Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стефан e banned!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стефан e banned!

Уважаеми колеги модератори,
    до там ли я докарахме - който не хаяресва някого - бан. Дори Стефан?
    Ами на Стефан и аз се дразня на консервативизма и ината, ама чак пък бан? Ами той е възрастен човек и не съм съгласен с Гоблин, че по-малко се вързал от нас. Гаранция, че се е вързал. И обидил. И мисля, че изобщо може да не се върне във форума. А една от причините да чета форума са именно неговите мнения и на Обера и още няколко. Не са мненията на многоуважаемите "МОДЕРАТОРИ". Е има и модератори, които е приятно да се четат - Жоро Хаджиев, Алекс, Яро, Лазар и още някои, ама останалите модератори без да ми се засягат се вземат нещо много насериозно. Сбъркал Стефан, сбъркал някой друг - е и какво? Със заплахи и банове ли се оправят нещата? Ами нали за това сте модератори - изрежете грешното или неправилното от мнението. То това с наказанията е най-лесно и твърде КаГеБейско или ДеСейско. И Адолф е действал по същия начин заедно с любимия си враг Йосиф Висарионович - "нет человека - нет проблема".
    Уважаеми модератори, не зная наясно ли сте с това с което сте се нагърбили - да подпомагате форума, а не да го съсипвате. Не са ви направили модератори за да избивате комплексите си във форума. Неразбираемо е за мен, но се въвежда една практика на мазничене и подмазвачество, а не на коректност. Преди време Пепо ме банна с довода, че съм давал червенки. Всъщност банът беше заради това, че на него бях дал червенички, както и на други модератори. В правилата на форума обаче не срещнах някъде, че е забранено да се дават червенки. При въвеждането им останах с впечатлението, че с червени и зелени се обозначава кога си удовлетворен или неудовлетворен от даден пост и с това изразяваш личното си мнение към поста. Явно обаче участниците във форума нямаме право според многоуважаемите модератори -нямаме право- на лично мнение. Модераторът Заарин също се възползва от правото си под предтекст "провокация" да ми лепне червен картон безсрочен, за първото ми мнение слен бана - защо - ами защото и той имаше червенки от мен и дебнеше как да си върне. Убеден съм, че не беше загрижен за форума, а за личното си отмъщение.
    Та и да се върнем на основния въпрос - Стефан. Думата Форум според любимана ми уики е: "Форумът е централният площад в древния Рим, разполага се на пресечната точка на двете главни градски улици. Използвал се за място на срещи, провеждане на важни събрания, провеждане на празнични фестивали и пр.", та според това не е задължително форумът да се разглежда единствено, като съдилище. Форумът според съвременните разбирания е място за "демократични" дискусии, а не място за избиване на комплекси.
    Пак искам да повторя и потретя - във форумът съм заради хората, които казват нещо полезно, а не заради тези, които се изживяват, като полицаи.
    И въпреки, че в голямата част от случаите не съм съгласен със Стефан, то хилядократно съм по-несъгласен със изгонването му от тук. Аз съм демократ по душа и справедлив по сърце, а вие?
    Кой беше този дето банна Стефан?
    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

До: Стефан e banned!

Стефан е с временно ограничен достъп поради същата причина заради която и на тебе ти беше ограничен:
    Обида към друг участник.
    В твоя случай обидите бяха много на брой но бяха забелязани по едно и също време. При Стефан обидите също са много но за четири от тях има официални предупреждения. При това положение място за компромиси няма, иначе се обезсмисля цялата система за превенция и контрол за спазване на правилата.
    Искаш модераторите да трият обидите без това да има някакви последствия ли?
    На бас че докато модератор смогне да ме трие, ще спомена майките на половината форум.
    Мислиш ли че ти можеш да триеш по-бързо от колкото аз мога да псувам.

Коментар

Е, голям страх ще да е. Щом за половин час никой не смее да вземе отношение по темата...
      Колеги, нима всички мразите Стефан и никой няма да го защити?
      Няма ли хора с принципи тук?
      Или просто никой не се интересува...
      "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Стефан е с временно ограничен достъп поради същата причина заради която и на тебе ти беше ограничен:
        Обида към друг участник.
        В твоя случай обидите бяха много на брой но бяха забелязани по едно и също време. При Стефан обидите също са много но за четири от тях има официални предупреждения. При това положение място за компромиси няма, иначе се обезсмисля цялата система за превенция и контрол за спазване на правилата.
        Искаш модераторите да трият обидите без това да има някакви последствия ли?
        На бас че докато модератор смогне да ме трие, ще спомена майките на половината форум.
        Мислиш ли че ти можеш да триеш по-бързо от колкото аз мога да псувам.
        И кого, ако смея да попитам, уважаеми модераторе, е напсувал Стефан?
        А пък, ако успееш да докажеш, че аз съм псувал някого ще си посипя веднага главата с пепел.

Коментар

Има хора с интелект и знания, за които си струва да си част от този форум.Стефан е един от тях.Тези хора правят разликата.....и внасят онази закваска, дето те задържа тук.На хора като Стефан трябва да му се признае и отдаде дължимото уважение, а не да му цитирате точки от правилника..Вижте му броят на постовете..., вижте му репугацията.., вижте и смисъла на постовете...
          Колко човека пишат активно тук!, Колко от тях имат потенциал...в главата на нивото на Стефан! - малцина..
          После някой пуска теми - " Форумът става скучен!", нормално е .
          Вие замисляли ли сте се защо си тръгнаха толкова хора преди, защо все по-малко са тези като Стефан!? Какво има в изказа му!? - че да го сравнявате с ... "Форселинджър" например./ и двамата с бан/

Не бройката прави качеството на даден форум!
          Стефан заслужава по-специално отношение, защото много е дал на този форум.Това е мнението ми.
          С уважение към мислещите и умните..
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Хайде, модератори!
            Всички следили темата, бяха наясно, че Стефан целенасочено беше дразнен.
            Това значи, че и предупрежденията са манипулирани!

Коментар

Едно време в техникума беше така, който не беше стриган гола глава за провинения, се считаше за женчо !

Па си го изучихме по живо , по здраво, с шокане на Ряпата, и съответсвуващите белези от това.
              Малък търкал в голямото междучасие, и всички на килимчето при директора, с наведени глави, и после при бръснаря, пак с наведени глави.
              Да не ви говоря, пък за намалено поведение, как се вдигаше реномето ))

Така, че по добре по правилника !
              Последно редактирано от Nik Nikolov; 28-08-08, 23:33.
              Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                Едно време в техникума беше така, който не беше стриган гола глава за провинения, се считаше за женчо !

Па си го изучихме по живо , по здраво, с шокане на Ряпата, и съответсвуващите белези от това.
                Да не ви говоря, пък за намалено пведение, как се вдигаше реномето ))
                Ники, какъв правилник? Единия модератор написа, че може да напсува поименно половината форум преди да изтрият писанията му и се покри. Другият - Гоблин - влезе прочете и понеже не му изнася темата просто не отговори...
                Искам отново да попитам: Кой банна Стефан?

Коментар

Аз бях пълен отличник на ПМГ-то , и същевременно ми намаляваха поведението и ме предлагаха за изключване на няколко пъти.... защото бях различен от другите.Мразех съгласните ..букви
                  Винаги казвах истината и имах собствано мнение.Това дразни.

По-добре бъдете себе си, пък дали Ви харесват няма значение..
                  СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Това мисля че е, най-правилното тълкуване на "събитието".
                    Ако на някой му е мъчно за Стефан да заповяда в събота на язовир Въча. Ще има възможност заедно с него да поработи, да изпие по някоя бира и да си каже по някоя "простотия" без модериране.
                    О899 2б2 1З2

Коментар

Уважаеми колега Chris_vicom,

Удивен съм от твоите постоянни мераци за някаква измислена и крива подривна или разобличителна дейност към колеги Модератори тука. Все ти иска гръмко и пред всички да се превърнеш в народния разобличител на тайни, знайни и незнайни конспиратори.

С две думи и откровено - не смятам да коментирам поредните ти 'закачки' с Модератори тази вечер, но понеже темата се чете от много хора, а не смятам, че е добре те да се информитат невярно ще кажа следното:

1) Стефан не е баннат от никой, от никой Модератор
                      При получаване на пореден картон, натрупаните му до този момент наказание прехвърлят допустимия праг и той получава автоматичен временен бан.

2) Ти не беше баннат от Пепи, затова, че си му лепил 'червенки' на него. Който познава Пепи знае, че точно той определено не е дребна душица, за разлика от други, постоянно коментиращи вотове и гласувания Твоят бан бе наложен от Пепи така, както можеше да е наложен от мен, Алекс, Кинекс и останалите СуперМодератори. Това бе резултат от дискусия и единно решение между Модератори. Не съм длъжен да предоставя обосновка - но за аудиторията ще кажа - затова, че ти точно си раздаваш 'червенки' за 'здрасти' . Вероятно изпитваш удоволствие от това.

Приятна вечер!

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                        Уважаеми колега Chris_vicom,

Удивен съм от твоите постоянни мераци за някаква измислена и крива подривна или разобличителна дейност към колеги Модератори тука. Все ти иска гръмко и пред всички да се превърнеш в народния разобличител на тайни, знайни и незнайни конспиратори.

С две думи и откровено - не смятам да коментирам поредните ти 'закачки' с Модератори тази вечер, но понеже темата се чете от много хора, а не смятам, че е добре те да се информитат невярно ще кажа следното:

1) Стефан не е баннат от никой, от никой Модератор
                        При получаване на пореден картон, натрупаните му до този момент наказание прехвърлят допустимия праг и той получава автоматичен временен бан.

2) Ти не беше баннат от Пепи, затова, че си му лепил 'червенки' на него. Който познава Пепи знае, че точно той определено не е дребна душица, за разлика от други, постоянно коментиращи вотове и гласувания Твоят бан бе наложен от Пепи така, както можеше да е наложен от мен, Алекс, Кинекс и останалите СуперМодератори. Това бе резултат от дискусия и единно решение между Модератори. Не съм длъжен да предоставя обосновка - но за аудиторията ще кажа - затова, че ти точно си раздаваш 'червенки' за 'здрасти' . Вероятно изпитваш удоволствие от това.

Приятна вечер!
                        Не за здрасти, а за отразяване на личното ми мнение. Това мнение уважаеми Яро си е мое и не считам, че трябва да го обосновавам повече от това което съм за писал при подаването на червените - според правилата. Излишно браниш Пепо - смешно е.
                        Темата е за Стефан.
                        Определено считам, че е банът на Стефан е манипулативен и незаслужен.

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                          .......Преди време Пепо ме банна с довода, че съм давал червенки. Всъщност банът беше заради това, че на него бях дал червенички, както и на други модератори.
                          Не помня да сме се запознавали лично, така че не се обръщай към мен с "Пепо".
                          Ти наистина ли мислиш така, че си получил БАН-а заради гласуването към мен? Искаш да извадя пред целият форум всички обиди, към всички участници за който си гласувал (забрави ли ги)
                          В правилата на форума обаче не срещнах някъде, че е забранено да се дават червенки. При въвеждането им останах с впечатлението, че с червени и зелени се обозначава кога си удовлетворен или неудовлетворен от даден пост и с това изразяваш личното си мнение към поста.
                          Червените точки не са забранени, но обидите ДА и не си ти човека, който да коментира системата за репутация, защото ти най-много наруши нейните правила
                          LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                            Не помня да сме се запознавали лично, така че не се обръщай към мен с "Пепо".
                            Ти наистина ли мислиш така, че си получил БАН-а заради гласуването към мен? Искаш да извадя пред целият форум всички обиди, към всички участници за който си гласувал (забрави ли ги)
                            Червените точки не са забранени, но обидите ДА и не си ти човека, който да коментира системата за репутация, защото ти най-много наруши нейните правила
                            О. пепи! Ти дойде да се оправдаваш?
                            Би ли по посочил, кое правило съм нарушил с даването на прекалено много червени?
                            Ако може нека модераторът на подфорума да раздели на две темите.
                            Вса пак темата беше за банът на Стефан, а не за оправданията на пепи.

Коментар

О. пепи! Ти дойде да се оправдаваш?
                              Би ли по посочил, кое правило съм нарушил с даването на прекалено много червени?
                              Ако може нека модераторът на подфорума да раздели на две темите.
                              Вса пак темата беше за банът на Стефан, а не за оправданията на пепи.
                              Имената се пишат с главни букви!
                              LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X