Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За псевдо морала във форума! Четиво, задължително за модераторите!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За псевдо морала във форума! Четиво, задължително за модераторите!

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
    Така е! НО самия факт със заключването поражда раздразнение. Веднъж, два пъти на третия изпушваш. А това наистина е третата заключена тема в близките дни в която Джорджо активно участва. И пак ще напиша нещо важно. Много важно! Заключването попречи да си изясним с Яро. Това поражда враждебност защото всеки приема думите на другия различно.
    Редактирах си горното мнение добавяйки и нещо по този въпрос, но ти си ми отговорил в това време. Виж последния абзац.
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
      Редактирах си горното мнение добавяйки и нещо по този въпрос, но ти си ми отговорил в това време. Виж последния абзац.
      Да, видях. Може и така да се е получило, но така или иначе нямаше да стане ако не беше заключено. Щяхме да си разменим 1-2 поста с Яро и всичко да приключи без напрежение.

Коментар

Както и да е. Живи, здрави - другото са подробности.

Коментар

Да, видях. Може и така да се е получило, но така или иначе нямаше да стане ако не беше заключено. Щяхме да си разменим 1-2 поста с Яро и всичко да приключи без напрежение.
          Ами, ето, разменихте ги, изяснихте ги. Какъв е тогава проблема, защото трябва напрежението да продължава? В този свят няма нищо работещо перфектно, камо ли софтуеър за интернет форум, администриран и модериран от хора, които се занимават с това между другото, но при желание начин за всичко се намира. Важното е да се опитваме да разрешаваме, а не да създаваме проблемите. Например с повечко толерантност и оптимистично отношение към това което са искали да кажат хорат, преди да го приемем като обида(това важи и за модераторите). Да не говорим, че имаше и още една камара други начини. Например доста от конфликтните ситуации, в които съм попадал във форума са се изяснявали доста по-бързо с 1-2 ЛС-та.
          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Понеже отново не оставихте възможност на засегнатите да се изкажат, отговарям на изтритото мнение на Яро тук:
            Колега, аз не критикувам, а предлагам добър алтернативен вариант на заключването. Това дали ще се възриеме или не е съвсем друг въпрос. Обикновенно, обаче така излиза, че съветите са ми конструктивни. Относно "другия" форум споменат в пожеланието ти, мога да те успокоя че по мое желание вече не съм в администрацията. Причините за това не смятам да конкретизирам. Не ми прави, обаче добро впечатление язвителния тон на обръщението към мен. Не си спомням някога да не съм се отнесъл приятелски, да не съм показал уважение или да съм обидил теб или друг /освен един/ модератор! Уважението ми към теб и всички други участници от стария форум ме задържа тук. Ако и това изчезне няма каква друго да ни обединява! Именно желанието да продължаваме безпроблемно напред ме подтиква да правя от време на време забележки и предложения. Ако това толкова не ви понася, значи наистина сте много високо и аз повече няма да ви занимавам с "дребни" проблеми. И последно НЕ, нямах предвид Пепи, имах предвид Чавдар.
            Благодаря за отделеното за четене време. Може да триете.
            Както в другата тема със същото заглавие уточних бележки за действията или бездействията на Модераторите тук могат да бъдат отправяни само и единствено към Администрацията! Disem малко след това наруши това правило, освен това обсъжда тук форум на наши приятели за което изрично съм предупредил че ще наложа лично наказание на всеки който го направи.

Налагам едномесечен бан на Disem. При повторно нарушение ще стане постоянен!

Нашият форум се разраства с часове, имаме огромно количество нови потребители и ако започнем да отделяме по толкова време на всеки който нарушава правилата ще се занимаваме само с това. Тук форум за латино сериали няма да бъде!
            VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X