Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо не мога да пиша теми.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо не мога да пиша теми.....

Обръщайки се към модераторите и администратора или администраторите, искам да попитам защо не мога да пиша теми и дагледам профилите на другите регистрирали се във форума???

До: Защо не мога да пиша теми.....

Прочети това -> Ограничения в портала за новите потребители

Коментар

Всички които до момента нямат нито едно мнение са преместени в групата "регистрирани". В тази група влизат и току що регистриралите се. Всички от тази група нямат право на Лични съобщения и всяко тяхно съобщение се модерира задължително. Нямат право на прикачени файлове, да виждат профила на другите, името им се изписва с сиво и редица други ограничения. Тоест това са хора ограничени максимално във всякакво отношение. Освен това тези потребители нямат право да четат и най-важните форуми за систематизирана информация и книги.
      Това говори ли ти нещо. Прочети ги тея правила.И аз неги прочетох 1вия път, ама след 1 нарушение ги прочетох 2 пъти .
      [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
      [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Браво ,това е много разумно!
        А ако мога да попитам с какво съм по различен от някой др.... дето по цял ден седи пред компютъра и се чуди каква глупост да напише ,че да си увеличи мненията?
        Някои хора се стараят да не пишат излишни неща!
        Поздрави!

Коментар

Замисъла е първо да попрочетеш това-онова,и тогава да почнеш да пишеш.Защото писано има много ама нема кои да чете.Аз станах Утвърден участник след 6-7месеца някъде.Трябва търпение малко.
          Последно редактирано от ivo Svoge; 19-01-10, 12:55.
          Polaris Magnum 500
          Mercedes ml320

Коментар

Първоначално публикуван от bACi Преглед на мнение
            ... А ако мога да попитам с какво съм по различен от някой др.... дето по цял ден седи пред компютъра и се чуди каква глупост да напише ,че да си увеличи мненията?...
            Ще пропусна язвителната Ви забележка, но на въпроса Ви, ще отговоря. Не сте различен от описания от вас, т.н. "накой др.", което ме навежда на мисълта, че налагането на подобни ограничения е правилно!

П.П. Вярно е, че "някои хора се стремят да не пишат излишни неща", но с горния си пост, Вие категорично не попадате между тях.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от bACi Преглед на мнение
              Браво ,това е много разумно!
              А ако мога да попитам с какво съм по различен от някой др.... дето по цял ден седи пред компютъра и се чуди каква глупост да напише ,че да си увеличи мненията?
              Някои хора се стараят да не пишат излишни неща!
              Поздрави!
              В началото при регистрацията излизат едни правила на този форум, с които ти се съгласяваш. В повечето случаи никой не ги чете, както направих и аз в началото и се наложи да ги прочета по-късно за да си отговоря на такива въпроси. Никой не е по-различен от останалите и повярвай трият се много мнения от сорта "някой др.... дето по цял ден седи пред компютъра и се чуди каква глупост да напише ,че да си увеличи мненията". Има си правила и те трябва да се спазват в този форум. Всяко мнение различно от спам се допуска и ако твоите са такива, то ще минават всички.

Коментар

От: Защо не мога да пиша теми.....

С риска да бъда неразбран правилно и напдна, ще си позволя да си кажа мнението като Младши участник.
                1. Нямам никакви претенции, че трябва да съм различен от Младши участник и надали скоро ще имам основание да се считам за различен.
                2. Хвала на хората, които създават правила и съблюдават тяхното спазване. Това е основна предпоставка да има ред във всичко!
                3. Тук регистрацията е доброволна и на който не му изнасят правилата, може да се чуства свободен да не влиза.

...обаче, аз, от позоцията си на Младши участник се регистирах тук с основната идея - ДА УЧА ОТ ХОРАТА С ОПИТ И ЗНАНИЯ!...и нищо друго! Не с идеята да пиша, защото преди човек да стане активен в смисленото писане, следва да има една база от знания и опит, а аз лично трудно придобивам подобно самочуствие. За съжаление правилата не ми позволяват да достъпя цялата информация, публикувана във форума, а това е малко гадно като се има предвид каква е основната идея на един форум. Още по-гадното според мен е, че придобиването на различен статут е малко странно - единият вариант е да натрупаш стойностни мнения, но ти се ограничава правото да прочетеш стойностна инфромация...а вторият, който е посредством блоготворителни прояви, акции и т.н. е задължаваща опция за един Младши участник, който би искал да получи достъп до повече и по-качествена информация. Не ми пречи и не ми представлява никаква труднос да помогна с каквото мога, но е против моите принципи да го правя, за да ми бъде променен статуса - ГНУСНО Е! Да, ще каже някой, гнусно е, но е начин да принудим някого да помогне на/за нещо! Надали повечето от Вас биха приели помощ от хора, които не го правят от чистосърдечно желание да помогнат, а го правят, защото им се налага!

Не знам дали някой ще вземе предвид мнението ми, дали ще го изтрие, дали ще се съгласи и ще ме подкрепи или обратното, но знам, че това е форум, в който всички имат претенции, че са готови да помагат от сърце, да споделят доброволно и да се чустват свободни сред хора, с които имат общи интереси. Тъпо, когато елементарни свободи са недостъпни за една част от регистрираните. Ако това не беше свободен форум, а платен, всеки щеше да решава, дали да си плати членския внос. След това нека хората, които са го създали, контролират и определят правилата и да имат правото да управляват и средствата...примерно.

ЛИЧНО МНЕНИЕ НА МЛАДШИ УЧАСТНИК!

Със здраве на всички, а аз ще продължавам да се обогатявам от тук, доколкото ми е позволено!

Коментар

Първоначално публикуван от DragoM Преглед на мнение
                  Тъпо, когато елементарни свободи са недостъпни за една част от регистрираните.
                  Така ми се струва и на мен, от няколко дена се опитвам да си обесна Що е то?.....и Що е така?......ама явно си е така.

Коментар

Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение
                    Така ми се струва и на мен, от няколко дена се опитвам да си обесна Що е то?.....и Що е така?......ама явно си е така.
                    Елементарните свободи са неодстъпни поради една простичка причина, или по-точно максима "За да получиш, първо трябва да дадеш."

И изобщо никой няма да иска нещо друго от теб, освен спазването на правилата, нито пък ще те задължава да вършиш или не нещо. Тук практически всичко се прави на доброволни начала. Разделите, до които нямат достъп новите потребители далеч не са "основното" и "най-ценното" на форума, и в 99.9999% от случаите голяма част от информацията в тях я има и в останалите раздели. Просто човек трябва да си направи труда да я намери.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от DragoM Преглед на мнение
                      С риска да бъда неразбран правилно и напдна, ще си позволя да си кажа мнението, като Младши участник.
                      1. Нямам никакви претенции, че трябва да съм различен от Младши участник и надали скоро ще имам основание да се считам за различен.
                      2. Хвала на хората, които създават правила и съблюдават тяхното спазване. Това е основна предпоставка да има ред във всичко!
                      3. Тук регистрацията е доброволна и на който не му изнасят правилата, може да се чуства свободен да не влиза.

...обаче, аз, от позоцията си на Младши участник се регистирах тук с основната идея - ДА УЧА ОТ ХОРАТА С ОПИТ И ЗНАНИЯ!...и нищо друго! Не с идеята да пиша, защото преди човек да стане активен в смисленото писане, следва да има една база от знания и опит, а аз лично трудно придобивам подобно самочуствие. За съжаление правилата не ми позволяват да достъпя цялата информация, публикувана във форума, а това е малко гадно като се има предвид каква е основната идея на един форум. Още по-гадното според мен е, че придобиването на различен статут е малко странно - единият вариант е да натрупаш стойностни мнения, но ти се ограничава правото да прочетеш стойностна инфромация...а вторият, който е посредством блоготворителни прояви, акции и т.н. е задължаваща опция за един Младши участник, който би искал да получи достъп до повече и по-качествена информация. Не ми пречи и не ми представлява никаква труднос да помогна с каквото мога, но е против моите принципи да го правя, за да ми бъде променен статуса - ГНУСНО Е! Да, ще каже някой, гнусно е, но е начин да принудим някого да помогне на/за нещо! Надали повечето от Вас биха приели помощ от хора, които не го правят от чистосърдечно желание да помогнат, а го правят, защото им се налага!

Не знам дали някой ще вземе предвид мнението ми, дали ще го изтрие, дали ще се съгласи и ще ме подкрепи или обратното, но знам, че това е форум, в който всички имат претенции, че са готови да помагат от сърце, да споделят доброволно и да се чустват свободни сред хора, с които имат общи интереси. Тъпо, когато елементарни свободи са недостъпни за една част от регистрираните. Ако това не беше свободен форум, а платен, всеки щеше да решава, дали да си плати членския внос. След това нека хората, които са го създали, контролират и определят правилата и да имат правото да управляват и средствата...примерно.

ЛИЧНО МНЕНИЕ НА МЛАДШИ УЧАСТНИК!

Със здраве на всички, а аз ще продължавам да се обогатявам от тук, доколкото ми е позволено!
                      Колега, мнението ти макар и неправилно според мен, се взима под внимание, само при едно условие:
                      да прочетеш маркираните думички, запетайките не ти ги маркирам, опитай сам.

Сега по съществото на мнението ти: Като станах член на тоя форум нямах никаква идея за офроуда, камо ли пък за техническата страна на нещата. Имах джипка от 4 години, но даже не знаех че е с две пружини отзад, а отпред на торсионно окачване. Мислех си че е с четири пружини. Надам се разбираш, като какъв лаик съм влязъл (огромен). Сега мисля, че разбирам доста повече. Точките, или рейтинга или това че станах утвърден участник, стана, като давах съвети в това от което разбирам. В моя случай е много тясно специално, но пък помага доста, когато човек опре до него. На никой не съм дал техническа или друга информация или помощ, защото такава не мога да дам и да искам. В благотворителни акции не съм участвал - но рейтинга е факт. Значи съм допринесъл с нещо. Никой никога не ме е задължавал да участвам в каквото и да е, а и едва ли някой ще може да го направи, освен тоя дето ми дава заплатата. Той обаче не е от тоя форум. Теб също никой не те задължава, това е друг вид опция - нещо като бонус. Идеята е да се прави честосърдечно, ако го правиш с цел, нямаш май какво да правиш тука, освен да четеш (използваш).
                      Използвайки думата ГАДНО в тоя случай от теб - за мен си е чиста обида на организаторите, модераторите и всички други членове ползващи услугите на този форум. Както сам си казал, на който не му изнася - има форум БГ-МАМА.
                      Прочетох постовете ти, идеални са си, трябва да продъжаваш в тоя дух просто.
                      Пожелавам ти успех.
                      Последно редактирано от NOTY; 08-06-10, 12:48. Причина: и аз си намерих правописни грешки.
                      Гласът на разума е тих, но не успокоява докато не бъде чут.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        Елементарните свободи са неодстъпни поради една простичка причина, или по-точно максима "За да получиш, първо трябва да дадеш."

И изобщо никой няма да иска нещо друго от теб, освен спазването на правилата, нито пък ще те задължава да вършиш или не нещо. Тук практически всичко се прави на доброволни начала. Разделите, до които нямат достъп новите потребители далеч не са "основното" и "най-ценното" на форума, и в 99.9999% от случаите голяма част от информацията в тях я има и в останалите раздели. Просто човек трябва да си направи труда да я намери.

Аз против нямам,просто казах,че мисля като колегата Младши по горе.Едва ли има нещо лошо в това.

Коментар

Не виждам смисъл да провокирам спор, да се противопоставям на правилата тук, нито имам очакването, че мнението ми ще допринесе за някаква промяна. Аз просто го изразих като един обикновен Младши участник!
                          Не виждам смисъл да се впускаме и в подробности, дали правилата са такива, защото хората, които са ги създали се осланят на принципа "за да получиш, първо трябва да дадеш" или на "ситият на гладния не вярва" и т.н.
                          Още по-малко виждам смисъл да правя в червено грешките на колегата NOTY, както не виждам особен смисъл той сам да редактира за пореден път мнението си. За мен лично няма да е проблем, да се налага да препрочитам мнението си, за да бъде 100% граматически правилно, както за съжаление не се пише и в половината учебници по български език. В тази посока аз лично смятам, че форумът е на високо ниво.
                          За мен е ясно, че монетата има две страни. Моята страна е, че не се е случвало да има въпрос, по който да се чуствам достатъчно компетентен, за да си позволя да ръся мозък. не случайно съм регистриран от доста време, а имам скромно количество публикации. Не малка заслуга затова имат и повечето участници тук, които всяват в мен достатъчно много респект.
                          Надали е особено важно също, но държа да отбележа, че мнението ми беше свързано само и единствено с достъпването до информация. Надявам се да съм разбран наистина правилно!

Коментар

Първоначално публикуван от city_off Преглед на мнение
                            Аз против нямам,просто казах,че мисля като колегата Младши по горе.Едва ли има нещо лошо в това.
                            Няма нищо лошо, разбира се.

Натрупването на няколко смислени мнения няма да навреди никому. Тези изисквания са просто едно сито, което да отсее поне до някаква степен новите участници. Иначе ще стане хаос, защото например ще влизат по 100 човека на ден да пускат само и единствено обяви, и с това ще им се изчерпи участието тук. Това вече сме го видяли, та от там се е и наложило да има такива правила. А докато се натрупат мнения, човек вече се е ориентирал из форумните нрави и правила, и поне малко е осъзнал правата и задълженията си, доказал е че участва не само за да взима а и да дава и после ще създава по-малко грижи на модераторите и т.н.

Като гледам пишеш грамотно и сдържано. Човешки. Няма да имаш особен проблем ако продължаваш в същия дух, а те мненията и рейтинга ще си се натрупат неусетно.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Още една интересна подробност,която забелязвам писал си по някое време да ама докъто те одобри мод минали 10-15 поста.Одобрил те тои ама поста ти 10-15 поста назад и се питаш:

Ами аз за какво писах като никои няма да го прочете.

Та ми е чудно ако напиша нещо сутринта,а пък на някои му хрумне да го одобри вечерта колко ли поста ще минат за цял ден...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X