Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Здравейте и от мен ,
    при зареждане на страницата ме посреща съобщение че нямам право на достъп поради еди какви си причини .....след което си влизам и нямам проблем!Верно че пия бира пред компа от време на време ама нямам спомен да съм направил нещо по-различно от последните 5 години , а именно да чета с удоволствие .
    подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Благодаря на собствениците на сайта за усилията им да го развиват и подобряват, но от няколко минутното ми сърфиране в новият сайт ме подразниха следните неща:
      1. Новият интерфейс на сайта стана нечетлив в сравнение със стария - темите са изписани със ситен светло син шрифт и по-трудно се открояват една от друга, налага се човек да се взира, което изнервя.
      2. Търсачката не работи. Не виждам и иконата за търсене в конкретен форум, който сме отворили и четем.

Поздрави!
      Jeep Grand Cherokee 5.2; GSM - 0892-757-619

Коментар

Първоначално публикуван от inyan Преглед на мнение
        Благодаря на собствениците на сайта за усилията им да го развиват и подобряват, но от няколко минутното ми сърфиране в новият сайт ме подразниха следните неща:
        ....
        2. Търсачката не работи. Не виждам и иконата за търсене в конкретен форум, който сме отворили и четем.

Поздрави!
        Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Колеги, порталът още не е с пълната функционалност, всички възможни търсения в базата са забранени, ще бъдат достъпни едва след като се направи пълна преиндексация, което при нашият обем ще отнеме още ~20-на часа поне... Моля имайте търпение, работи се денонощно, но някои неща изискват време...
        Предполагам, че този въпрос е вече изяснен.
        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• От: Проблеми в работата на портала

Понеже и ние имаме форум с тази версия на VBulletin, се чудя дали изреждането на под-форумите в полето на всеки форум е удачно ? Наистина става много текст и може би за някои хора е объркващо....знам ли..може да е въпрос на свикване. Възможно е тази информация да е не в това поле...поне ние засега не сме я сложили.
          Просто чуденка

Коментар

• От: До: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от inyan Преглед на мнение
            Благодаря на собствениците на сайта за усилията им да го развиват и подобряват, ...
            1. Новият интерфейс на сайта стана нечетлив в сравнение със стария - темите са изписани със ситен светло син шрифт и по-трудно се открояват една от друга, налага се човек да се взира, което изнервя.

Поздрави!
            Подкрепям колегата. Според мен, цветовата схема ако е малко по-контрастна, би се възприемала по лесно информацията, която тя(схемата) носи.
            I get High by going Down

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
              Не ме кефи новия вид на форума......аз съм традиционалист и си харесвам предишния вид......
              Мислех да си затрая, ама.. и мене не ме кефи.
              С тия заоблени ръбчета, запетайки и клюна на цитата.....да ме прощава дизайнера.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо. О888 557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Хора, не бъдете консервативни!
                Зад външния вид се крият съвсем други предимства. Новата версия обикновено излиза, за да отстрани някои недостатъци и да докара подобрения спрямо старата от чисто програмно естество. Външния вид вероятно постепенно ще се напасне, за да стане удобен. Но... Нали Венци Петров каза - засега е по-важно да тръгнат функционалностите, отколкото да се напасва скина или вида на бутончетата. Всичко постепенно. Явно търпението не ни е основна черта.
                ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
                СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Всъшност от днес след като почти всичко е готово даже почва да ми допада новия вид ще се свиква,бутона "какво ново" е направо супер така няма да ги бъркам с маркирай всички форуми като прочетени и много ми допада.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от skitnik Преглед на мнение
                    Подкрепям колегата. Според мен, цветовата схема ако е малко по-контрастна, би се възприемала по лесно информацията, която тя(схемата) носи.
                    Има вече възможност за още един скин(стил), Orange Blue. Влез в настройките и премини на него, контрастът е много по-силен и всичко е по-четливо. Аз съм на него в момента и ми харесва.

П.П. Вече има и черен скин, браво!
                    Последно редактирано от Тихомир; 23-05-10, 12:34.

Коментар

Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
                      Хора, не бъдете консервативни!
                      Зад външния вид се крият съвсем други предимства. Новата версия обикновено излиза, за да отстрани някои недостатъци и да докара подобрения спрямо старата от чисто програмно естество. Външния вид вероятно постепенно ще се напасне, за да стане удобен. Но... Нали Венци Петров каза - засега е по-важно да тръгнат функционалностите, отколкото да се напасва скина или вида на бутончетата. Всичко постепенно. Явно търпението не ни е основна черта.
                      Не сме, но старата визия беше по-добра. Друг е въпросът дали след ъпдейт задължително трябва да се променя визията. Също така старата подредба - аватара и информация за потребителя да са над публикацията ми се струват по-удачни, а и придаваха собствен облик на форума. С новата подредба почна да ми се износва колелцето за скрол на мишката...
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Toni69, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                        Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                        Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
                        Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
                        Изход Начало

А и също това ми излиза,когато искам да си видя моите мнения,а сега са статии.
                        И още нещо,искам да видя на даден човек публикуваните му мнения или теми,и не мога да ги видя,а трябва да отида в профила му и след това да натисна Преглед статии или теми,и пак ми дава това.
                        (0+)
                        Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от Toni69 Преглед на мнение
                          Toni69, вие нямате право на достъп до тази страница. Причините за това е възможно да бъдат:
                          Вашите привилегии за достъп до страницата. Може би вие се опитвате да редактирате нечия публикация, да достъпите модераторски или администраторски опции или други системи които са ви забранени?
                          Ако се опитвате да публикувате е възможно Администратора да ви е забранил достъпа или вие още да не сте получили активация.
                          Ако сте младши участник и се опитвате да пуснете обява - прочетете пак правилата на форума.
                          Изход Начало

А и също това ми излиза,когато искам да си видя моите мнения,а сега са статии.
                          И още нещо,искам да видя на даден човек публикуваните му мнения или теми,и не мога да ги видя,а трябва да отида в профила му и след това да натисна Преглед статии или теми,и пак ми дава това.
                          Грешка,видях къде е това.
                          Този пост да се изтрие.
                          (0+)
                          Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Не знам дали някой вече е писал, но при мен като цъкна върху линк от получената поща за отговор по някоя от темите, за които съм абониран, не отива на последното мнение, а отива в началото на темата. В полето "адрес" на броузера (IE8 ), излиза всичко, до името на темата, като след нея по незнайни за мен причини "забравя" да добави "goto=newpost", макар в самия линк в e-mail-а да го има. А името на темата, макар в линка кирилицата да е кодирана с "%", в адрес бара си излиза на кирилица.

Например, линка в e-mail-а е следния:
                            http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php/94965-Колеги-и-аз-си-взех-тази-седмица-японско-чудо?goto=newpost

А като цъкна върху него, в адрес бара пише:
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...ко-чудо

Както се вижда, "?goto=newpost" е отишло някъде в небитието. В старата версия на форума тоя проблем го нямаше.

Ако някой вече е писал по проблема, ще извинявате.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                              ще отнеме още ~20-на часа поне... ...
                              Часовете минаха, а на мен все още ми дава, че нямам написани мнения във форума .

Жоро Витлиемоф
                              Не намирам никакво налично съдържание, написано от Жоро Витлиемоф

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                                Часовете минаха, а на мен все още ми дава, че нямам написани мнения във форума .

Жоро Витлиемоф
                                Не намирам никакво налично съдържание, написано от Жоро Витлиемоф
                                Аз ти виждам 2075 мнения и като чукна в профила ти излизат....поне последните няколко страници.
                                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                                Вальо. О888 557Ч7Ч
                                Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X