Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
    Потребителски бележки: [Изпрати бележка

Само дето за бележките май не излиза съобщение и той трябва да се сети да си ги провери.
    Благодаря ти V93,
    изпратих му такава бележка.
    П.П.
    Струва ми се глупава тази работа, един участник без никакви привилегии в портала да може да ми прати ЛС, а старши участник + право на легитимация като мен да не може да му отговори с ЛС !
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
      Струва ми се глупава тази работа, един участник без никакви привилегии в портала да може да ми прати ЛС, а старши участник + право на легитимация като мен да не може да му отговори с ЛС !
      На мене ми е много странна. Защото сега пробвах с един от тестовите участници, който също няма никакви публикации и не видях как мога да пратя някакво лично съобщение.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        На мене ми е много странна. Защото сега пробвах с един от тестовите участници, който също няма никакви публикации и не видях как мога да пратя някакво лично съобщение.
        Само уточнение, аз не се пробвах да му пратя. А да му отговоря. Когато опитах да му пратя също не намерих как!
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
          Само уточнение, аз не се пробвах да му пратя. А да му отговоря. Когато опитах да му пратя също не намерих как!
          Разбрах те. Само да уточня. Аз влязох като тестов потребител и като такъв, без никакви привилегии, търсих възможност да изпратя някакво съобщение на теб или до себе си. Ама не намерих. И затова ми е чудно как онзи колега ти е пратил на тебе.

Че на всичкото отгоре не можах да намеря и откъде един потребител без привилегии може да си види потребителските бележки, които са му пратени. Ама нещо и тук ударих на камък, щото системата не ми даде да си видя дори собствения (на тестовия потребител) публичен профил, където иначе е линкът към бележките.
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Е това вече е проблем. Проверявам!
            VPetrov.photography

Коментар

От няколко дни ми се струва, че са "запецнали" броячите за Публикации. Забелязали ли сте подобно нещо?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

Аз забелязвам, че текста към квадратчетата за репутация е на английски. От което съдя, че сигурно тече някакъв ъпдейт и временно, надявам се, част от функциалноста е "зацепила".
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Факт е че правихме "ъпдейт" с добавяне на новите функционалности: Блогове и проекти... Което за съжаление явно леко е поизтрило това онова... Ще поправим репутацията!
                  VPetrov.photography

Коментар

Венци, реших да поразгледам инструментите за блогове, и влизайки в моя блог видях стария си аватар отпреди доста време (смених два оттогава), та въпросът ми е аз ли трябва да бърничкам там нещо или ще се оправи?
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Моля те бърничкай, няма да се оправи а и бих желал по-скоро да ги поразгледате и пробвате блоговете. Та разчитам!
                      VPetrov.photography

Коментар

Ок, като остане повечко време ще се завра и после пак ще плача тук че нищо не разбирам и не става
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А прави ли ви впечатление, че от около час форума е с "клизматична" скорост, или проблема е само в моя ТВ???
                          sigpic

Коментар

При мен е добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
                              А прави ли ви впечатление, че от около час форума е с "клизматична" скорост, или проблема е само в моя ТВ???
                              Имаше дори блокиране на работата "Сървърът е зает", но сега май е ОК
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Чудя се защо прикачените иконки вече изглеждат като чертички и човек не може да се ориентира докъде е стигнал с разглеждането (при много чертички), а в някои мнения пише "прикачени файлове", а отдолу в поленцето няма нищо; като не съм влязла, се вижда името на файла, а влизайки с името си, всичко изчезва. Дали проблемът е при мен или се дължи на новите настройки?
                                НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
                                Omnia vincit amor !

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X