Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се трият ли постове, когато не отговарят на буквата на правилата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се трият ли постове, когато не отговарят на буквата на правилата?

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
    Приятелю, има правила, ама няма кой да ги чете......., и да ги спазва.

Има и взаимно разбиране, ама с хора като теб, примерно, коите разбират от дума.......

Има и хора които за нищо на света не искат да следват правила, защото за тях интернет пространство е царство на анархия. С тях няма разбиране. И как според теб трябва да се постъпва с техни мнения?

ПС. Писахме заедно с Злати, ама аз по-бавно мисля.
    Как как да се постъпва? Да се трият. Ясно е че всеки компромис води до създаване на прецеденти и оттам до опошляване на морала и правилата. Твърдо без да е грубо. Плюс това почти всяко действие на модератор се следи от още поне двама , които във всяко едно отношение могат да са, и са важен коректив.

Коментар

Тишо, не питах теб Бях сигурен че ти знаеш отговора.

Да не вземеш да се "впрегнеш" сега
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Тишо, не питах теб Бях сигурен че ти знаеш отговора.

Да не вземеш да се "впрегнеш" сега
        Извинявам се!

Коментар

Колега Злой, чел съм правилата и ги спазвам. Изтрит пост досега нямам. Е, имам по някой и друг червен и жълт картон, ама то нез това не може.

За мен това не е от първостепенна важност, но пуснах анкетата за да се разбете общата нагласа. Нищо повече не съм влагал в нея.

Както се вижда от дискусията, която разпалих, явно това вълнува и други, освен мен. Нямам намерение да критикувам или хваля никой. Напротив - точно по-голямата прозрачност би "откраднала" аргументите на недоволните колеги, кога с право, кога без.

И модераторите са хора, и те не винаги и за всичко са в състояние да са 100% обективни. Смятам че за това друго мнение няма.

Щом още пиша тук, значи все още ми харесва. Но много стойностни хора напуснаха, и от това форума губи - смятам и че с това всички са съгласни. А много от отишлите си бяха недоволни точно от липсата на прозрачност понякога.

Ако пак ще се караме, по-добре заключвайте. Или оставете само анкетата, а заключете темата. Целта ми не беше да всявам раздори, а точно обратното.

За сега се вижда че форума е кажи-речи разделен на две, с лек уклон към не-триенето или частичната видимост. Но извадката е доста малка, за да съдим по нея. Ще трябва повече колеги да гласуват, ако това ги вълнува, за да е по-добре статистически обусловен резултата.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мога да кажа само, че това че намирате това място за привлекателно, се дължи точно на модерация. Защото ако не беше тя, щяхте да видите доста неприятни неща. Относно мотивите на напуснали, не мисля че можем да го коментираме. Въпрос е на лична приценка.

ПС. Не се карам с никой.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Мога да кажа само, че това че намирате това място за привлекателно, се дължи точно на модерация. Защото ако не беше тя, щяхте да видите доста неприятни неща. Относно мотивите на напуснали, не мисля че можем да го коментираме. Въпрос е на лична приценка.

ПС. Не се карам с никой.
              Аз не твърдя друго. Просто умувам (доколкото ми е възможно де ) как бихме могли да го подобрим още повече.

А, и аз не се карам с никой. Толкова съм далеч от това, че нямам дума в речника за такова разстояние. Беден е явно.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X