Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Публикация на обява за продажба с първо мнение във форума - редно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Публикация на обява за продажба с първо мнение във форума - редно ли е?

Първоначално публикуван от jordantcho Преглед на мнение
    + 1
    Колега с това +1, не разбрах и ти ле се казваш Петър Атанасов?
    Хайде престанете с тези +1,+100,+1000, давайте реални постове!
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Не е ли възможно ограничение от типа 2 обяви на месец без опция за натрупване при изтекъл месец, като във всяка обява да може да се предлага само 1 артикул. Естествено, 4 джанти минават за 1 артикул. Предлагам също, обяви, които предлагат некачествени неща да бъдат изтривани, а пусналите ги санкционирани, ясно защо.

Коментар

И как точно да го следим това, да броим на всеки обявите ли?
        LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
          И как точно да го следим това, да броим на всеки обявите ли?
          Във всички фото сайтове в България има лимит за качване на снимки за седмица без никой да следи. Вероятно, ако за качване на обява "Продава" се изисква пререгистрация на юзъра няма да се налага такъв египетски труд. Не знам как работи сайта и как се постига такова лимитиране. Освен това по-горе прочетох мнение да се вижда какво е писал юзъра и според това да се дава право за пускане на обява. Това ми се вижда далеч по неосъществимо.

Коментар

Ами, каквото и да е то всичко е трудно изпълнимо. Относно лимитите за качване на снимки пак не става, може да иска да качи снимка пр. в "Представяне на нашите джипки" или друга тема?
            Честно казано нямам никаква идея как и по какви критерии бихме ако въобще решим да ограничаваме
            LZ1PER

Коментар

Един пример от тази вечер:
              обява 1 обява 2

след малко, може би още има още
              LZ1PER

Коментар

Не съм съгласен с Алекс, относно това всеки да публикува (без ограничение и едва ли не без контрол), това да не се вижда в нови теми, а само когато се отиде конкретно в "Купувам-Продавам" да се виждат въпросните. По този начин форума ще се залее с обяви на random хора. Тоест едни търговци ще ползват този портал ей така. Ако е така, нека си плащат.

Според мен няма да работи и предложението на Velio да има ограничение на постовете. Първо, енергоемко за проследяване и контрол, а и винаги ще има (поне) един частен случай, който не сме го предвидили, второ - какво правим ако потребителите (гурбетчии от Горубляне примерно) си правят по един нов акаунт на всеки 10 дена?

За мен решението е просто на помагаме на Пепи повече в модерацията. Или той, имайки най-добра представа за казуса да каже какво да правим. Иначе останалите редактирали по един-два поста в Купува-Продава на месец, просто демократично си разсъждаваме на глас...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                  Не съм съгласен с Алекс, относно това всеки да публикува (без ограничение и едва ли не без контрол), това да не се вижда в нови теми, а само когато се отиде конкретно в "Купувам-Продавам" да се виждат въпросните. По този начин форума ще се залее с обяви на random хора. Тоест едни търговци ще ползват този портал ей така. Ако е така, нека си плащат.

Според мен няма да работи и предложението на Velio да има ограничение на постовете. Първо, енергоемко за проследяване и контрол, а и винаги ще има (поне) един частен случай, който не сме го предвидили, второ - какво правим ако потребителите (гурбетчии от Горубляне примерно) си правят по един нов акаунт на всеки 10 дена?

За мен решението е просто на помагаме на Пепи повече в модерацията. Или той, имайки най-добра представа за казуса да каже какво да правим. Иначе останалите редактирали по един-два поста в Купува-Продава на месец, просто демократично си разсъждаваме на глас...

Очевидно не си ме разбрал Не да се изключи "купувам-продавам" от търсенето, а да се направи нов раздел за "нови потребители и тяхните обяви... Предлагането е според търсенето, т.е. няма да са чак толкова много, а ежедневно ще виждаме само обявите на "утвърдените" участници (например +ПЛ?)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                    Очевидно не си ме разбрал Не да се изключи "купувам-продавам" от търсенето, а да се направи нов раздел за "нови потребители и тяхните обяви... Предлагането е според търсенето, т.е. няма да са чак толкова много, а ежедневно ще виждаме само обявите на "утвърдените" участници (например +ПЛ?)
                    Сега те разбрах

Коментар

Ето вкратце предложението ми - подфорум "Продавам" с отделна регистрация по IP и лимит, както и брой публикации независим от основния форум. Така няма да се злоупотребява с регистрациите /поне от твърдите IPта/ и ще има възможност всичко да се избистри. Който иска над лимита - плаща си за каквото иска. Ако не е възможно - изтрийте ми постовете, защото явно ще са несъдържателни спрямо темата.

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                        Ето вкратце предложението ми - подфорум "Продавам" с отделна регистрация по IP и лимит, както и брой публикации независим от основния форум. Така няма да се злоупотребява с регистрациите /поне от твърдите IPта/ и ще има възможност всичко да се избистри. Който иска над лимита - плаща си за каквото иска. Ако не е възможно - изтрийте ми постовете, защото явно ще са несъдържателни спрямо темата.
                        Чакай, никой няма да трие постове, нали обсъждаме все пак . Това с IP-тата пак няма да е вариант, най-малкото защото има много юзери, скрити зад едно IP. Все още много организации, доставчици на интернет и т.н. работят на този принцип.

Коментар

И тази тема стана "10 000 членове - 10 000 мнения"!
                          Нали има правила за публикуване. Която не отговаря - да се трие, пък нека се оплакват. Отделно си остават 50 поста и тогава обяви. Не вярвам да има нещо толкова спешно.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                            Колега с това +1, не разбрах и ти ле се казваш Петър Атанасов?
                            Хайде престанете с тези +1,+100,+1000, давайте реални постове!

Пояснение за спама по-горе

Разбира се задължително трябва да се отграничи ОБЯВА И РАКЛАМА от ПУБЛИКАЦИЯ.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X