Това се коментира от доста време, нека разберем каква е общата нагласа, и да се приключи с въпроса веднъж за винаги. За ,мен никога не е било от супер първа необходимост, но принципната ми позиция е че ако не се трият съвсем, бихме постигнали по-голяма прозрачност при някои решения.
Е, нека си кажем мнението, та да се знае. А пък окончателните решения е всеизвестно от кого зависят, в което по принцип няма нищо лошо, дори напротив.
Е, нека си кажем мнението, та да се знае. А пък окончателните решения е всеизвестно от кого зависят, в което по принцип няма нищо лошо, дори напротив.

) Винаги съм бил застъпник на идеята, че за да се постига нещо градивно, трябва да се спазват установените правила, доказали ефективността си в ежедневието. А създаването на изкуствени привилегии е най-честата причина за пораждане на вътрешногрупови конфликти, в която и да е общност. Така че, ако се спазва правният принцип - "всичко е разрешено, освен ако е изрично забранено", няма да има кой знае какви проблеми.
Да я оставят ли да стои така, та всеки, който влиза, да може да се наслади на вулгарните цинизми?
Коментар