Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
    Като чета, оставам с впечатление, че ще се избира не личност, а най-модератор на форума!
    От обикновените членове бих предложил Обера, Юли и 4селинджър.
    Що не разделите номинациите на две - най-личностен модератор и личност на форума?
    Защото и модераторите се считаме за хора и личности. Освен това нормално е участниците, които са тук по-отдавна да са модератори, а не по-новите. Освен това пък след като са от доста време тук, модераторите са успяли да се запознаят с голяма част от активните участници и е нормално да имат повече номинации.
    п.п.Дори и Обер-а е бил модератор, че даже супер.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Моите предложения са Модераторски. Изхождам от това, че предлагам хора, които дават изключително много на този Портал и допринасят постоянно за развитието. Модератора, за разлика от нормалния потребител е постоянно в ситуации в които трябва да мери пъти повече и след това да реже (да отсъжда).

Венци Петров, Пламен (kinex), Пепи (Peppy).
      Поредността не е от значение.

Коментар

Бях против класация. При стеклите се обстоятелства обаче, добавям още един глас за Петър Близнака.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Бях против класация...
          Аз също съм против.

Коментар

Против, не против, Пепи Близнака си е олицетворение на офроуда. Който помни репортажа му от Рейнфореста(и не само), мисля , че ще се съгласи с мен.

Стефан е друга бира. Специално.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Против, не против, Пепи Близнака си е олицетворение на офроуда. Който помни репортажа му от Рейнфореста(и не само), мисля , че ще се съгласи с мен...
              Напълно съгласен

Коментар

Аз пък си мисля, че може да се вземе един друг вариант. На всеки от нас понякога е давана оценка. Абстрахираме се от точките. А броим просто резултата между положителните и отрицателните вотове. Така ще се получи някаква що-годе разумна оценка. В противен случай търсим човек допринесъл най-много за форума в отделните категории цитирани по-горе.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                  Абе, вие не се ли сещате че има и участници в раздел Ендуро!
                  Аз предлагам Иван(Чинела).Chinela
                  Tи пък, те кучета по улиците са повече участници в движението от мотористите и се ползват съз по зАвишено Фнимание та във Форума ли, брат освести се малко това с Обама беше инцидентно.
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Да номинирам и аз: cveti/kinex/peppi/yaro.

Коментар

Според мен с тази игра "по-по-най" се вкарвате в един филм, дето добрият край е повече от съмнителен!
                      Редовните участници си се познаваме и без класации.
                      Ако държите на заигравката, обаче, предлагам друг сценарий. Да направим номинации, добре и точно обосновани кой с какво е допринесъл. И никакво класиране! Има големи личности тук и широки души, които не само притежават ценни качества, но намират време в натовареното ни ежедневие да бъдат полезни. Това ще бъде един вид признание и израз на благодарност към тях.
                      Без опорочаване на събитието като определяне на номер 1, номер 2 и т.н.
                      НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                      Omnia vincit amor !

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                        Tи пък, те кучета по улиците са повече участници в движението от мотористите и се ползват съз по зАвишено Фнимание та във Форума ли, брат освести се малко това с Обама беше инцидентно.
                        Абе ,да си пишат икономиките и философиите,те готините хора са или по кръчмите ,или по баирите.

Коментар

Хайде да се въздържаме от коментари! Тук пишете само имената на хората, които искате да номинирате!

Ето в тази тема може да коментирате.
                          Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?
                          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                          A2 (+)

Коментар

като прочетох на Петя мнението се сетих а за жените как ще им одадем дължимото , а има толкова истински между нас , ние докато си пишем и се занимаваме с глобалните неща те ни готвят, перат,гледат ни децата,чистят , ходят наработа и чак тогава сядат да драснат няколко реда тук , аз ням да споменавам женски имена, но тук има достатачно истински жени ,

П,П, аз съм доволен от подобна тема поне се споменават достоини неща , а дали ще се получи номинации няма значение , но вид равносметка със сигурност , и е нормално всеки да предложи негов познат или приятел , аз няма да предлагам от познати и приятели , те ги има във профила ми , и други де
                            Последно редактирано от Юли; 04-01-09, 16:10.
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                              Хайде да се въздържаме от коментари!
                              Добре скъпа, но вие не посещавате раздела"Ендуро",и да ви напомня че и там има участници, които са достойни за уважение!
                              Дори смятам, че за съадаването на форума са допринесли най-много, първите три раздела.
                              Благодаря, че все пак ми прочетохте поста.
                              Последно редактирано от Петьо Джартов; 04-01-09, 16:31. Причина: допълнение

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                "Ендуро",и да ви напомня че и там има участници, които са достойни за уважение!
                                .
                                Джартичка, ние сме друга порода, ама ти какво се натискаш, колко пъти да те награждавам тебе ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X