пускам си аз един пост за фирмените сервизи вчера и опа,днес гледам, че го няма, кво става не мога да разбера, толкова ли пропаднаха модераторите на тоя свят или толкова се взеха на сериозно незнам, мнението ми беше против фирмените сервизи, какво ги сасегна толкова незнам, реклами ли чакат от там или някои от модераторите бачкат там, много жалко и елементарно е ако това е така
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
МОДЕРАТОРИТЕ ТРИЯТ ПОСТОВЕ, ЗАЩО ЛИ?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: МОДЕРАТОРИТЕ ТРИЯТ ПОСТОВЕ, ЗАЩО ЛИ?
Хммм, за момента актуалният ти протесто-пост стои... вероятно някой от модераторите следва да вземе отношение за конкретния случай за който си споменал.Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
„Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
LZ1EMS
-
Тук са се изприказвали много приказки за фирмените сервизи на Марката. От "Осанна" до "Разпни Го"... Убедено мога да твърдя, че модератори, притежаващи или симпатизиращи на Марката, нямат пръст в това, ако е нямало някакво нарушение на правилата. Ако е имало нарушение на правилата - това е в правомощията им.
Основното!!! Основното, поглеждайки нагоре, е да не се впрягаш. На Лазар, Асен, Яро, Злати, SG, можеш винаги да разчиташ за добронамерен, изчерпателен, меродавен и обективен съвет. Както на братчеда и на Пепи. Това е важното. А удоволствието е в срещите! Останалото - без него може.
Коментар
-
в темата Мото Пфое - Дару кар - Англия - ЦЕНИ (1 2) след sparkybg на втора страница имах пост, който сега го няма, не че нещо, но ако наистина е така то тогава жалко наистина
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнениепускам си аз един пост за фирмените сервизи вчера и опа,днес гледам, че го няма, кво става не мога да разбера, толкова ли пропаднаха модераторите на тоя свят или толкова се взеха на сериозно незнам, мнението ми беше против фирмените сервизи, какво ги сасегна толкова незнам, реклами ли чакат от там или някои от модераторите бачкат там, много жалко и елементарно е ако това е така
П.С. Макар, че нямам представа какво си писал и кой ти го е изтрил съм сигурен, че съветът ми ще има ефект.Последно редактирано от fanatic; 27-05-08, 20:58.no signature no problems
Коментар
-
Правилата са си правила, пост, които не е по темата е спам. А спама се трие. Обидите и грубите грешки в правописа също. Мисля, че изчерпателното и внимателно четене на правилата винаги е от полза и отговаря на много въпроси.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеКолега препоръчвам ти да прочетеш правилата на форума ама не по диагоналната система, и тогава помисли и пак пусни пост. Сигурен съм че няма да бъде изтрит.
П.С. Макар, че нямам представа какво си писал и кой ти го е изтрил съм сигурен, че съветът ми ще има ефект.
Коментар
-
Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеОтговорът Ви не касае темата. В нея се споделят цените на резервните части тук и в Англия. Вие разсъждавате в/у цените на джиповете.
не разсъждавам върху цените на джиповете, а върху " фирмените " сервизи и защо хората са принудени сега да се блъскат по тях ( все разсъждения от предишни постове ), ама няма значение, тука сигурно действа диагоналната система
Коментар
-
мое лично мнение - ако някой от модераторите работи в така наречените " фирмени " сервизи би било редно в тоя форум да помага с каквото знае на хората, които грам хабер си нямат от монтьорство, а не на всеки попитал нещо да му се дават сто хиляди линкове с теми от форума и той да се рови като изпаднало овчарче за нещо, което може да се обясни с две изречения, защото аз съм се регистрирал в форума за обмен на информация, а не за да гледам изхвърлянията на някой " фирмен " монтьор колко е велик и колко са нещастни другите, които нямат честа да са монтьори и ръцете да са им в масло от сутрин до вечер, до живот
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнениев пет поста преди мен се говори за " фирмените " сервизи, не за частите, ама тия постове не са спам,
не разсъждавам върху цените на джиповете, а върху " фирмените " сервизи и защо хората са принудени сега да се блъскат по тях ( все разсъждения от предишни постове ), ама няма значение, тука сигурно действа диагоналната системаГрамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнениена всеки попитал нещо да му се дават сто хиляди линкове с теми от форума и той да се рови като изпаднало овчарче за нещо, което може да се обясни с две изречения,В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...
Коментар
-
Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнениемое лично мнение - ако някой от модераторите работи в така наречените " фирмени " сервизи би било редно в тоя форум да помага с каквото знае на хората, които грам хабер си нямат от монтьорство...
Хайде сега да охладим малко страстите на тема фирмени сервизи и хора, които работят в тях. Да, тук има колеги, които, работят в такива сервизи, и аз определено не се сещам те да имат публикация тук, която да е в интерес на сервиза и в заблуда на участник тук. Моля, ако Вие попаднете на такава, да я посочите на мен, или друг колега Модератор.
Първоначално публикуван от svetlio111 Преглед на мнение...а не на всеки попитал нещо да му се дават сто хиляди линкове с теми от форума и той да се рови като изпаднало овчарче за нещо, което може да се обясни с две изречения, защото аз съм се регистрирал в форума за обмен на информация, а не за да гледам изхвърлянията на някой " фирмен " монтьор колко е велик и колко са нещастни другите, които нямат честа да са монтьори и ръцете да са им в масло от сутрин до вечер, до живот
Още нещо - след като сам казвате, че сте се регистрирали във форума с цел обмен на информация - опитайте се и Вие да бъдете точно толкова полезен на останалите, колкото очаквате и всички други да бъдат на Вас, в това число - да предоставяте информация "на тепсия" (т.е. "в две изречения"), което предполага, че достатъчно сте чели/ експериментирали или добили опит преди това... Това с цел да не се изхвърляте пред останалите, водейки ги към (не)преднамерена заблуда.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар