след като потребител излезе т форума, но не от бутона ИЗХОД, а направо затвори прозореца, колко време неговият профил остава активен и е онлайн?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Активност на профил след излизане
Свий
X
-
Akтивност означава че другите те виждат като активен потребител, ако не правиш нищо и след 5 мин. някой друг влезне във форума няма да те види активен, а в твоя броузър докато не го рвфрешнешПървоначално публикуван от fanaticхмм много интересно при мен си работи и след 2-3 часа, можеби проксито на рутера ми го подържа...... сега се хвърлих в размисли.....Първоначално публикуван от Венцислав Петров5 мин!
си показва актив (и при рефреш пак ще си активен тъй като това си е активност
)
Коментар
-
ма ти съвсем ме взе за юзърПървоначално публикуван от alex_markovAkтивност означава че другите те виждат като активен потребител, ако не правиш нищо и след 5 мин. някой друг влезне във форума няма да те види активен, а в твоя броузър докато не го рвфрешнешПървоначално публикуван от fanaticхмм много интересно при мен си работи и след 2-3 часа, можеби проксито на рутера ми го подържа...... сега се хвърлих в размисли.....Първоначално публикуван от Венцислав Петров5 мин!
си показва актив (и при рефреш пак ще си активен тъй като това си е активност
)
10х все пакno signature no problems
Коментар
-
вчера бях неприятно изненадан, че ми се наложи да се логвам наново... едвам си намерих паролата
сакън, като че ли ще теглиме пари от форума
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар