Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спазваме ли добър тон и важно ли е това тук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спазваме ли добър тон и важно ли е това тук?

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
    техническите теми много западнаха.както и темите за офроуд.превръщаме се на говорилня.забравяме защо сме тук и какво е общото между нас.джиповете и карането без път.
    Точно казано.
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Аз не се подмазвам! Не че съм приел лично казаното от Гад-а, ама да си кажа. Кинекса още си спомням, че не му беше лесно в началото, но с времето се доказа като полезен и интересен съфорумец. Колкото до полезните теми и говорилнята, решението за мен е да се пусне чат. Венци не е съгласен, но колкото и да го уважавам и аз не съм съгласен с него за това. Ако има чат, там ще се пишат много от излишните за тук неща. Наистина няма да остават и да имат тежест написаните неща, както тук, но кому е нужно да пълним форума с толкова много плява, която да води и до нуждата от огромна модерация...

За спазването на добър тон, да то си личи ако се разгледа, но аз писах по-нагоре, самата анкета не я измислих много добре . Ако искате пробвайте да дадете дефиниция за добър тон. Все пак трябва да има причина за скандалджийството, което се вихри напоследък.

Дано поотшуми това и след време да си спомняме с усмивка, да си пишем за офроуд, което и на 1-во място ни е събрало. Не искам да ме разбирате накриво, аз си харесвам форума, но виняги може по-добре.

Коментар

Понякога не се сдържам. Кая се.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Аз не се подмазвам! Не че съм приел лично казаното от Гад-а, ама да си кажа. Кинекса още си спомням, че не му беше лесно в началото, но с времето се доказа като полезен и интересен съфорумец. Колкото до полезните теми и говорилнята, решението за мен е да се пусне чат. Венци не е съгласен, но колкото и да го уважавам и аз не съм съгласен с него за това. Ако има чат, там ще се пишат много от излишните за тук неща. Наистина няма да остават и да имат тежест написаните неща, както тук, но кому е нужно да пълним форума с толкова много плява, която да води и до нуждата от огромна модерация...

За спазването на добър тон, да то си личи ако се разгледа, но аз писах по-нагоре, самата анкета не я измислих много добре . Ако искате пробвайте да дадете дефиниция за добър тон. Все пак трябва да има причина за скандалджийството, което се вихри напоследък.

Дано поотшуми това и след време да си спомняме с усмивка, да си пишем за офроуд, което и на 1-во място ни е събрало. Не искам да ме разбирате накриво, аз си харесвам форума, но виняги може по-добре.
          Подкрепям!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
            Колкото до динозаврите ...
            Те са втората световна катастрофа след Големия взрив. Третата е появата на windows Коя ли е следващата?

Коментар

Първоначално публикуван от Ivanov Преглед на мнение
              Те са втората световна катастрофа след Големия взрив. Третата е появата на windows Коя ли е следващата?
              Поредица от взривове, които чупят прозорците.
              Или появата на канибализъм сред жълтата раса.
              После - зелено и тихо
              Днес ми казаха, че съм в сатурнова дупка, така че извинете ме за черния хумор и спама.
              Ама едно време нямаше магнитни бури и някакви си дупки.

Коментар

Аз някога малко прекалявам, обаче си го получавам.Има хора който се подмазват и ме, дразнят обаче това си е мой проблем.Форума е много готин и съм сигурен че който се опитва да се прави на нещо пвече си личи много.така си е добре.

Коментар

Добрият тон е задължителен! Не отговарям на провокации... Не пиша, когато съм афектиран.
                  Поздрави от Lincoln, UK! :)

Mitsubishi Pajero II 2.8 TDI GLS '95 (дълга база)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X