Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се трият ли постове, когато не отговарят на буквата на правилата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да се трият ли постове, когато не отговарят на буквата на правилата?

Да се трият, разбира се!
    Евентуално, модераторите да използват, по-прецизно, "ситото".
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Да не се трият.
      Така гласувах.
      Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

В този си вид, този начин заформена анкетата моят отговор е да не се трият, т.к. ако се трият няма да остане нищо от форума, все някой нещо е сбъркал, и ако аз объркам, нЕкоя буквичка и айде-хоп с баданарката моето мнение и четящите не и пишещи после не могат да /с/вържат темата.

Това не означава, че неграмотни постове, такива с обиди и рекламни мат'ряли не трябва да се пипат. Трябва да се "модеросват" с забележка за причината. Модераторите ще се гърчат малко повече, ама да не са се цанили за такива. Защото "тежка е царската корона..."

С горното мнение не желая да засягам никого.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не знам защо си правите труда да обсъждате правилата на форума. Нали всеки от нас като се регистрира се съгласява с тези правила и спазването им. Прочетете ги и ще видите, че не са толкова сложни.
          Не ми се вярва да има изтрито мнение заради синтактична грешка или за грешно поставен препинателен знак.

Има едно друго място където като не им изнасят правилата и започват да умуват как да ги нагласят в тяхна си полза. Пред сградата му има паметник на човек върху кон...
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
            Не знам защо си правите труда да обсъждате правилата на форума. Нали всеки от нас като се регистрира се съгласява с тези правила и спазването им. Прочетете ги и ще видите, че не са толкова сложни.
            Не ми се вярва да има изтрито мнение заради синтактична грешка или за грешно поставен препинателен знак.

Има едно друго място където като не им изнасят правилата и започват да умуват как да ги нагласят в тяхна си полза. Пред сградата му има паметник на човек върху кон...
            Те и законите подлежат на развитие, както и всяко правило или правилник по принцип. Това, че като съм влязъл съм ги приел, съвсем не значи че ако нещо в тях създава проблеми, не трябва поне да го обсъдим и да чуем мнението и на другите. Анкетата е за това.

Това няма да е в моя полза. Аз нямам изтрит пост, понеже се стремя да спазвам правилата. Пък и мен не ме е толкоз еня, както някои други колеги. Просто забелязвам неколкократно че това води то недоволство и конфликти понякога.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Мисля че модераторите са достатъчно компетентни кое мнение може да остане в първоначалния си вид, кое да се коригира или изтрие или кой участник да се накаже ако системно пуска постове неотговарящи за правилата. Нещата не са статични а динамични и затова трябват хора, ако всичко е 100% дословно ще сложим машина на тази работа.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Мисля че модераторите са достатъчно компетентни кое мнение може да остане в първоначалния си вид, кое да се коригира или изтрие или кой участник да се накаже ако системно пуска постове неотговарящи за правилата. Нещата не са статични а динамични и затова трябват хора, ако всичко е 100% дословно ще сложим машина на тази работа.
                Определено са достатъчно компетентни .А съдейки по модератора Краси са и изключително скромни
                Eдинственото и достатъчно условие за да повярваш на нечии глупости е ти да си по-тъп от този който ги е казал.

Коментар

Първоначално публикуван от Keltis Преглед на мнение
                  Определено са достатъчно компетентни .А съдейки по модератора Краси са и изключително скромни
                  Как да разбирам написаното от теб по-горе?
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Как да разбирам написаното от теб по-горе?

Само като комплимент към Вашата скромност!........и компетентност!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      Това се коментира от доста време, нека разберем каква е общата нагласа, и да се приключи с въпроса веднъж за винаги. За ,мен никога не е било от супер първа необходимост, но принципната ми позиция е че ако не се трият съвсем, бихме постигнали по-голяма прозрачност при някои решения.

Е, нека си кажем мнението, та да се знае. А пък окончателните решения е всеизвестно от кого зависят, в което по принцип няма нищо лошо, дори напротив.
                      Уважеми колега въпроса ти е актуален , няма да чета умишлено останалите мнения за да не се зарибявам , влияа ,

смятам че по този въпрос има упълномощени хора които всеки сам за себе си и по съвест ретава какво да прави със даденото мнение , говоря за модераторите , ако някои има претенции , да топи на Венци Петров,

с уважение Юли
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Аз не знам... ама дали не е добре да се прекръсти форума направо на модератор.ком...
                        Никой не оспорва, че форумът е частен, но нали все пак е дискусионен форум?
                        Ако някой пише откровени глупости и псувни, нали после, като види, че не може да ги изтрие или модераторите не му ги трият ще се засрами и няма да повтори? Мисля, че чак такива гьонове тук изобщо не влизат.
                        "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Дискусионен, а не заядливо-ругателен. Правилата са правила, смислени предложения за промяна са добре дошли винаги. Или дайте някакви, или да спираме с тия безмислени дикусии и призиви "дайте да променим нещо". Какво точно? Нека някой, например колегата Крис Виком, да пусне конкретна тема с предложения за промяна, точно и ясно обсновани, и да ги обдъждаме едно по едно. В другата тема с анкетата за правилата от 74 гласували 62( 84%) са за твърди правила. Нека спрем да си чешем езиците ако няма за какво.
                          И с ясното съзнание, че някой може да се засегне, заявавям за пореден път, на който му харесва тук - пише, който не му харесва - никой не го държи на сила.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                            Дискусионен, а не заядливо-ругателен. Правилата са правила, смислени предложения за промяна са добре дошли винаги. Или дайте някакви, или да спираме с тия безмислени дикусии и призиви "дайте да променим нещо". Какво точно? Нека някой, например колегата Крис Виком, да пусне конкретна тема с предложения за промяна, точно и ясно обсновани, и да ги обдъждаме едно по едно. В другата тема с анкетата за правилата от 74 гласували 62( 84%) са за твърди правила. Нека спрем да си чешем езиците ако няма за какво.
                            И с ясното съзнание, че някой може да се засегне, заявавям за пореден път, на който му харесва тук - пише, който не му харесва - никой не го държи на сила.
                            колега , аз не смятам че са необходими точни правила ,то ги има ,
                            според мен нещата опират до начин на ПРЕЦЕНКА и тогава е възможно и някои от хората които модерират да грешът , единственото точно решение по въпроса и предложение е да има взаимно разбиране

с уважение Юли
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              според мен нещата опират до начин на ПРЕЦЕНКА и тогава е възможно и някои от хората които модерират да грешът , единственото точно решение по въпроса и предложение е да има взаимно разбиране

с уважение Юли
                              Точон така е, Юли. Правила има и си важат без изключение. Но колегите имат други мераци. Та затова ги питам за нещо конкретно, че не мога да ги разбера.
                              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение

с уважение Юли

Приятелю, има правила, ама няма кой да ги чете......., и да ги спазва.

Има и взаимно разбиране, ама с хора като теб, примерно, коите разбират от дума.......

Има и хора които за нищо на света не искат да следват правила, защото за тях интернет пространство е царство на анархия. С тях няма разбиране. И как според теб трябва да се постъпва с техни мнения?

ПС. Писахме заедно с Злати, ама аз по-бавно мисля.
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X