Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не мога да пиша теми.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Защо не мога да пиша теми.....

Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение
    Още една интересна подробност,която забелязвам писал си по някое време да ама докъто те одобри мод минали 10-15 поста.Одобрил те тои ама поста ти 10-15 поста назад и се питаш:

Ами аз за какво писах като никои няма да го прочете.

Та ми е чудно ако напиша нещо сутринта,а пък на някои му хрумне да го одобри вечерта колко ли поста ще минат за цял ден...
    1. Поста няма да излезе по-назад, а точно там, къето би излязал, когато е писан.
    2. Тук модератори на заплата и 24 часово дежурство няма. Стараем се да одобряваме (или отхвърляме) такива мнениq максимално бързо, но някой трябва да пълни и хладилника все пак.

Правилата са такива. Ако не ти харесва - избора дали да пишеш си е твой. И правилата са такива в почти всички останали по-сериозни форуми, така че настоящият не е никакво изключение.
    Последно редактирано от sparkybg; 12-06-10, 12:49.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      1. Поста няма да излезе по-назад, а точно там, къето би излязал, когато е писан.
      2. Тук модератори на заплата и 24 часово дежурство няма. Стараем се да одобряваме (или отхвърляме) такива мнение максимално бързо, но някой трябва да пълни и хладилника все пак.

Правилата са такива. Ако не ти харесва - избора дали да пишеш си е твой. И правилата са такива в почти всички останали по-сериозни форуми, така че настоящият не е никакво изключение.
      1.Аз против пак нямам.

2.Отбелязах го като интересна подробност

3.Мотал съм се из доста форуми и мащабни,и по-леко мащабни,и не мащабни,та горе долу ми е ясно как е.

Коментар

Още една интересна подробност,_която забелязвам. Писал си по някое време, да ама докато те одобри мод. ,минали 10-15 поста._Одобрил те той, ама поста ти 10-15 поста назад и се питаш:

Ами аз за какво писах, като никои няма да го прочете.

Та ми е чудно, ако напиша нещо сутринта,_а пък на някой му хрумне да го одобри вечерта, колко ли поста ще минат за цял ден...
        "Още една интересна подробност", тук държим на правилното писане и на българския език!
        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Порщавайте за писането просто останах с впечатлението, че това е Офроуд Форум, а не Форум Филология, точно поради тази причина мисля да не вземам забележката Ви толкова присърце.

Като гледам има доста неграмотни писаници, за да ми правите проблем за 2-3 запетайки и една точка с главна буква след нея.
          Последно редактирано от cveti; 13-06-10, 09:35.

Коментар

Не се коси.Важното е,че знаеш как се пише и дори да допуснеш някоя грешка,ще е по-скоро изключение.
            Забележките за правописа са редовни за новите потребители с допуснати малки грешки.
            А по другия въпрос не си прав,модераторите наистина не могат да дежурят постоянно,а пък определено има смисъл в одобрението им.
            В крайна сметка това е и стимул да станеш пълноправен потребител.

Отделно е малко вероятно при темите с голям интерес (и много постове за малко време),да липсва модератор,който да ти одобри мнението достатъчно бързо,за да участваш в темата достатъчно адекватно.

Неграмотно писане има,но ето че и на теб, това ти е направило лошо впечатление,затова и не се толерира,и затова се правят купища забележки,та даже и цели теми по този въпрос.
            Че няма да станем Филолози–няма, но поне малко усилие да вложим,за да се разбираме по-добре и да ни разбират по-добре.

P.S.Перфектни хора няма...в правописа също...
            Последно редактирано от cecoa1; 12-06-10, 17:19.
            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Дали прави на някого впечатление, че ТУК има /е имало/ участници, които са получили ''бан'' и след няколкостотин поста, че дори и такива с над хиляда поста? Даже има и ''разжалвани'' модератори . Нека да се знае, че който се придържа към правилата ще бъде добре дошъл. А иначе йерархията като такава я има навсякъде в живота. И по-добре. Нека всяка жаба да си знае гьола, както е казал народа.

Преди да поискаш помисли какво си дал.
              Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
              Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Абе хора нищо не искам, просто казвам какво ми е направило впечатление.Така че няма нужда от девет кладенеца вода да вадим.Гьола си го знам и изобщо не искам да ходя в някой чужд.

П.п Просто клавиатурата ми е гумена.....,който е щракал на такава знае за какво говоря.Някой път не излизат букви,друг път запетайки и интервали......ама това едва ли е толкова голяма трагедия.

Коментар

Така ми се струва и на мен, от няколко дена се опитвам да си обесна Що е то?.....и Що е така?......ама явно си е така.
                  Ами така си е, за да не стане форумът безплатен справочник и табло за обяви. Почти всичко от "Систематизирана информация" можеш да вземеш напълно безплатно от други теми или от нета. А пък от темите, които виждат всички, дори и нерегистрираните потребители, може да се научи много повече. Само да имаш мерак да четеш.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз като влязах още и усетих, че модерират първата ми тема, но какво от това.
                    Такъв е реда и си чаках 1 ден.
                    Но втората ми тема беше силна, макар, че ми оправяха правописа тук там.
                    И голяма работа като го оправят. Какво толкова е важно това.
                    Просто се чудя, как може да се дразните новите, от такива дребни неща, че ви модерирали мненията.
                    Всяко излишно напрежение и действие води до аптеката.
                    Пишете си спокойно, спазвайте правилата и всичко ще е наред.

Коментар

Какво ли е един ден на фона на вечността?
                      Или секунда спрямо един живот?

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                        Какво ли е един ден на фона на вечността?
                        Или секунда спрямо един живот?
                        И сънят, като малко умиране, за подръжка на живота!

Коментар

Момчета никой за нищо не се дразни, пак казвам......., дайте да не вадим от девет кладенеца вода.Няма смисъл.

Коментар

Момчета никой за нищо не се дразни, пак казвам......., дайте да не вадим от девет кладенеца вода.Няма смисъл.
                            Спокойно,вече ти нямаш нищо общо с разговора.И не мисля,че вече някой визира теб като пише.
                            Въпроса от темата се изясни–вече си и пълноправен–поздравления!
                            Сега няма нищо лошо,да се поразсъждава философски върху времето,търпението,живота....Нищо чудно и нова тема да се заформи от това,въпреки че сигурно има подходящи такива във Философския раздел.
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X