Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спазваме ли добър тон и важно ли е това тук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Спазваме ли добър тон и важно ли е това тук?

Поредната тема се опорочи много бързо и лесно, личното ми мнение е и свързано с апелът на Алекс за добър тон, който напълно подрепям и към който се присъединявам. Искам да пусна анкета за да стане ясно поне от части, колко от нас смятат, че спазваме добър тон и до каква степен това е свързано с правилата тук.
    41
    Да, старая се да спазвам добър тон.
    85.37%
    35
    Не е от особена важност, основното е да се изказва мнение.
    2.44%
    1
    Да, но само ако и опонентите ми го правят.
    12.20%
    5
    Няма връзка, темата да се изтрие моментално.
    0.00%
    0

Анкетата е изтекла.

До: Спазваме ли добър тон и важно ли е това тук?

Аз мисля , че спазвам добрия тон и дори когато някога нещо или някой ме нервира се старая да не съм груб и да сипя хули и обиди.За жалост не всички тук се водят от това правило. Което е кофти.

Коментар

Все още не може да се състави качествено рап-парче по текстове от форума, така че, може да се каже, че горе-долу се спазва добрия тон.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Това ми харесва на този форум, че какъвто и спор да има, за каквото и да е, винаги стремежа е да се реши без нецензурни изрази.

Коментар

Старая се и за сега мисля че успявам.
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Добрият тон е желателен...Поне според мен.Стремя се да го спазвам,мисля че и с повечето участници е така.Е има и изключения.Но поне тук ,,тийн'' елементите(това не е диагноза,а състояние на духа,човек може и на 16 да е доста зрял) са по-малко(мое мнение),което допринася за това.Млади колеги,не искам да ви засегна,но в повечето други автофоруми се подвизават младежи,които дори не са на ясно за какво става дума,а се репчат и се изживяват като мъже.
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Старая се,както и всеки сериозен потребител на този форум...
              Но съм сигурен че,не всеки спазва този тон извън форума!
              Аз,например,псувам кат луд,ама,тука мълча кат пукал...и това го намирам за добре,поне за мен....
              Бе форума си ме кефи,пише се на разбираем език(тук се научих)....
              Но,макар че,не рядко в рамките на добрия тон,се долавя злата умисъл.....

Коментар

Но,макар че,не рядко в рамките на добрия тон,се долавя злата умисъл.....
                Злата умисъл е като въшката - крие се , крие , ама накрая винаги излиза наяве.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                  Злата умисъл е като въшката - крие се , крие , ама накрая винаги излиза наяве.
                  Да,ама,като се нахрани

Коментар

Цитат:
                    Мнение на kinex
                    Така е защото все повече хора искат форума да направи нещо за тях, и все по-малко мислят, какво те могат да направят за форума.
                    И всички се питаме какво става.
                    Като динозаврите преди милиони години - питали, питали, и накрая умрели.

Уви това го видях след като пуснах темата и сега ми седи безсмислена, а и анкетата е недоизмислена, то всеки почти ще казва да...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                      Цитат:
                      Мнение на kinex
                      Така е защото все повече хора искат форума да направи нещо за тях, и все по-малко мислят, какво те могат да направят за форума.
                      И всички се питаме какво става.
                      Като динозаврите преди милиони години - питали, питали, и накрая умрели.

Уви това го видях след като пуснах темата и сега ми седи безсмислена, а и анкетата е недоизмислена, то всеки почти ще казва да...

Брей, дайте да го канонизираме Кинекс-а!!!!
                      Той това и иска!
                      Стига сте се подмазвали, обиждате човека!!!
                      Заменете "форума" с Америка
                      и ще получите оригинала
                      на една мисъл на Ф. Рузвелт
                      вярна, за всичко!!!
                      Колкото до динозаврите,
                      дали са говорели и можели да питат?!
                      Питайте палеонтолозите, аз не разбирам
                      даже, защо са умрели и кого са питали, за това!!!???
                      Много меркантилно стана,
                      много хлъзгаво и мазно, напоследък.....!!!!
                      Да живее диктатурата на ПРОФАНИАТА!!!
                      Венсеремос!

ПП Насов, извинявай, че ти употребих поста френд!!!
                      Нищо лично, напреки!!!

Коментар

Но между старанието и действителноста има известна разлика...Някой път се изпускам:
                        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28149
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

В последните няколко дена влизам и чета разни теми с небивал интерес и интензитет на участие от страна на всякакви участници и жалко е, че за сметка на тези теми сериозните, технически и полезни за всички ни теми са все по оскъдни!

Другото нещо което прави впечатление е, че въпреки, че повечето от нас ще гласуват, че спазват добрия тон в същите тези теми е очевидно, че повечето от нас не успяват да го направят (може да не се псуваме, все още, но не липсват нападки и личностни провокацци, които само и единствено разцепват иначе авторитетната ни общност).

Поздрави на всички и приятни почивни дни!

Коментар

Спазвам добрия тон разбира се ако отсреща ми отговарят със същото.Иначе паля бързо но и бързо гасна.
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                              В последните няколко дена влизам и чета разни теми с небивал интерес и интензитет на участие от страна на всякакви участници и жалко е, че за сметка на тези теми сериозните, технически и полезни за всички ни теми са все по оскъдни!

Другото нещо което прави впечатление е, че въпреки, че повечето от нас ще гласуват, че спазват добрия тон в същите тези теми е очевидно, че повечето от нас не успяват да го направят (може да не се псуваме, все още, но не липсват нападки и личностни провокацци, които само и единствено разцепват иначе авторитетната ни общност).

Поздрави на всички и приятни почивни дни!
                              техническите теми много западнаха.както и темите за офроуд.превръщаме се на говорилня.забравяме защо сме тук и какво е общото между нас.джиповете и карането без път.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X