Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стефан e banned!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стефан e banned!

Гоблина не отговори защото не вижда въпрос. Ще остави страницата отворена за да свети в нея и да не излезе че се е покрил, и ще си гледа другата работа в другия броузър .

Друго отношение по въпроса няма да вземе, предвид че вълненията на други форумци около перипетиите на Стефан го вълнуват изключително слабо. Стефан е голям мъж, и ако има възражения - ще ги отнесе до когото трябва.

Отново да припомня - Стефан не е баннат, а е с времнно ограничен достъп до форума поради записано му нарушение "обида към друг участник". Кой му е наложил това нарушение е информация която не е обществено достояние и не касае никой от питащите тук. Касае го него, и съм сигурен че ако го интересува и пита - ще получи отговор на лично.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Имената се пишат с главни букви!
      А, аз не знам как се казваш - просто пиша ника ти на български, а според моите очи той започва с малка буква...
      И не търси поводи за заяждане, ами огледай постовете си. Повечето са заплашителни. Чак ме е страх да чета. А затова и не смея нищо да предложа за продан... или пък не дай боже да спомена, че нещо търся...
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Не мислите ли,че темата е за заключванеГоблине май трябва да приключиш сагата до тук,че тръгна в друга "посока"

Коментар

Първоначално публикуван от haki Преглед на мнение
          Не мислите ли,че темата е за заключванеГоблине май трябва да приключиш сагата до тук,че тръгна в друга "посока"
          Точно това ще направя, благодаря за търпението!

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
            А, аз не знам как се казваш - просто пиша ника ти на български, а според моите очи той започва с малка буква.....
            Ами тогава ми цитирай ника както е написан!
            Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
            .....Повечето са заплашителни. Чак ме е страх да чета.....
            Ами не чети, кой те кара.
            LZ1PER

Коментар

Аз съм за заключване на темата - поне според посоката към която се развива за момента...
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X