Първоначално публикуван от krassitch
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Войната в Украйна - тема за дискусии или общо наказание.
Свий
X
-
Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
- 2 likes
-
-
Честно казано очаквах темата за руската агресия срещу Украйна да е по-информационна, но много рязко тръгна в зоната на пропагандата и агитацията.
Първа точка от пропагандата по темата - ами Украйна не е малка и слаба държава. Къде 45 000 000 население и територия 6 пъти нашата. 1/3 от съветското танкостроене остана в Украйна. Дали е толкова безпомощна, колкото ни я представят? И едва ли е било само танкостроене. Да не говрим, че 100% от МБР на СССР се произвеждаха в Украйна.
- 1 like
Коментар
-
Военните специалисти може да кажат най-точно,но че Украйна е с една от най -боеспособните армии в Европа мисля ,че няма спор.
Оборудвани с едни от най-съвременните НАТОвски оръжия и обучени от водещи световни специалисти. Отделно имат собствено производство на световно ниво. https://www.youtube.com/watch?v=KMD1T4rE5oI . Русия има видими предимства- само във въздуха и водата.
-
Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнениеМнението ми е,че не трябва въобще да има раздел "политика"-безсмислено е.Никога няма да постигнем консенсус,само се нажежава излишно обстановката.За да си създадеш адекватно мнение,за каквото и да е,трябва да знаеш и най-малките детайли и проблеми,дори и на пръв поглед незначителни подробности.Обикновено,ние колкото по-малко знаем,толкова повече залитаме към крайни мнения.Винаги сме прави,и всичко знаем...Добре ще е,човек преди да каже,или напише нещо,да премисли няколко пъти-има ли какво,и компетентен ли е по въпроса
Коментар
-
Аз смятам, че тема за войната трябва да има. За мен тя беше доста информативна. От нея научавах неща, които ги няма по новините. Да, тона на моменти беше противен и от двете страни. Смятам, че трябва да спазваме добрия тон и да се въздържаме от обидни думи и квалификации. Също призовавам да се пише по възможност на български. Руския съм го учил доста години. Още тогава го мразех, сега пък съвсем. Тук се пишеше толкова много на руски, че съм включвал транслейтъра за да разбера нечия мисъл. Впрочем от години по-младите руснаци в България се стремят да говорят само на английски, може би се срамуват от произхода си.
Коментар
-
И да отваряте, и да затваряте, млади хора тук почти не участват. А ние скоро няма да имаме значение.
Моля се само, че младите да имат някакво човешко бъдеще, защото това, което виждам, не буди никави надежди в тази посока.
Коментар
-
Мнения, мнения... Всеки си има, нали било като задника. Даже и аз.
Обаче... Ако сте пропуснали, да ви припомня:
Уважаеми колега, не важно Вие какво мислите, важното е какво мисля аз.
- 1 like
Коментар
-
Как беше-Всяка крива успоредна на априлската линия на Партията е права.Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 11-04-22, 20:47. Причина: Партията е една и се пише с главна буква.
-
Първоначално публикуван от сто Преглед на мнениеМнения, мнения... Всеки си има, нали било като задника. Даже и аз.
Обаче... Ако сте пропуснали, да ви припомня:
Кратко, ясно, да няма неразбрали. Толкоз. Имаш крава, пиеш мляко. Като нямаш - къде си тръгнал?!
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Спомнете си "Под игото",и как се бистри политиката в кръчмата-културноОпонентът не ти е враг,лаф да става,за някои това е приятно прекарване на времето,почивка.Може би станахме много крайни в позициите си,изнервени сме,не търпим чуждо мнение.Ако всички мислят еднакво,какво ще си говорят?Във форумът,във Фейса,или другаде,явно някои имат необходимост да се наприказват.
Коментар
-
Както е писал NIKSD, всяко нещо има начало и край. Така и форумът отива към естественият си край....с активното участие на собственика. В най-добрия случай ще остане като много други....банален.
- 6 likes
Коментар
-
Никой не е задължен да участва във Форума.
Правим го по собствено желание . Избираме темите и проблемите по които да изразим мнение и единственото ( което е логично) е спазването на уважителен тон, дори когато нечие мнение е диаметрално противоположно.
- Имаме претенции ,че сме част от демократичната световна общност в която има плурализъм по всички въпроси.............
Пс. Добре ,че в РС Македония , където нацията се сплотява и изгражда дълги години чрез антибългаризъм, (приликите са случайни) още не са хлопнали вратата на дипломацията, въпреки неизпълнението на договореностите с България ( и тук приликите са случайни).
-
11-04-22, 22:26This reply by Иван Жоров has been deleted by Венцислав Петров
Тъй като няма къде да се споделят новини ще си позволя да споделя резюме на две новини от последните минути:
- Има съобщения от Беларус за провокации по границата на Беларус с Полша.
- Има съобщения за използване на химическо оръжие в Мариупол. Предполага се, че е зарин по първоначална информация за ефектите.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила! -
Абе бе по кой закон са го "профилактирали" тоя човек?
https://offnews.bg/politika/mvr-v-bu...tu-774368.html
Днес пак в Банкя беше джипа с буквата "Z" и руските знамена , но него никой не го "профилактираше". Имам чувството, че този човек с джипа специално се разхожда в Банкя в събота и неделя когато има най-много хора! Дали все пак не плащат за това?Последно редактирано от Skorpion_BG; 11-04-22, 22:05.יעבור
«И това ще мине»
Коментар
-
Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеТемата за Войната в Украйна
Попрекалиха някои,прехвръкнаха обиди,някои не им държат нервите / и има защо /……..и темата се затвори вместо заслужилите да си получат заслуженото.Не знам колко е правилно това и дали въобще е правилно да се затваря една тема в която се обсъжда война в съседство от нас. Ясно ми е,че форума е частен, това го знам от 20 години.Мисля,че е по-правилно ръководството на форума да преразгледа позицията си спрямо затварянето на темата,така някои индивиди постигат тьпата си цел на гърба на други Благодаря за вниманието
Бедата на подобни напъни, е че нямат капацитет да осмислят " Ситуация се обработва, така че всички пътища да водят до успеха, а не само един !" . Ако Бг не даде снаряди на Украйна, това дори ще влоши положението на смелите освободители на Буча, защото на Украйна ще бъде предоставена по-модерно алтернативно въоръжение, вместо да се разчита на 30+ годишни ситеми. Така успеха на Митрофанова в България се трансформира в по-тежки последствия за Освободителната Армия, отколкото би имал провала на усилията й, както и усилията на всички пропутински местни жители.
- 1 like
Коментар
-
Я пуснете една тема за брюнетки VS блондинки, за да разделим форума. Считам, че ще бъде в пъти по-интересно!Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Точно такива постове са с цел, 'избелване' образа на Русия.
Освен затваряне - безмислено разводняване - ти нали можеш да пуснеш тема за блондинки - е защо разводяваш тук?
Не взимаш под внимание голямата картинка - теми, в които има опасност да се усилва негативното отношение към РФ е много вероятно да бъдат затваряни. Особено ако се дискутира с факти, които са малко известни в България. Просто за РФ е изключително важно България да не даде оръжие на Украйна - ние сме единствените производители на 'пресни' снаряди за тежката им артилерия наследена от СССР. Затова Корнелия е като Матросов на амбразурата 'докато аз съм министър няма да разреша никакъв износ на оръжие за Украйна'.
Бедата на подобни напъни, е че нямат капацитет да осмислят " Ситуация се обработва, така че всички пътища да водят до успеха, а не само един !" . Ако Бг не даде снаряди на Украйна, това дори ще влоши положението на смелите освободители на Буча, защото на Украйна ще бъде предоставена по-модерно алтернативно въоръжение, вместо да се разчита на 30+ годишни ситеми. Така успеха на Митрофанова в България се трансформира в по-тежки последствия за Освободителната Армия, отколкото би имал провала на усилията й, както и усилията на всички пропутински местни жители.
-
"Особено ако се дискутира с факти", голяма част от които са си пълен фейк.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар