Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Колеги, напоследък ми прави впечатление че като отговарям или азпочвам тема ми го няма панела за прикачване на снимки, които са като малки иконки в поста.В кой телевизор е проблема ? Липсва ми и отметката да съм абониран за тази тема при публикуването.При корекция за напреднали прозореца няма разлика като стандартната корекция.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

При мен е добре има ли някой друг със същия проблем ?

Пробвай накой друг броузер.

Коментар

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        При мен е добре има ли някой друг със същия проблем ?

Пробвай накой друг броузер.
        Интересно че с Експлорера няма никакви проблеми, нещо Firefox се е бъгнала.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Изчистваш
          кеш, темпорални файлове и кукита.

Би трябвало да се оправи.

Коментар

При копиране на линк от тема във форума се получава това:
            http://www.offroad-.............com/showthread.php/95112-%D0%A8%D0%B0%D1%80%D0%BC-%D0%95%D0%BB-%D0%A8%D0%B5%D0%B9%D1%85-%D0%95%D0%B3%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D1%82

В същност след цифрите (95112) излиза прекодирано името на темата, което на кирилица.
            Това отстранимо ли е?
            LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Да спокойно можеш да го оставиш до тук
              http://www.offroad-.............com/showthread.php/95112

Урлтата в момента са SEO оптимизирани и са на друг енкодинг

Автоматично няма как да стане но който желае може да изтрие ненужната част.

Е все пак да си провери да не е изтрил малко повечко

Коментар

При старата версия имаше бърза връзка с нови теми,сега не я виждам.
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

не видях търсачката къде е
                  и къде да видя :

Всички мои теми
                  Всички мои мнения

Коментар

Колеги, порталът още не е с пълната функционалност, всички възможни търсения в базата са забранени, ще бъдат достъпни едва след като се направи пълна преиндексация, което при нашият обем ще отнеме още ~20-на часа поне... Моля имайте търпение, работи се денонощно, но някои неща изискват време...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Колеги, порталът още не е с пълната функционалност, всички възможни търсения в базата са забранени, ще бъдат достъпни едва след като се направи пълна преиндексация, което при нашият обем ще отнеме още ~20-на часа поне... Моля имайте търпение, работи се денонощно, но някои неща изискват време...
                      Благодаря.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Вдясно последно мнение по темата не е ли по-добре да е "от" а не "до".Само предложение нищо повече.

Коментар

Не ме кефи новия вид на форума......аз съм традиционалист и си харесвам предишния вид......ама новия никак не ме кефи, ама никак.....не, че мнението ми има значение, де......

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                            Вдясно последно мнение по темата не е ли по-добре да е "от" а не "до".Само предложение нищо повече.
                            Благодаря, поправено... Със сигурност ще има много още подобни...
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              Не ме кефи новия вид на форума......аз съм традиционалист и си харесвам предишния вид......ама новия никак не ме кефи, ама никак.....не, че мнението ми има значение, де......
                              Военен човек си - стига се оплаква. И аз си харесвам първата любовница отпреди 33 години, ама уви. Ще свикнеш, новия вид не е лош, дори напротив - има си своите преимущества.

П.П. Между другото имам само две забележки към новия вид.

1. Не можеше ли да сложите по-хубави емотиконки, тия са направо грозни?
                              2. Защо няма разнообразие от поне няколко скина за избор? Така само с един скин някак бедно стои...
                              Последно редактирано от Тихомир; 22-05-10, 21:40. Причина: допълнение

Коментар

без " Started by " ще е по-четимо мисля,

ако търсенето сте оправили си е струвало усилията .
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X