Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с публикуване на обява

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с публикуване на обява

Добре де,що ми триете темата ? Пускам тема в форум "Купувам" че търся да купя теглич за Патрол . Некой да не е в мензис днес,не сме чавдарчета все пак.

До: Добре де,що ми триете темата ?

Ами сигурно има защо да ти я изтрият, Я телефон не си написал, я откъде си или нещо друго, но в този форум теми не се трият без причина.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Ами сигурно има защо да ти я изтрият, Я телефон не си написал, я откъде си или нещо друго, но в този форум теми не се трият без причина.
      Еми нали има лични бележки,който има теглич ще ми пише на лични,защо ще си публикувам телефона в публичното пространство,няма логика.Плюс това може и други да търсят теглич,и да се сберем в темата публично десетина предлагащи,и двама търсещи. Телефона ми е служебен и нямам право да го вея наляво/надясно.Правилата би следвало да са логични,а не самоцелни,иначе е като в дисцип.

Коментар

Аз съм в мензис и ще продължа да ги трия докато не прочетете правилата и не си напишете обявата както трябва.
        Само за ваше сведение. Форумът е частен. Собствениците са написали правилата тук, ако са непосилни за вас, сте свободен да не го посещавате, ако пък искате да го ползвате, просто ще трябва да се съобразявате.
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          Аз съм в мензис и ще продължа да ги трия докато не прочетете правилата и не си напишете обявата както трябва.
          Обяснението ви, е задоволително.Ще ги прегледам.

Коментар

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
            Обяснението ви, е задоволително.Ще ги прегледам.
            Тошо, не си тук от вчера и досега трябваше да знаеш поне как се пише обява и как да се дървиш с хората тук. Дано си вземеш бележка.

Коментар

хехе ,та ти вече си си пуснал обявата тука ,така че едва ли е нужно и в съответния раздел да я пускаш =)) .Може да дадеш в подписа си линк към тази тема и работата ще стане баш !

Коментар

Какво се случва с неточните обяви от "Продавам"?

Въпросът ми е породен от този случай: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=27361
                Моето мнение е ,че при всеки разкрит опит за заблуда, обявата трябва да се трие! Това, според мен, е начин да предпазим членове на форума да не бъдат измамени.Тази секция от форума не трябва да стане продължение на мобиле.бг. Продавачите трябва да знаят, че невярното описание води до елиминиране на обявата им.
                Оправданията не бива да бъдат вземани под внимание. Продавачът трябва да е сигурен какво продава! Така и купувачите ще са по-спокойни какво купуват.
                I get High by going Down

Коментар

Проблем с публикуване на обява

колеги имам проблем,побликувах обява преди седмица,въпросната обява така и не беше публикувана това ме накара да я постна 2-ри път но и това не помогна.
                  Моля ви колеги даите ми съвет какво да направя.

Коментар

До: проблем с побликуване на обява

Прочети правилата.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Прочети правилата за публикуване на обяви като начало.
                      - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
                      - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от DEKO 1 Преглед на мнение
                        колеги имам проблем,побликувах обява преди седмица,въпросната обява така и не беше публикувана това ме накара да я постна 2-ри път но и това не помогна.
                        Моля ви колеги даите ми съвет какво да направя.
                        Колега, ето прочети тук http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=3197, след това вероятно ще ти се "изясни" и ще можеш да си направиш публикацията с обявата.
                        Наслука.
                        proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                        NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                        Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Не се ли дължи на това че постинга на колегата чака за одобрение ?

Коментар

прочел съм правилата дори два пъти колега.

колко време се чака за удобрение на обява?

Коментар

Защо ми изчезва темата от форума?

Някой ще ми обясни ли защо ми изчезва темата от форума? Вече втори път създавам тема и изчезва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X