Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да има ли анкета "Личност на Форума 2008-а" или не?

Колеги, Кинекс пое инициативата и вече има тема в която се събират номинациите http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...603#post579603
    така, че пишете там.
    А за категориите:
    Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
    ...

А за разделите - ще стане много сложно, макар и това да е подход, слагаш толкова раздели колкото са потребителите и готово (е ще трябва де се понапънеш за разделите, но искуството изисква жертви)...

Коментар

До: Номинации "Личност на форума - 2008" до 07 Януари 20:00ч

Трябва да се съсредосочи вниманието върху изминалата 2008год. Или да се създадат подкатегори, защото "Кой не знай Венцислав Петров и кой не е слушал за него",
      също Яро, Стефан, всички Супер Модератори и Модератори и много други, които допринасят за Форума. Според мен Номинациите трябва да се аргументират или от статистиката за изминалата година да се изберат Номинираните в накаква зависимост, например теми с най-голям интерес или спомогнали за някакво добро дело и други. Сещам се за доста през изминалата година.

Коментар

Първоначално публикуван от YOSIF Преглед на мнение
        Трябва да се съсредосочи вниманието върху изминалата 2008год. Или да се създадат подкатегори, защото "Кой не знай Венцислав Петров и кой не е слушал за него",
        също Яро, Стефан, всички Супер Модератори и Модератори и много други, които допринасят за Форума. Според мен Номинациите трябва да се аргументират или от статистиката за изминалата година да се изберат Номинираните в накаква зависимост, например теми с най-голям интерес или спомогнали за някакво добро дело и други. Сещам се за доста през изминалата година.
        От този пост ми дойде просветлението, че наистина трябва да се съсредоточим върху изминалата година, нали избираме Личност на 2008.
        Например ето как бих обосновила част от моите номинации:
        Венци Петров - благотворителна дейност, организиране на първи национален събор, Уаз-ката за Стефан.
        Злати - един от главните организатори на националния събор, както и други мероприятия през годината.
        Джорджо - за перфектния замисъл на сценария за Акция 2, а и също и работата по случая с полицая от Бояджик.
        Пепи - за целогодишното и денонощно "бдене" над форума през 2008-ма.

Не означава, че ги номирирам само заради тези причини, но нека изтъкнем някаква дейност от 2008-ма.
        Последно редактирано от cveti; 04-01-09, 17:57.
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Аз гласувах с "не". Според мен или трябва да се промени и да има " Личности на 2008 " или да няма изобщо. Неможе да се обобщи всичко в един човек. Доста събития имаше за изминалата година, като за всяко събитие има съответният " Виновник " . Ако се излъчи само определена личност, ще има обидени. Лично аз, съм наградил за изминалата година ,двама члена на раздел ендуро.
          Петьо Джартов - най конфликтна личност на раздела
          Иван Илчев ( Чинела ) - за цялостен принос за раздел ендуро.
          След като аз мога да си позволя този жест, невиждам какъв ще е проблема да се излъчат и наградят повече хора от Off road Bulgaria .
          Мисълта ми беше от всички раздели. До тук от повдигнатите кандидатури виждам хора от всички раздели без " Ендуро ". Ние, да не сме крастави там.

Коментар

Въпреки че вече се трупат номинациите в другата тема гласувах с "не". Ако можех щях и да го подчертая. Има толкова качествени хора тук, които са се доказали и продължават да се доказват като личности и заслужават нашето уважение. Избирането само на един ще е погрешно и обидно за останалите. По какъв критерии примерно да разграничим приноса на Венци и Пламен Петрови от този на модераторите, на Гриинфлаг, Станко, Румбата и другите които ровиха в л...а на Въча и обикаляха домовете от този на Стефан и Близнака, на Джорджо, Кинекс, Яро или Алекс Марков, ...
            ... и още много, много 100% -тови личности.
            Нека не ги обезличаваме с подобни конкурси!
            LZ1GYY
            0898 436 956

Коментар

Гласувах да има анкета. Но за да не сравняваме по полезност пшеница с круши, примерно, нека да се номинират за принос по РАЗДЕЛИ определено количество участници. Примерно
              -Автомобили
              -мотори
              -политика, наука, изкуство
              -технологии, тунинг
              -комуникации
              -пътешествия
              -хоби, дом, семейство
              -....................................................................

Категорично не съм съгласен да се номинира Винци Петров. Такива филми сме ги гледали.

-може и да има приятелска класация за нещо като "господари на ефира" - блясъци, гафове...

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                Гласувах да има анкета. Но за да не сравняваме по полезност пшеница с круши, примерно, нека да се номинират за принос по РАЗДЕЛИ определено количество участници. Примерно
                -Автомобили
                -мотори
                -политика, наука, изкуство
                -технологии, тунинг
                -комуникации
                -пътешествия
                -хоби, дом, семейство
                -....................................................................

Категорично не съм съгласен да се номинира Винци Петров. Такива филми сме ги гледали.

-може и да има приятелска класация за нещо като "господари на ефира" - блясъци, гафове...
                Супер.
                Направи категории
                Организирай номинации
                Пусни анкети.

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
                  Въпреки че вече се трупат номинациите в другата тема гласувах с "не". Ако можех щях и да го подчертая. Има толкова качествени хора тук, които са се доказали и продължават да се доказват като личности и заслужават нашето уважение. Избирането само на един ще е погрешно и обидно за останалите. По какъв критерии примерно да разграничим приноса на Венци и Пламен Петрови от този на модераторите, на Гриинфлаг, Станко, Румбата и другите които ровиха в л...а на Въча и обикаляха домовете от този на Стефан и Близнака, на Джорджо, Кинекс, Яро или Алекс Марков, ...
                  ... и още много, много 100% -тови личности.
                  Нека не ги обезличаваме с подобни конкурси!
                  За много години.

Мисля че прекалено на сериозно приемате ... да го наречем конкурса.
                  Критериите са пределно ясни. Всички участници избират един.
                  Както на събора беше избран един джип. Даже тук в случая можем да имаме по-големи претенции за представителност, защото на събора за джип гласуваха стотина човека а за личност на форума поне предварителните прогнози са че ще бъдат много повече.

Мене друго нещо ме притеснява. Като гледам номинациите май всеки ще гласува сам за себе си. И друго, избираме един а номинираме двама. Неориентирана работа.

Ако някой се обиди че не е първи, то си остава за негова сметка.

Коментар

Откакто съществува темата се чудя каква точно ще и е целта! И какво ще спечели победителят!. Ако е само признание, то той вече го е получил. Ако е финансова или предметна награда, може и да се обиди. А може и да не се обиди. Знае ли човек! Форумът именно затова е форум, защото е създаден от/и за група хора със сходни интереси. Всеки е допринесъл с нещо за съществуването му и това, което е. Така утре може да пуснем тема за най-ценно изказване, най-готина мацка, най-фешън ендурист/ка и т.н. Кой знае, може пък да се окажат интересни, но, лично за мен, аз не виждам реално какво ще се постигне с такова класиране. Най-много някой, допринесъл много повече от мен за тази медия да се окаже обиден.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Мисля че прекалено на сериозно приемате ... да го наречем конкурса...
                      Ами така е поставена темата, приятелю . Да наречеш някого Личност на годината си е сериозна и отговорна работа. Още повече когато трябва да го отличиш сред толкова много качествени люде
                      LZ1GYY
                      0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                        Мисълта ми беше от всички раздели. До тук от повдигнатите кандидатури виждам хора от всички раздели без " Ендуро ". Ние, да не сме крастави там.
                        Жоро.Не сте крастави, ам акато гледам колко ендуристи са взели участие в анкетата...Подкарай ги, и да почнат с номинациите. Вие там си се знаете. Аз примено знам малко ендуристи. Ама и те само в подфорум ендуро си влизат ( повечето де ). Да не говориме за АТВ...
                        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Уважаеми колеги и приятели, моля ви най-сърдечно под никаква форма да не включвате името ми в каквито и да са класации тук... Моля ви! Нито е редно, нито морално нито достойно да участвам в каквато и да е изборна форма тук.
                          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                            Уважаеми колеги и приятели, моля ви най-сърдечно под никаква форма да не включвате името ми в каквито и да са класации тук... Моля ви! Нито е редно, нито морално нито достойно да участвам в каквато и да е изборна форма тук.
                            Е защо? Нищо че си собственик и тн... и ти си една от емблеммите на форумът.
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                              Е защо? Нищо че си собственик и тн... и ти си една от емблеммите на форумът.
                              Много просто. Той е личност на форума за всички времена, не само 2008г. Така работи светът.

Все едно да дадеш орден на държавния глава. Няма как, нали всъщност ТОЙ дава ордени?

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Венци почти всички "Номинирани" си направиха "Отводи" и всеки твърдо има свойте основания, но идеята на цялата тази анкета е да се види какво мислят хората.
                                Аз лично смятам, че избранникът трябва да е Участвал във Форумният Живот през Годината. т.е. ако хората гласуват за теб това би трябвало да е за мненията и инициативите ти през 2008-а, а не само заради създаването на форума, това си е по-непреходно и не е свързано с 2008-а

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X