Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

Проблема е следният: ако 5-6-7 минути само чета сайта ме изхвърля и се налага пак да се логвам.
    Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Абсолютно е нормално ако 5 минути не натиснете никой линк да ви изхвърли.
      Това е с цел сигурност.

Коментар

Благодаря за инфото и понеже съм заек пак да питам:
        -нормално ли е след 24 часа да ми няма темата?В смисъл, че съм пуснал тема вчера 09.05.10 вечерта, а днес 10.05.10 до 22:30 я няма никаква.
        Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

Първоначално публикуван от siem Преглед на мнение
          Благодаря за инфото и понеже съм заек пак да питам:
          -нормално ли е след 24 часа да ми няма темата?В смисъл, че съм пуснал тема вчера 09.05.10 вечерта, а днес 10.05.10 до 22:30 я няма никаква.
          Да. Възможни са два варианта.
          Първи: Темата не е одобрена от отговорния модератор на съответния раздел, поради неговото (на модератора) отсъствие.
          Втори: Темата не е одобрена, поради несъответствие с някое от форумните правила.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Здравейте! Рег-нах се преди 2-3 дена и от тогава мога само да гледам , а искам да задам въпроси относно една Тойотка във раздела Купува-Продава, и като цъкна да пиша цитат ме мята и ми изписва , че не съм активен потребител.
            Извинявам се за СПАМ-а , ако е така.

Благодаря!

Коментар

Защо форума ми излиза размазан ? Все едно нещо графиката не е добре . Като вляза в друг сайт/форум и не е така ? На какво се дължи ?

Оправих го . Извинявам се за неудобството !
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

• Първоначално публикуван от Калоян(koko) Преглед на мнение
                Здравейте! Рег-нах се преди 2-3 дена и от тогава мога само да гледам , а искам да задам въпроси относно една Тойотка във раздела Купува-Продава, и като цъкна да пиша цитат ме мята и ми изписва , че не съм активен потребител.
                Извинявам се за СПАМ-а , ако е така.

Благодаря!
                Проверете, сега всичко трябва да е наред.

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                Защо форума ми излиза размазан ? Все едно нещо графиката не е добре . Като вляза в друг сайт/форум и не е така ? На какво се дължи ?
                При мен всичко е наред.
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

Коментар

Имам едно предложение за порталатърсих тема за предложения за форума но не открих.Ако има извинявам се!)
                    Та предложението ми е:
                    Там кадето са бързите връзки,има едно "Маркирай всички форуми като прочетени".Което е в непосредствена близост до "Днешните публикации",много често ми се случва да цъкна "маркирай всички горуми като прочетени" и ме дразни,защото когато не съм чел темата и е нова се зачитам а когато е цъкнато това аверче за форумите и става обърквация.
                    Та не може ли да се сложи едно като прозорче.С надпис Сигурни ли сте и отговор ДА или Не ,за да не се получават тези обърквации .Не знам дали е възможно,нямам опит в сайтовете
                    П.П Извинявам се за лошото качество на снимката
                    Прикачени файлове
                    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 16-05-10, 17:45. Причина: добавяне :)
                    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
                    Honda Dominator 650
                    088ЧЧ93979-->Борис
                    0878956Ч38-->Борис

Коментар

А,не е ли същото ако направо използваш бутона "Нови теми"–пак се показват последните публикаций...
                      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

"Обновяваня" - поправено.

За маркирането като прочетени - ако натиснеш бутон "назад" в броузъра би трябвало да ти покаже предишната страница. От там просто отваряш всеки линк в нов.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          А,не е ли същото ако направо използваш бутона "Нови теми"–пак се показват последните публикаций...
                          Не тези нови теми са за новосъздадените теми,поне аз така си го обеснявам ,защото ми са излизали 3 теми в нови теми а в деншните публикации са бая повечко
                          Honda Dominator 650
                          088ЧЧ93979-->Борис
                          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Според мен разликата е,че с бутона "Нови теми",не се показват темите,които вече си видял и няма нови мнения по тях.А с "Днешни публикаций се показват и тези които си чел,но не са с удебелен шрифт,та да знаеш,че няма нови мнения в тях.
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                              Според мен разликата е,че с бутона "Нови теми",не се показват темите,които вече си видял и няма нови мнения по тях.А с "Днешни публикаций се показват и тези които си чел,но не са с удебелен шрифт,та да знаеш,че няма нови мнения в тях.
                              Да това за шрифта го знам.Но за темите не знам вече как е аз ползвам другото .
                              Honda Dominator 650
                              088ЧЧ93979-->Борис
                              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Да помоля и аз.
                                Когато си изтривам личните съобщения, след като ги маркирам, избирам какво да се направи с маркираното, избирам "изтрий", и след това е дразнещо изпълнителният бутон с надпис "Иди 21" Цифрата няма значение, давам я за прегледност. Това "Иди" предполагам е превод от "Go", не може ли да се замени с друга по-подходяща дума.

Баси и проблема
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X