Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите?

Забелязах,че пуснах няколко обяви и веднага изчезнаха
    Накратко за обявите които съм пуснал;"продавам части за фронтера";"продавам фотоапарат олимпус"-която изчезна на момента и се наложи да я пусна отново ;"подавам щилка"-която липсва ;"продавам булбар за фронтера"-която също липсва ;"продавам теглич за фронтера"-също липсва
    за нито една от обявите не съм уведомен ,че е премахната!!
    Или да почвам като някои колеги да спамя по отделните форуми,че продавам нещо си??Да не говорим,че рекламите от сорта "отиди при еди кой си той го има" стоят с пълна сила!!!
    И това ограничение от три обяви е някак си не реално , трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите????
    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

До: Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми соят обявите?

Добре, дай предложение, как да отсеем търговците в автокъщите, магазините, вносителите от тези които продават собствени неща. Попринцип конкретно в твоя случай, сатава ясно, че не търгуваш с тези неща, а продаваш твои лични, но знаеш ли колко пъти на ден се получават запитвания "защо за едни може, а за други не" Айде дай твоето предложение как да стане, така че всички да сме доволни, без да се вихрят потребители регистрирали се само, за да си пуснат обявата тук?
    LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Добре, дай предложение, как да отсеем търговците в автокъщите, магазините, вносителите от тези които продават собствени неща. Попринцип конкретно в твоя случай, сатава ясно, че не търгуваш с тези неща, а продаваш твои лични, но знаеш ли колко пъти на ден се получават запитвания "защо за едни може, а за други не" Айде дай твоето предложение как да стане, така че всички да сме доволни, без да се вихрят потребители регистрирали се само, за да си пуснат обявата тук?
      Според мен е добре да промените броя на обявите (ако някой реши да прави реклама то и с три обяви ще я направи);броя на обявите да са според потребителя (Младши участник;Утвърден участник;+ПЛ и тн.),нека и други колеги да си напишат своето мнение и от всичките мнения изберете най-доброто.Но да имаш възможност само три обяви да публикуваш с цел продажба (защото световната криза се е развихрила с пълна сила) а не някаква реклама си е пълен абсурд.
      Последно редактирано от Marin Stoyanov; 26-03-09, 14:29.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
        Но да имаш възможност само три обяви да побликуваш с цел продажба (защото световната криза се е развихрила с пълна сила) а не някаква реклама си е пълен абсурд.
        Само да вметна, че все пак не сме търговски портал.
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          Само да вметна, че все пак не сме търговски портал.
          Тогава защо има раздел "Купувам - Продавам "

Коментар

"продавам части за фронтера", "продавам булбар за фронтера", "продавам теглич за фронтера"
            Колега, не съм Ви гледал обявите, но защо не пуснете една и в нея да са изброени тези неща???
            А Олимпуса в друга и друг раздел разбира се и тогава Щилката, не мисля, че колегите биха издребняли за една в повече или по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
              Тогава защо има раздел "Купувам - Продавам "
              Цитирам се:
              Раздела Купувам-Продавам е като услуга или бонус към участниците допринесли с нещо за форума. ...
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                Колега, не съм Ви гледал обявите, но защо не пуснете една и в нея да са изброени тези неща???
                А Олимпуса в друга и друг раздел разбира се и тогава Щилката, не мисля, че колегите биха издребняли за една в повече или по-малко.
                Първо роубара реших,после теглича и накрая реших цялата на части.Можеше някой модератор да ги слее в една вместо да ги трие!!
                За олимпуса и щилката а бях забравил и лаптопа си е чисто издребняване като ги изтриха!!
                Вижте колеги повдигам този въпрос защото може да се е случвало на някой потребител който не му е удобно да повдигне въпроса тук и с цел това да не продължава да се случва за да няма обидени!!
                На мен ми е лесно, обявата която е изтрита да я пусне някой друг потребител от този форум като посочи мен за контакт (имам доста познати тук предполагам,че няма да ми откажат)според вас не може ли да се намери друг начин??

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  Цитирам се:
                  Ами и аз цитирам:
                  2.Целта на подфорумите „Купувам” и „Продавам” е участниците да могат да обявяват продажба или търсене на определени предмети за лична употреба, несвързани с осъществявана от тях търговска дейност.

Коментар

А дали съм заобиколил "закона" на форума, като съм вмъкнал две машини в една обява?
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...597#post678597
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

До: Трябва ли да съм /ТП/-търговски партньор за да ми стоят обявите?

Ако наистина смяташ, че една обява повече е издребняване - да може би си прав, но как да го обясня на тези, които ми пишат всеки ден. Пак питам кажи ми какво да отговарям на хората като ме питат "Защо за едни може, а за други не" ? Стараем се да сме максимално толерантни, сега ако ти /и с право/ се разровиш със сигурност ще намериш потребители с повече от две обяви-да някой минават м/у капките, но тези които видим или някой уведоми за такъв случай, трябва да бъдат изтрити, поне докато са в сила тези правила.
                      Пак ти казвам, дай вариант, в който да можеш да отсеем обявите и веднага ги прилагаме!
                      LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                        Ако наистина смяташ, че една обява повече е издребняване - да може би си прав, но как да го обясня на тези, които ми пишат всеки ден. Пак питам кажи ми какво да отговарям на хората като ме питат "Защо за едни може, а за други не" ? Стараем се да сме максимално толерантни, сега ако ти /и с право/ се разровиш със сигурност ще намериш потребители с повече от две обяви-да някой минават м/у капките, но тези които видим или някой уведоми за такъв случай, трябва да бъдат изтрити, поне докато са в сила тези правила.
                        Пак ти казвам, дай вариант, в който да можеш да отсеем обявите и веднага ги прилагаме!
                        Не става въпрос за една или две обяви,става въпрос,че това нещо се прави!!
                        По горе ти посочих няколко начина как да се промени това,ето и още един начин за да не ти пишат "всеки ден";обявата се публикува и без това тя трябва да бъде прегледана от модератор(не съм ли прав?) и той да реши дали тази обява е с рекламна цел или не е!!
                        Ако трябва вместо трима модератори да станат повече в този раздел които ще си имата някакви правила за раздела!
                        P.S.
                        Правилата са за това за да не цари объркване и хаос!!Обаче ако са неефективни се променят!!
                        Последно редактирано от Marin Stoyanov; 26-03-09, 19:27.

Коментар

Днес се опитах да си открия третата обява но уви беше изтрита.
                          Уж имахме право на три????
                          После прочетох пак правилата побликувани от GOBLIN
                          http://forum.offroad-bulgaria.com/an...ment.php?f=233
                          Нещо не се вързва???

Коментар

5.Всеки участник без обозначение |ТП|, има право на не повече от две текущи обяви едновременно в раздел „Продавам”.

http://forum.offroad-bulgaria.com/announcement.php?f=12

Е кое точно не се връзва? 2 обяви от твое име. Отговорен си на 100% щом си я пуснал.
                            Последно редактирано от NIKSD; 05-11-09, 20:02.
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              5.Всеки участник без обозначение |ТП|, има право на не повече от две текущи обяви едновременно в раздел „Продавам”.

http://forum.offroad-bulgaria.com/announcement.php?f=12

Е кое точно не се връзва? 2 обяви от твое име. Отговорен си на 100% щом си я пуснал.
                              Що ли колега?Ви първото ми мнение по горе от кога е!!Тогава във въпросната тема която си цитирал бяха три!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X