Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблеми в работата на портала
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Проблеми в работата на портала
Ами затова че пиша по въпрос, който е ясен и не съм прочелПървоначално публикуван от disem Преглед на мнениеЧак пък да се извиняваш, няма за какво!
LZ1PER
Коментар
-
Къде ми отиде обявата в "купувам продавам"?Много странно но не мога да я открия????"ПРОДАВАМ ГУМИ - 15" - нормално ли е да изчезват обявите подадени от участниците във форума и ако да - защо?Предварително благодаря за отговорите!...
Коментар
-
Видях я преди малко в правилния раздел "Гуми - джанти". Някой беше писал и забележка, че не е пусната където трябва. Предполгам, че е преместена.Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Не е изчезнала.Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеКъде ми отиде обявата в "купувам продавам"?Много странно но не мога да я открия????"ПРОДАВАМ ГУМИ - 15" - нормално ли е да изчезват обявите подадени от участниците във форума и ако да - защо?Предварително благодаря за отговорите!...
Аз я преместих където и е мястотоLZ1PER
Коментар
-
КАто си запознат с правилата защо не си пусна обявата където трябваПървоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеМного май взе да местиш и то без да бъда уведомен?Все пак има и правила във този форум!Съжалявам за грубия тон!...
MG RACING
Коментар
-
Това му е работата. Да мести обяви, които не са пуснати в правилния раздел.Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеМного май взе да местиш и то без да бъда уведомен?Все пак има и правила във този форум!Съжалявам за грубия тон!...
Защото сред правилата, за които говориш, има и такова
Така че, в случая грубият тон е крайно неуместен.Темата трябва да бъде в съответният раздел!Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Аз не виждам проблем. Пуснал си си обявата не където трябва, аз съм я преместил където и е мястото, отговорих на въпроса ти, след като попита, какво още трябваше да направя, не разбирам какво искаш да кажеш с долното???Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеЧакайте бе шпиони,то човек да не сбърка!Извинявам се още 20 пъти,наистина не погледнах внимателно!Още веднъж извинете ме!Наистина не съм погледнал!!!!!!
Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнениеМного май взе да местиш и то без да бъда уведомен?Все пак има и правила във този форум!Съжалявам за грубия тон!...LZ1PER
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 163,279 в 01:07 на Днес.

Коментар