

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Мисля, че доста хора тук отказват да видят очевадни факти.

Мнения, мнения... Всеки си има, нали било като задника. Даже и аз.
    Обаче... Ако сте пропуснали, да ви припомня:

Уважаеми колега, не важно Вие какво мислите, важното е какво мисля аз.
    Кратко, ясно, да няма неразбрали. Толкоз. Имаш крава, пиеш мляко. Като нямаш - къде си тръгнал?!

Коментар

• genadi.tsvetkov
      genadi.tsvetkov коментира
      Редактиране на коментар
      Как беше-Всяка крива успоредна на априлската линия на Партията е права.
      Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 11-04-22, 20:47. Причина: Партията е една и се пише с главна буква.

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
    Мнения, мнения... Всеки си има, нали било като задника. Даже и аз.
    Обаче... Ако сте пропуснали, да ви припомня:

Кратко, ясно, да няма неразбрали. Толкоз. Имаш крава, пиеш мляко. Като нямаш - къде си тръгнал?!
    "Фактът е най-упоритото нещо на света"...
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

• Skorpion_BG
      Skorpion_BG коментира
      Редактиране на коментар
      Ежко не е сигурно дали ще е без нас и без нашите деца и внуци. Ама хич не е сигурно. При това не е и много вероятно да се употреби ядрено оръжие. Абе бъди си песимист, то и такива са необходими.

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Нищо сигурно няма, но натам върви, което е достатъчно лошо.

• сто
      сто коментира
      Редактиране на коментар
      Кое е лошо, свят без еzhkoвци и малки, зализани от към ушите през гологлавието празно човечета? Друг път

Спомнете си "Под игото",и как се бистри политиката в кръчмата-културно Опонентът не ти е враг,лаф да става,за някои това е приятно прекарване на времето,почивка.Може би станахме много крайни в позициите си,изнервени сме,не търпим чуждо мнение.Ако всички мислят еднакво,какво ще си говорят?Във форумът,във Фейса,или другаде,явно някои имат необходимост да се наприказват.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Ежик пиши си една точка,заради тролове като тебе се стигна до затваряне на темата,150 страници се опитваха хората малко или много да ти търпят простотиите и не се издържа,провокациите ви успяха и се затвори темата,пиши си едно Дооообре,това ти го признавам

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Не съм убеден, че темата я затвориха заради мои постове.

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      А остава и да си убеден,молим ти се недей,пиши си там един Плюс и стига мрънка,постигна каквото драскаше

А и не си сам ако това ровиш,не е само твоя заслугата

Както е писал NIKSD, всяко нещо има начало и край. Така и форумът отива към естественият си край....с активното участие на собственика. В най-добрия случай ще остане като много други....банален.

Коментар

• disko04
      disko04 коментира
      Редактиране на коментар
      Нормално е нещата да си следват естественият ход.

• petkov_bb
      petkov_bb коментира
      Редактиране на коментар
      Никой не е задължен да участва във Форума.
      Правим го по собствено желание . Избираме темите и проблемите по които да изразим мнение и единственото ( което е логично) е спазването на уважителен тон, дори когато нечие мнение е диаметрално противоположно.
      - Имаме претенции ,че сме част от демократичната световна общност в която има плурализъм по всички въпроси.............
      Пс. Добре ,че в РС Македония , където нацията се сплотява и изгражда дълги години чрез антибългаризъм, (приликите са случайни) още не са хлопнали вратата на дипломацията, въпреки неизпълнението на договореностите с България ( и тук приликите са случайни).

• caribi
      caribi коментира
      Редактиране на коментар
      Последствията нямат значение, важното е да сме верни на ....
  • This reply by Иван Жоров has been deleted by Венцислав Петров

Тъй като няма къде да се споделят новини ще си позволя да споделя резюме на две новини от последните минути:
    - Има съобщения от Беларус за провокации по границата на Беларус с Полша.
    - Има съобщения за използване на химическо оръжие в Мариупол. Предполага се, че е зарин по първоначална информация за ефектите.
    Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
    Телефон - в профила!

Абе бе по кой закон са го "профилактирали" тоя човек?
    https://offnews.bg/politika/mvr-v-bu...tu-774368.html
    Днес пак в Банкя беше джипа с буквата "Z" и руските знамена , но него никой не го "профилактираше". Имам чувството, че този човек с джипа специално се разхожда в Банкя в събота и неделя когато има най-много хора! Дали все пак не плащат за това?
    Последно редактирано от Skorpion_BG; 11-04-22, 22:05.
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

• Skorpion_BG
      Skorpion_BG коментира
      Редактиране на коментар
      Ааа, не, този Ежов е на съвсем противоположна позиция от нашие "Ежко".

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Провокатор? И тоя е такъв

• s_s1
      s_s1 коментира
      Редактиране на коментар
      Да, плаща се вече писах в затворената тема за руската агресия в Украйна.

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Темата за Войната в Украйна

Попрекалиха някои,прехвръкнаха обиди,някои не им държат нервите / и има защо /……..и темата се затвори вместо заслужилите да си получат заслуженото.Не знам колко е правилно това и дали въобще е правилно да се затваря една тема в която се обсъжда война в съседство от нас. Ясно ми е,че форума е частен, това го знам от 20 години.Мисля,че е по-правилно ръководството на форума да преразгледа позицията си спрямо затварянето на темата,така някои индивиди постигат тьпата си цел на гърба на други Благодаря за вниманието
    Не взимаш под внимание голямата картинка - теми, в които има опасност да се усилва негативното отношение към РФ е много вероятно да бъдат затваряни. Особено ако се дискутира с факти, които са малко известни в България. Просто за РФ е изключително важно България да не даде оръжие на Украйна - ние сме единствените производители на 'пресни' снаряди за тежката им артилерия наследена от СССР. Затова Корнелия е като Матросов на амбразурата 'докато аз съм министър няма да разреша никакъв износ на оръжие за Украйна'.

Бедата на подобни напъни, е че нямат капацитет да осмислят " Ситуация се обработва, така че всички пътища да водят до успеха, а не само един !" . Ако Бг не даде снаряди на Украйна, това дори ще влоши положението на смелите освободители на Буча, защото на Украйна ще бъде предоставена по-модерно алтернативно въоръжение, вместо да се разчита на 30+ годишни ситеми. Така успеха на Митрофанова в България се трансформира в по-тежки последствия за Освободителната Армия, отколкото би имал провала на усилията й, както и усилията на всички пропутински местни жители.

Коментар

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      За темата е темата,а не за Украйна

• u_bo
      u_bo коментира
      Редактиране на коментар
      именно --> ...теми, в които има опасност да се усилва негативното отношение към РФ е много вероятно да бъдат затваряни ...
      Темата е от тия теми

• BENZBOSS
      BENZBOSS коментира
      Редактиране на коментар
      Да пусна една патриотична,за Славата на Русия и да пускаме само положителни неща за Русите?
      Аз тия много ги мога, пускането на теми де,какво положително да намеря за Руснаците тия дни не се сещам ма може да се пробват животните у форума / или те са само контра /.

Я пуснете една тема за брюнетки VS блондинки, за да разделим форума. Считам, че ще бъде в пъти по-интересно!
    Only after the last tree has been cut down,
    Only after the last river has been poisoned,
    Only after the last fish has been caught,
    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

• u_bo
      u_bo коментира
      Редактиране на коментар
      Точно такива постове са с цел, 'избелване' образа на Русия.
      Освен затваряне - безмислено разводняване - ти нали можеш да пуснеш тема за блондинки - е защо разводяваш тук?
      Не взимаш под внимание голямата картинка - теми, в които има опасност да се усилва негативното отношение към РФ е много вероятно да бъдат затваряни. Особено ако се дискутира с факти, които са малко известни в България. Просто за РФ е изключително важно България да не даде оръжие на Украйна - ние сме единствените производители на 'пресни' снаряди за тежката им артилерия наследена от СССР. Затова Корнелия е като Матросов на амбразурата 'докато аз съм министър няма да разреша никакъв износ на оръжие за Украйна'.

Бедата на подобни напъни, е че нямат капацитет да осмислят " Ситуация се обработва, така че всички пътища да водят до успеха, а не само един !" . Ако Бг не даде снаряди на Украйна, това дори ще влоши положението на смелите освободители на Буча, защото на Украйна ще бъде предоставена по-модерно алтернативно въоръжение, вместо да се разчита на 30+ годишни ситеми. Така успеха на Митрофанова в България се трансформира в по-тежки последствия за Освободителната Армия, отколкото би имал провала на усилията й, както и усилията на всички пропутински местни жители.

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      "Особено ако се дискутира с факти", голяма част от които са си пълен фейк.

• u_bo
      u_bo коментира
      Редактиране на коментар
      ако нещо не е факт а лъжа/фейк веднага казавам кое и защо - а троловете само твърдат, че нещо е фейк когато не отговаря на задачите им.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X