Обява

Свий
Няма добавени обяви.

МОДЕРАТОРИТЕ ТРИЯТ ПОСТОВЕ, ЗАЩО ЛИ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МОДЕРАТОРИТЕ ТРИЯТ ПОСТОВЕ, ЗАЩО ЛИ?

Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение
    , а не за да гледам изхвърлянията на някой " фирмен " монтьор колко е велик и колко са нещастни другите, които нямат честа да са монтьори и ръцете да са им в масло от сутрин до вечер, до живот
    Пич, успокой малко топката. Гледай по позитивно на хората и те ще се отнасят адекватно спрямо теб.
    Аз съм любител автомонтьор ( по неволя ), но също така си вадя хлябя с двете си ръце, и думите ти ме касаят пряко. Аз също мога да ти отговоря по подобен начин и хич няма да ти хареса, но няма да го направя.
    Станах монтьор по неволя защото карам 18г. джип, във фирмените сервизи не ми обръщат много внимание ( не виждат потенционал ), останалите сервизи нямат оборудване, или пък не им се занимава, защото това си е почти камьон, не са ми вързани ръцете, имам приятели които ми помагат, и криво, ляво се оправям.
    Според мен проблемите с автомобилите произлизат от няколко фактора.
    Първо се внасят автомобили с изтекъл ресурс ( над 200000 км.), които съответно изискват постоянен ремонт и подръжка, а някои си мислят че трябва да са като нови, и да не се трошат. Сервизите са затрупани с работа, чака се с с дни и седмици, оттам и качеството не винаги е най доброто. Съответно тези някои си купуват тези коли на "сметка", и после си мислят че и ремонтите трябва да са им на "сметка". Да ама не, защото ти искаш да водиш европейски стандарт, ама и монтьора деца гледа, и той хляб трябва да яде.
    Затова избираш, ако искаш да си баровец, си плащаш като поп ( за нова или стара кола няма значение), или запретваш ръкави и се оправяш сам, да видиш лесно ли е.
    За частите с извесни уговорки си прав, ама труда е в пъти по скъп, още повече пък в Англия, някой който е правил ремонт ще ти каже.

Коментар

Във въпросния пост имаше разсъждения в посока кой какви коли и джипове карал, как бил длъжен да ходи във фирмените сервизи (което не е вярно - можеш да се откажеш, но губиш гаранцията), как хора с по 5 лева в джоба се напъвали за нови коли и т.н. И как смисъла от нова кола/джип бил никакъв.

Мястото на такъв пост е в "общи приказки, спам, чат...". Или най-малкото в "политика, икономика....", но не и в конкретната тема.

Помисли колега, и сам ще разбереш че мястото му не беше там. Не се коси, щото ще ти мине. Нито е тенденциозно отношение, нито е злоумишлено действие на някой модератор.

А за хилядата линка - еми това е положението. Търсене му е майката. И все пак се е намерил някой, който да ти посочи линковете, нали? И за това е отделил от времето си. Не е редно да се губи време по 10-20-50-100 пъти за да се обяснява едно и също. А и не винаги всеки разполага с него. А когато е имало тема за същото, вместо да недоволстваш че на теб лично никой не ти е обърнал внимание, вземи прочети темите от линковете това ще ти е само от полза. Самия факт че са ти дадени линкове говори че някой си е направил труда ЛИЧНО на теб да ти покаже къде да четеш. Ако това не ти е достатъчно, съжалявам. А ако в съответните линкове не намериш това, което те интересува, можеш да зададеш конкретния си въпрос. Със сигурност ще получиш отговор.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вижте т.4

http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17

За мен темата е излишна
        MG RACING

Коментар

С цялото ми уважение:

Колеги, не отделихме ли прекалено много време и енергия за поредния "заядливец" който много иска, малко дава ама нещо не му е ясно обаче "няма време" да го провери.....

Айде стига вече на принципа: колкото по прост - толкова по-претенциозен...

С една дума - това е положението колега, такива са правилата, като не ти харесва - приятен ден !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
            Имаше май нещо свързано с коментиране на действията на модераторите и конкретни техни действия, което се санкционираше, но....

Що се отнася до правописа... направо ми се извива свят, напоследък нещата загрубяха!
            Общо взето държа(държим) изреченията да започват с главна буква,
            тук-там, на основни места да има запетайки и да завършат с точка.
            Разбира се, би било добре, когато степенуваме да слагаме тире след
            частицата и да пишем правилно думите.
            Малко трудно се четат изречения като на svetlio111 от по сто думи....
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              Общо взето държа(държим) изреченията да започват с главна буква,
              тук-там, на основни места да има запетайки и да завършат с точка.
              Разбира се, би било добре, когато степенуваме да слагаме тире след
              частицата и да пишем правилно думите.
              Малко трудно се четат изречения като на svetlio111 от по сто думи....
              ,Цвети,ние неграмотните тогава трябва да спираме да пишем.Освен това няма правила за писането във форума освен,че трябва да е на кирилица.
              OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                ,Цвети,ние неграмотните тогава трябва да спираме да пишем.Освен това няма правила за писането във форума освен,че трябва да е на кирилица.
                Марине, това е един добър начин всички да станат по-грамотни. А за правилата мисля, че е излишно да се пишат такива, все пак предполагам, че повечето потребители имат поне основно образование.
                Последно редактирано от fanatic; 28-05-08, 16:53.
                no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от MARINHAKER Преглед на мнение
                  Абе, ти пиши така че никой да не може да ти разбере мисълта(това става когато не ползваш препинателни знаци) и после си чакай отговори... Аз лично на въпрос, на който не му разбирам смисъла, не знам как да отговоря... освен може би неправилно .
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колеги, мисля че трябва да има повече търпимост и от двете страни. Ние потребителите и модераторите сме от един отбор, отборът на offroad-bulgaria. Нека бъдем полезни един на друг без тези грозни постове. Все по често ми се случва някой да е недоволен от модераторите. Е аз модератор не ставам и пари да ми дават, защото просто нямам това време. Евала на труда който полагат за да може сайтът да е подреден. Помнете че монетата има винаги две страни!

Коментар

С тия правила за правописа накрая ще останат само отличниците да пишат за разликата между болт и гайка.
                      Аз лично предпочитам да чета неграмотните (щото няма главни букви и запетайки) постове на Зарко(Кайшин), Савата (го-го-го) и Дини.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                        С тия правила за правописа накрая ще останат само отличниците да пишат за разликата между болт и гайка.
                        Аз лично предпочитам да чета неграмотните (щото няма главни букви и запетайки) постове на Зарко(Кайшин), Савата (го-го-го) и Дини.
                        Тц, тц,,, като незнаете кое как се пише питаите ме, де ,

Пламене , нито е болт, нито гаика , БУРМА СЕ КАЗВА
                        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

" На оногова , дето ръцете му са изцапани с масло и глеч до лактите , задължително е глух и сляп за красотата и богатството на Българския език....."
                          ------------------------------------------------------------------------ Общочовешки принцип----------
                          Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                            " На оногова , дето ръцете му са изцапани с масло и глеч до лактите , задължително е глух и сляп за красотата и богатството на Българския език....."
                            ------------------------------------------------------------------------ Общочовешки принцип----------

Ти маи каза всичко
                            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                              Тц, тц,,, като незнаете кое как се пише питаите ме, де ,

Пламене , нито е болт, нито гаика , БУРМА СЕ КАЗВА
                              Ааааа вие болтовете и гайките оставете на нас(дето с тях си вадим хляба).Та каруцарски болт,черна бурма,турман болт е все едно и също.Това малко оф-топик за разведряване на обстановката
                              Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от Макавеев Преглед на мнение
                                Не знам окъде го цитираш, но не ти прави чест нито на теб, нито на автора.
                                Пропуснал си другата половина на "Общочовешки принцип".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X