Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Не ми харесва новата система за рейтинга

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Не ми харесва новата система за рейтинга

Аз давам както и преди, малко забравям, но смятам за себе си, че сега даже още повече ще давам. Просто хората се шокирАха малко, но ще им мине. Обаче се замислям дали не е и друго, щот като не могат да дават червено и секва интересО към цялата история. Надявам се да бъркам за последното. Щото сега с тея малко точки тря'а сме още по щедри със зеленкото/все пак не давам безразборно, а само когато съм съгласен на 100% с мнението, полезно е, смешно и прочее силно позитивно/...

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
      Интересното е че сега никой не дава никаква репутация, питах приятели дали и при тях е така и потвърдиха . Смятам че сега вече ще си спестяваме везничките и ще ги използваме само в краен случай ... не знам дали това е целта на администраторите .
      Пък аз явно не съм "разбрал" и продължавам да гласувам за нещата който ми харесват

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
        Системата сега функционира в пълна степен. Единственото ограничение е визуализацията на рейтинга след +ПЛ, ако всички решите че това не ви е необходимо можем спокойно да го направим незадължително а всеки сам да си решава.

Колкото до повишаване тежестта на броя мнения - мисля че тук камъкът е в градината на Модераторите. Писането на безсмислени мнения би следвало да ги завежда в кошчето. А мненията в кошчето, както и в форумът с разкази, случки и линкове софтуерът не ги брои... Та там някой и 100000 мнения да напише все тая... Другото си е до Модераторски решения...
        Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Не можем да даваме отрицателна репутация, също така не можем да виждаме каква са ни дали, за мен това не е пълна функционалност .
        Преди малко промених условията и сега всеки сам ще решава дали иска да си визуализира индекса на +ПЛ или не. Естествено ако реши да го визуализира ще има и достъп до информацията за гласуване.

От право на отрицателна оценка няма нужда. Счита се че който е вече влязъл в клуба +ПЛ има достатъчно авторитет и познания за правилата тук така че да дава предупредителен или направо наказателен картон. Този картон автоматично сигнализира на съответният отговорен Модератор/и които да вземат и последващо отношение ако е необходимо. Случаят се регистрира и задължително обработва. Така всички които са с +ПЛ всъщност имат много по-мощен и сериозен инструмент.

Да де, ама с тези картони, всичко накрая се свежда до субективното мнение на модераторите. А "последната серия" от вълнения относно рейтинги, гласувания и пр., беше предизвикана от скандал, именно измежду модератори - е ще ме прощават, но те по този начин няма как да не са "олекнали" в очите на аудиторията /вкл. и в очите на скромната ми особа/!
        Колкото до правото на избор относно онагледяването на рейтинга: Според мен, би било нормално, или всички да го включат, или никой. Още повече, че оставилите визуализацията, вече бяха "дамгосани" като хора "проявяващи лош вкус"!
        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Даването на картони и отбелязването на нарушение няма нищо общо с Модераторите. Модераторите биват уведомени и ако е необходимо предприемат и други действия, като преместване, копиране и ако е необходимо дори изтриване на съответното мнение...
          VPetrov.photography

Коментар

Може би трябваше да се отнемат правата за гласуване с червено на модераторите само?

Коментар

В предвид на последните промени в системата за гласуване това дали някой ще си визуализира индекса или не под никаква форма не пречи на останалите тъй че наистина вече има само персонално значение.
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                Може би трябваше да се отнемат правата за гласуване с червено на модераторите само?
                Няма никаква причина за това. Имаше грешка и неправилни действия от страна на Модератори включително, която освен че беше поправена и виновните наказани но и те специално поднесоха своите извинения по случая. Аз безгрешни хора не познавам, (включвам и себе си) който се смята за такъв би могъл на воля да критикува колкото си ще... Аз няма!
                VPetrov.photography

Коментар

Аз не се оплаквам, червно не ми трябва, но гледам на някои им липсва

Коментар

А "последната серия" от вълнения относно рейтинги, гласувания и пр., беше предизвикана от скандал, именно измежду модератори - е ще ме прощават, но те по този начин няма как да не са "олекнали" в очите на аудиторията /вкл. и в очите на скромната ми особа/!
                    В моите очи когато някой сбърка и след това има доблестта да признае грешката си (нещо много по-трудно) не само че не олеква но точно обратното...

Но ако някой има самочувствието че никога и в нищо не греши, няма пристрастия, винаги взема идеалните и балансирани решения, никога нищо не бърка и е извор на пълната, точна и крайна справедливост моля веднага да ми се обади. Ще му предам управлението и администрацията тук, защото най-малкото аз не отговарям на нито едно от горните условия но пък много бих желал те да станат факт...
                    VPetrov.photography

Коментар

Тука не си прав приятелю. Порталът е нещо различно от външният свят. Кой какъв е навън няма никакво значение тук. Който е голям Човек навън много бързо ще стане голям и тук... Едно нещо е достатъчно да напише... Примери мисля че пред очите на всички има достатъчно за хора дошли и с няколко мнения отишли в "десятката"... А позицията ама аз съм велик пък тука не го знаят си е показател за обратното...
                      Няма никаква причина за това. Имаше грешка и неправилни действия от страна на Модератори включително, която освен че беше поправена и виновните наказани но и те специално поднесоха своите извинения по случая. Аз безгрешни хора не познавам, (включвам и себе си) който се смята за такъв би могъл на воля да критикува колкото си ще... Аз няма!

Значи да разбираме ли, че вече "всичко е точно"?
                      Оказва се, че участикът V93, във "външият свят", не е особено ЛИЧНО симпатичен на редица други участници - факт! но във форума той беше човекът с най-висок рейтинг - също безспорен факт! Сега това далеч не е така.
                      Какво излиза: Кампанията за свалянето на авторитета му, е постигнала целта си, а участниците са санкционирани с "Извинявай мило другарче, повече няма да правя така". Винаги съм бил с впечатлението /и това е една от редицата причини да уважавам този форум и да участвам в него/, че тук се държи на принципни позиции и становища, а не на лично отношение!
                      Аз също /и смятам това за много нормално/, уважавам хората, които имат достойнството да признават грешките си. Водени и по подбуди на собствената си ЧЕСТ, честност и съвест!

Коментар

Е какво му е сега пък на V93 станало с репутацията?

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          Е какво му е сега пък на V93 станало с репутацията?
                          Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                          ...но във форума той беше човекът с най-висок рейтинг - също безспорен факт! Сега това далеч не е така.

...

Коментар

А, нищо не е станало. Само, дето в общата класация вече го няма, щото си е скрил "скалата" - http://forum.offroad-bulgaria.com/me...name&order=asc

Ясно, че го е направил сам, но това е резултат от "онази история". Без нея нямаше да се стигне дотук и нямаше да я има тази опция.

Коментар

Да бе, грешката е моя, постоянно бъркам "репутация" с "точки при гласуване". Та те преди бяха най-много измежду участниците, а сега не са. Но при положение, че вече има доста участници с "репутация над скалата", то "точките", също са показателни!

Коментар

Винаги съм бил с впечатлението /и това е една от редицата причини да уважавам този форум и да участвам в него/, че тук се държи на принципни позиции и становища, а не на лично отношение!
                                Аз също /и смятам това за много нормално/, уважавам хората, които имат достойнството да признават грешките си. Водени и по подбуди на собствената си ЧЕСТ, честност и съвест!
                                Не виждам смисъл повече да се дискутира случилото се. Всеки може ясно и точно да си направи съответните изводи. Тези които бяха намесени получиха и съответните наказания точно според правилата. Имаше лично отношение от моя страна и то се изрази в двойното увеличение на отнетите точки на участвалите Модератори... това не е предвидено в правилата и наистина е еднолично мое решение изцяло продиктувано от лични мотиви.

Аз за себе си съм направил както съответните изводи така и смятам че съм взел решения които да са адекватни на ситуацията.

Моля всички да продължим дискусията по същество а именно какво точно смятате че е добре да се промени и какви нови неща бихте желали да видите тук...
                                Последно редактирано от Венцислав Петров; 26-01-08, 12:22.
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X