Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми в работата на портала

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Проблеми в работата на портала

ОК, със снимките ще се оправим утре сутринта... За неудобствата се извинявам..., обичайно е да се случва всичко накуп, когато не му е работа...
    VPetrov.photography

Коментар

Защо не мога да пиша в темите

Коментар

И аз съм с доставчик БТК - АДСЛ и от близо две седмици има проблеми с форума. Работи когато си иска, а най-често забива, след като прегледам 1-2 теми и на третата ядец... Направо спира да работи. Изчаквам известно време, през което посещавам други форуми и сайтове и после проработва до следващото забиване....
        Ето и сега за да напиша това съобщение два пъти влизах във форума от начало.
        Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
        Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от THE NIGHT RIDER Преглед на мнение
          Защо не мога да пиша в темите
          Защото си младши участник и всичко, написано от теб минава през преглед.

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
            Преди 10-тина минути .... форума го нямаше .... през БТК ..... така около 5 миути.

за DNS си сложете гугълския 8.8.8.8 и изчезването на сайтове от време на време драстично ще намалее

на БТК съм в момента
            Последно редактирано от DBRS; 04-03-10, 10:11.
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
              И аз съм с доставчик БТК - АДСЛ и от близо две седмици има проблеми с форума. Работи когато си иска, а най-често забива, след като прегледам 1-2 теми и на третата ядец... Направо спира да работи. Изчаквам известно време, през което посещавам други форуми и сайтове и после проработва до следващото забиване....
              Ето и сега за да напиша това съобщение два пъти влизах във форума от начало.
              Според информацията която имам, след пожар в опорен център на БТК трафика е пренасочен временно през различни други места... и това довежда до затруднения при достъпа до нашият портал за клиентите на БТК...
              VPetrov.photography

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Не мога да качвам снимки-прикачени файлове. Виждам че и други колеги не могат.
                Оправено !!!

Коментар

Защо като съм утвърден участник мненията ми минават пак през модератор?

Коментар

Първоначално публикуван от miroslav_bsl Преглед на мнение
                    Защо като съм утвърден участник мненията ми минават пак през модератор?
                    Защото още си сив. А си сив, поради комбинация от фактори, свързани с броя на мненията и оценката за тях.

Надписът "утвърден участник" не е много точен, той е свързан само с броя на мненията.

Коментар

Все още съм в това положение.

Коментар

Докато не напишете нещо, което останалите да оценят като полезно или интересно, ще е така.

Коментар

Първоначално публикуван от miroslav_bsl Преглед на мнение
                          Все още съм в това положение.
                          Защото, като прочете, май недоразбра това:
                          Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          ... А си сив, поради комбинация от фактори, свързани с броя на мненията и оценката за тях...
                          А, с подобен род "мрънкане", създаваш "прекрасно" мнение у участниците за себе си. Което неминуемо отдалечава във времето момента на промяната в цвета на потребителското име.
                          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

• Re: Проблеми в работата на портала

Здравейте miroslav_bsl
                            Два пъти ви отговорих на ЛС защо е така.
                            В момента статуса на акаунта ви е променен автоматично както ви написах и в съобщението.

Поздрави.

Коментар

• До: Re: Проблеми в работата на портала

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
                              Здравейте miroslav_bsl
                              Два пъти ви отговорих на ЛС защо е така.
                              В момента статуса на акаунта ви е променен автоматично както ви написах и в съобщението.

Поздрави.
                              Да благодаря ви.

Коментар

Искам да закача клипче от "You Tube" в мнението си, като използвам "бутона" в червено (предпоследния в страницата за публикуване на мнение) и се вижда бяло поле! С "бутона" за "Vbox7" пък, всичко пък е наред...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X