Добре де,що ми триете темата ? Пускам тема в форум "Купувам" че търся да купя теглич за Патрол . Некой да не е в мензис днес,не сме чавдарчета все пак.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с публикуване на обява
Свий
X
-
До: Добре де,що ми триете темата ?
Еми нали има лични бележки,който има теглич ще ми пише на лични,защо ще си публикувам телефона в публичното пространство,няма логика.Плюс това може и други да търсят теглич,и да се сберем в темата публично десетина предлагащи,и двама търсещи. Телефона ми е служебен и нямам право да го вея наляво/надясно.Правилата би следвало да са логични,а не самоцелни,иначе е като в дисцип.Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеАми сигурно има защо да ти я изтрият, Я телефон не си написал, я откъде си или нещо друго, но в този форум теми не се трият без причина.
Коментар
-
Аз съм в мензис и ще продължа да ги трия докато не прочетете правилата и не си напишете обявата както трябва.
Само за ваше сведение. Форумът е частен. Собствениците са написали правилата тук, ако са непосилни за вас, сте свободен да не го посещавате, ако пък искате да го ползвате, просто ще трябва да се съобразявате.LZ1PER
Коментар
-
Обяснението ви, е задоволително.Ще ги прегледам.Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнениеАз съм в мензис и ще продължа да ги трия докато не прочетете правилата и не си напишете обявата както трябва.
Коментар
-
Тошо, не си тук от вчера и досега трябваше да знаеш поне как се пише обява и как да се дървиш с хората тук. Дано си вземеш бележка.Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнениеОбяснението ви, е задоволително.Ще ги прегледам.
Коментар
-
Какво се случва с неточните обяви от "Продавам"?
Въпросът ми е породен от този случай: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27361
Моето мнение е ,че при всеки разкрит опит за заблуда, обявата трябва да се трие! Това, според мен, е начин да предпазим членове на форума да не бъдат измамени.Тази секция от форума не трябва да стане продължение на мобиле.бг. Продавачите трябва да знаят
, че невярното описание води до елиминиране на обявата им.
Оправданията не бива да бъдат вземани под внимание. Продавачът трябва да е сигурен какво продава! Така и купувачите ще са по-спокойни какво купуват.I get High by going Down
Коментар
-
До: проблем с побликуване на обява
Колега, ето прочети тук http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3197, след това вероятно ще ти се "изясни" и ще можеш да си направиш публикацията с обявата.Първоначално публикуван от DEKO 1 Преглед на мнениеколеги имам проблем,побликувах обява преди седмица,въпросната обява така и не беше публикувана това ме накара да я постна 2-ри път но и това не помогна.
Моля ви колеги даите ми съвет какво да направя.
Наслука.
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар