Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Публикация на обява за продажба с първо мнение във форума - редно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Публикация на обява за продажба с първо мнение във форума - редно ли е?

Май мненията са 50 х 50 и излиза - ограниченията за новопостъпили да включват и обявите. А и "покупко-продавача", като попише малко във форума, сам ще разбере подходяща ли е обявата за тук и дали да я пуска.
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
      Не Вики, не е това проблема, засега нещата са под контрол-мисля, мен ме дразни наглостта на тези потребители: пишат на латиница, пишат в който подфорум им попадне, не оставят телефон за връзка, а ако се сети да си остави телефона, не влиза с месеци или въобще, хората питат за подробности, но отговор няма, ако се разровиш дори и в момента има такива теми, а ако извърши сделка забравя за обявата, какво му пука, че още хора ще си пишат или ще се набутват да му се обаждат.
      Да не говоря колко "утвърдени участници" пишат обяви и са непълни
      Още по-лошо, не знам дали е възможно обявата да е активна лимитирано във времето, след което този който я е пуснал ако все още е валидна сам да се погрижи за нея.
      Лошото е , че ако участниците нямат необходимата самодисциплина, едва ли има софтуерно решение на проблема, и ти ще трябва да си денонощно на пост и да оправяш кашите.

Коментар

Моето мнение е, че когато обявата касае нещо, което е тясно свръзано с така дефицитните неща, които търсим постоянно тук и там(имам впредвид офф роуд аксесоари, джипове, гуми и части за тях), да бъде публикувана, естествено според общите правила, независимо дали е 1-то мнение на човека, който я пуска. Всички знаем колко лесно се намират ОФФ РОУД аксесоари или някой части за джиповете ни.
        Но когато обявата е на човек с едно мнение и тя е за продажбата на поредният "италиански" боклук(кола), директно да бъде изтривана!
        Има си Мобиле, Горубляне и още един куп вестници за тази цел!
        Това е форум за любителите и маниаците на ОФФ РОУД-а!!!

Коментар

Ти допускаш ли, че този който би могъл да предложи т.н. "оффроуд аксесоар" ще му е първия пост тук, аз не , а за останалото си 100% прав Мише.
          LZ1PER

Коментар

Е, хипотетично де!
            А ипотетично, брат му заминава за Америка и оставя всичко в гаража(пълен набор аксесоари) и той не знае за какво става въпрос, само го снима и го пуска на обява на супер промоция(те това беше много хипотетично)!!!
            Ама, виж с некой друг чарк, а защо не и с някой Убав джип, защо не?

Коментар

Аз съм против! Но като прочетох мненията до тук си мисля, че наистина ще има обяви /пуснати от новорегистрирали се / които ще са от полза на всички. Но за останалата боза какво да се прави. Модераторите не могат да смогнат да гледат всичко. Пепи постоянно предупреждава, но май трябва да трие здраво обявите, които не отговарят на условията за публикуване.
              И все пак кое е правилното решение?????????????
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от Victor Преглед на мнение
                Проблемът не е в качеството на работата на Пепи, а в това че много скоро , Пепи и още петима като него няма да смогват да "почистят". Всичко е на принципна основа, идеята ми е да не се допуска форума да бъде "залят" от неща дето не им е тук мястото.
                мисля че на пепи много работа му се отваря.и вие виждате че постоянно напомня как се пуска обява. имам интерес за нещо и има един единствен пост с много малка и непълна информация иии накрая нищо. питания от колеги и след седмица чакане пак пост. и пак питане. не че аз имам много мнения за да давам мнение но за мен е така. обява с непълна информация да се трие от модераторите. поздрави
                crf450 supermoto

Коментар

Според мен е добре да има някакви ограничения за новобранци като мен. Може би трябва да се опише предварително в правилата, че подобни обяви ще минават задължително през модератор и ще чакат одобрение. Така още преди регистрация ще се отсеят потребителите с нездрав интерес към форум Продава. Ако човека е наистина сериозен и не е търговец няма да има нищо против да изчака. Ако пък е сериозен търговец, няма да има нищо против да заплати някаква сума която да му гарантира реклама.
                  Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

аз също мисля, че не е необходимо да се въвеждат лесно заобиколими ограничения (като това за 50-те мнения) а си трябва здрава модераторска ръка.

в тази връзка, може да предложа да му помагам на Peppy, ако няма нищо против

а и може в раздела Купувам-Продавам да се направи папка "Кошче" където директно да се местят обявите несвързани с форума, както и тези написани не по правилата, докато се поправят от автора или модератора (при добро желание)

Коментар

Благодаря за предложението за помощ, всъщност Венци-малкия помага доста, за сега смогваме, но ако започнем да виждаме зор, веднага ще се възползваме.
                      LZ1PER

Коментар

Моето мнение е малко Иезуитско (хем боли, хем сърби) естествено НЕ трябва да ни "залива", но и защо да "изпускаме", та идеята ми е такава (само не знам форума може ли да я реализира???), ако може да се направи "купува-продава" за "Нови" потребители обявите в този "форум" да не се "претърсват" когато гледаме за Нови мнения, т.е. за да ги видиш трябва да отидеш (ако ти трябва нещо) специално в този форум, а при преглеждане на "Нови Теми" да се виждат всички други мнения включително и тези в "Купва-продава" на "Утвърдените потребител".
                        Какво ще кажете? Първо реализируемо ли е? И второ дали го намирате за разумно - за мен има полза защото няма при всяко преглеждане на новите теми да съм залят с "продавам...", а когато ми трябва нещо ще имам много по-голям избор - тук във Форума...

Коментар

хората трябва да имат достъп до "купува - продава"
                          ако се задръсти от търговци на коли просто го направета платен достъп за повече от Х обяви за определен период (примелно до 3 обяви на месец или нещо такова)

Коментар

Прав си . Спасението е само "разумен лимит"
                            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Аз съм съгласен да има реди условия за публикуване на обяви и реклами.За тази цел мисля че е създадени ПРАВИЛА .Не съм съгласен обаче да не се пускат хора предлагащи или рекламиращи,ако спазват правилата,защото съм съгласен че е по-добре да ползваме услугите на доказали се колеги,но и до ден днешен не мога да намеря задни калобрани за Фронтера.То защо ли търся като ще ги скъсам на първата разходка.Ако има проблем може да се променят ПРАВИЛАТА,като в последствие се съблюдава спазват ли се.
                              Разбира се задължително трябва да се отграничи ОБЯВА И РАКЛАМА от ПУБЛИКАЦИЯ.И това считам че е достатъчно.

С уважение:Петър Атанасов
                              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Разбира се задължително трябва да се отграничи ОБЯВА И РeКЛАМА от ПУБЛИКАЦИЯ.И това считам че е достатъчно.

С уважение:Петър Атанасов
                                + 1
                                Последно редактирано от Yaro; 04-12-07, 18:15.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X