Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Добре скъпа, но вие не посещавате раздела"Ендуро",и да ви напомня че и там има участници, които са достойни за уважение!
    Дори смятам, че за съадаването на форума са допринесли най-много, първите три раздела.
    Благодаря, че все пак ми прочетохте поста.
    Джарта - не дей спори бе брат - не дай си боже да те номинират - този път не можеш да се измъкнеш без почерпка
    А инъче си много прав - от раздел ендуро има сума и хора, които са достойни за този приз.

Аз предлагам p.djartov(вече номиниран и награден за заслуги във форума от съфорумци), Чинела(също номиниран и награден), Жоро Витлиемоф, Жоро Хаджиев, Тодор Христов, Жоро XR 600, iva_kx, kiki.t, Краси, Гълъбин Колев, mitkov, Даниел Туйков...

Реда на изписване определено не е ред на предлагане. И това са хората, които ми изникнаха веднага на ума

Мога да се обоснова за всеки един по отделно ама не мисля да го правя
    Последно редактирано от Тодор Пашов; 04-01-09, 21:17.
    EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Имайте в предвид че при пускане на анкетата ще взема само по една номинация от постовете на един участник в тази тема.
      Ако ще някой да номинира всички участници в портала, това не значи че ще пусна анкета с 20 000 възможни отговора.

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
        Джарта - не дей спори бе брат - не дай си боже да те номинират - този път не можеш да се измъкнеш без почерпка
        А инъче си много прав - от раздел ендуро има сума и хора, които са достойни за този приз.

Аз предлагам p.djartov(вече номиниран и награден за заслуги във форума от съфорумци), Чинела(също номиниран и награден), Жоро Витлиемоф, Жоро Хаджиев, Тодор Христов, Жоро XR 600, iva_kx, kiki.t, Краси, Гълъбин Колев, mitkov, Даниел Туйков...

Реда на изписване определено не е ред на предлагане. И това са хората, които ми изникнаха веднага на ума

Мога да се обоснова за всеки един по отделно ама не мисля да го правя
        Браво, това е подхода, щом имате желание - номинирайте! Никой не е казал Личност на 4х4, а Личност на Форума - много сте вземете участие в номинациите, а после и в гласуването и ще стане работата

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Добре скъпа, но вие не посещавате раздела"Ендуро",и да ви напомня че и там има участници, които са достойни за уважение!
        Дори смятам, че за съадаването на форума са допринесли най-много, първите три раздела.
        Благодаря, че все пак ми прочетохте поста.
        Цвети е права, вместо да се оплаквате давайте като колегата todos, номинирайте участници за анкетата, независимо в кой подфорум се подвизават
        Успех

В тази връзка аз искам да добавя още един Претендент - Сабин!

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Имайте в предвид че при пускане на анкетата ще взема само по една номинация от постовете на един участник в тази тема.
          Ако ще някой да номинира всички участници в портала, това не значи че ще пусна анкета с 20 000 възможни отговора.
          Ами те номинираните по повече от веднъж са не повече от 10!
          Daddy's girl! Always & Forever!
          Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Аз предлагам за раздел ендуро, Жоро Витлиемоф да залепи подобна тема, само за раздел ендуро, всеки да си пише мнението и малко преди седми да пусне вече направените там номинации - тук. Мисля че е разумно
            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
              Аз предлагам за раздел ендуро, Жоро Витлиемоф да залепи подобна тема, само за раздел ендуро, всеки да си пише мнението и малко преди седми да пусне вече направените там номинации - тук. Мисля че е разумно
              Разумно е но не в тази тема.
              Създаваш категории
              Правиш номинации
              Пускаш анкета.

Коментар

Венци Петров, Джорджио, Пепи, Яро, Кинекс, Чинела, Румънеца, Жоро Хаджиев, Явор-Вромос, Влади333, Голди, Волк, Дядо Владо, и т.н.

Не мога да ги закръгля на 10

Коментар

Петър Близнака след уникалните му репортажи от световни оффроуд събития смятам че заслужава признание.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Хе!
                    Моята номинация е за ДУХА НА ФОРУМА.
                    Голям фен съм на Яро и Кинекс. Чавдар много пъти е безкрайно точен, въпреки заядливия си език. Още не мога да забравя потресаващия разказ за Рейнфорест чалиндж. Пепи, Кинекс, Яро .... са много точни и стриктни модератори. Тишо е част от душата на форума. Алекс е наистина модел за добронамерено и точно отношение. Тонизирам се само като видя ника на Обера, още преди да съм прочела мнението му. Стефан....е образ неземен! ...... и т.н., и т.н.!

КАК да гласувам за ЕДИН човек??????

Това, което е уникално тук, е точно духът на форума - това, което правим всички ние - любопитното, добронамерено отношение, което имаме един към друг! В този смисъл РЕСПЕКТ първо за човека, дал ни тази възможност - Венци Петров и второ - към всички, които допринасят за неговото запазване!
                    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                    Omnia vincit amor !

Коментар

Тъй като имам наблюдения главно от ендуро-раздела на форума, ще номинирам хора от там.
                      Искам да номинирам Митков и Goblin.
                      Мотивите ми и за двете номинации са едни и същи - според мен това са хората, които са най-полезни като цяло със статиите и мненията си в ендуро-раздела (има и други, надявам се да не се обиждат, че не съм ги споменал).
                      И още една номинация - в подкрепа на женското лоби на ендуристите - iva_kx.
                      Тук мотива е и малко личен, защото именно нейната тема за разходките на „Дефилето“ и нейните „разказвачески“ способности ме запалиха по ендурото, и ме доведоха в този форум.

Коментар

Давам своя глас за Peppy,винаги навреме и с точни намеси в коригирането на неправилните постове в форума.
                        Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
                        Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

Всички до тук изброени + gere, който се беше заел с изложбата "Красотата на България"
                          Ако се сетя за още някой, който нее споменат все още ще пиша веднага, че не остана много време
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

горби , kro , rumbata , Nik Nikolov
                            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Номинациите приключиха.
                              Както и се очакваше изобилието от личности е голямо.
                              Според участниците в OFFRoad-Bulgaria.com, 47 човека заслужават да бъдат обявени за личност на годината.
                              По азбучен ред:

alex_markov
                              Chinela
                              cveti
                              gere
                              giorgio
                              Goblin
                              GOLDY-Владиан Христов
                              greenflag
                              iiiopo
                              iva_kx
                              kiki.t
                              kinex
                              kolonal
                              kro
                              mitkov
                              nickbochev
                              Nik Nikolov
                              nyvatest
                              Obersturmbahnfuehrer
                              p.djartov
                              peppy
                              PETER BLIZNAKA
                              rumbata
                              sparkybg
                              Stanko
                              vladi333
                              Volk
                              Yaro
                              zzlatev
                              Венцислав Петров
                              горби
                              Гълъбин Колев
                              Даниел Туйков
                              дядо владо
                              Жоро XR 600
                              Жоро Витлиемоф
                              Жоро Хаджиев
                              Краси
                              Симеон
                              Стефан
                              Тихомир
                              Тодор (Zaarin)
                              ТОДОР ХРИСТОВ
                              Чавдар (V93)
                              Юли
                              Явор-Vromos.com
                              4selenger

Анкета няма да има, защото софтуера не позволява повече от 35 отговора.

Коментар

Аааа, къде е моята номинация за ДУХа, бе Пламене? Нещо не го виждам в азбучния списък....
                                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X