Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите?

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
    Що ли колега?Ви първото ми мнение по горе от кога е!!Тогава във въпросната тема която си цитирал бяха три!!!
    Моля имайте в предвид че правилата могат да бъдат променяни по всяко време! Промените ще бъдат отразявани на същото място, влизат в сила и са задължителни веднага след публикуването им!

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17

Решил си да пълниш темата с безпредметни въпросчета ли? Като си проверил защо ти я няма обявата, защо не си и проверил дали има промяна на правилата.
    Аз пък искам да стоите дневални по цяла нощ, защото редовно ми е скучно като отидете да спите. Исканията са едно нещо, правилата друго! Понякога наистина искам да съм "зелен".
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

И без раздела за обяви Форумът не е лесен за модериране. Аз, който съм модератор на относително спокоен раздел, ако трябва да обяснявам всичко, което трия, на всички, които се възмущават, ще трябва да напусна работа и да наема и секретарка. Парцалмайсторите в обявите направо не ги виждам. Затова и модераторите нямат задължението да обясняват действията си. С една дума, няма нищо необичайно в това, че някоя обява е изчезнала без следа. Следенето на актуалните правила е задължение на участниците.

От друга страна, ако Някой смята правилата за неудобни, е напълно свободен да си направи друг форум, в който да въдвори такива правила, каквито му харесват.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
        Що ли колега?Ви първото ми мнение по горе от кога е!!Тогава във въпросната тема която си цитирал бяха три!!!
        Откакто бяха въведени правилата за продажби и покупки във форума (22.01.2009 г.), това правило не е било променяно.
        А и не възнамеряваме.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ще ме извинявате,но мога ли и аз да попитам нещо,на 23.07.2007 година господин Венцислав Петров ми позволи да побликувам обява в раздел "продавам" като не съм злоупотребявал с обявата,2 години по-късно решавам да публикувам обява,първо получих предопреждение че няма снимки а час след това беше изтрита въпреки че качих нужните снимки,трябва да допренеса на форума ви с нещо за да публикувам обява,използвам форума за да го чета и да получавам цени съвети от хора които са се сблъсквали с проблеми,това че не съм писал означава ли че не оценявам форума ви?????трябва ли да публикувам всеки месец по 3 мои теми за да се ползвам с превилегий тук????

Коментар

Само трябва да спазвате правилата.

Коментар

добре,а кога ще мога да си пиша свободно в разделите купува -продава без да ми изтривате обявите ?"???

Коментар

Просто я напишете според Правилата и ще си остане. Да има снимки, телефон за връзка, да не е търговска и общо да не са повече от две.

Коментар

написах я 2 пъти вече

Коментар

Първоначално публикуван от tirol Преглед на мнение
                    написах я 2 пъти вече
                    Така е, но не е имало снимки!
                    LZ1PER

Коментар

Ще ме извинявате,но мога ли и аз да попитам нещо,на 23.07.2007 година господин Венцислав Петров ми позволи да побликувам обява в раздел "продавам" като не съм злоупотребявал с обявата,2 години по-късно решавам да публикувам обява,първо получих предопреждение че няма снимки а час след това беше изтрита въпреки че качих нужните снимки,трябва да допренеса на форума ви с нещо за да публикувам обява,използвам форума за да го чета и да получавам цени съвети от хора които са се сблъсквали с проблеми,това че не съм писал означава ли че не оценявам форума ви?????трябва ли да публикувам всеки месец по 3 мои теми за да се ползвам с превилегий тук????
                      Така написано изглежда добре и онеправдано,но не отговаря на истината!
                      Снимката беше проформа,а не на конкретната Ваша стока!
                      Преди да бъде премахната обявата,дори написах какво е продиктувало създателите на правилата да впишат актуалните снимки като задължителни.
                      Например/при железни джанти/-корозия/в каква степен/,поражения по периферията,болтовите фаски и т.н.
                      Такива снимки не се появиха и обявата беше изтрита като неотговаряща на правилата.
                      Привилегии Вие имате тук,след като с мнения под 20 имате право на обява,но правилата не изключват и привилегированите!

Коментар

....означава ли че не оценявам форума ви?????...
                        За нас това е форумът НИ.
                        И Братя Грим не пускат мойте обяви, а ги чета от малък.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X