Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SPAM, възможни решения.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: SPAM, възможни решения.

Без да ви се бъркам в работатата - достатъчно ще бъде да понижите потр. Реклама до ниво, което позволява индивидуалното му блокиране от потребителите. После, верятно ще трябва да напишете една крива заявка до mysql-a, кояо да връща броя на потребителите, извършили това деяние. Минат ли 10, тогава продължавате с R&D.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      Хайде сега, сравни труда да го измислиш и напишеш това, с труда да отвориш и изтриеш едно ЛС.
      Ти ще си отваряш ли въобще кутията да видиш има ли и истински съобщения?! Аз не.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

• От: Re: От: Re: SPAM, възможни решения.

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
        И какво точно постигнахте? Вкарването на едни човекочасове труд в ресърч и програмиране. Вкарването на едни разходи които ще се върнат след години. Дано съм в грешка, но на дали, ще има повече от 10 човека който са готови да помогнат финансово на форума и в замяна да не виждат реклами. Както съм 90 процента убеден че мрънкащите няма да сте сред тях.
        Предложих ви безплатен труд, ама ми отговорихте с подигравки и триене на постове.
        Днес - утре ще питам Йончев дали продава форума. Колко повече финансово да бъде?
        Не искате да помагаме, поне засега това е истината.
        Последно редактирано от Ivan Terziev; 29-05-16, 23:39.

Коментар

• От: Re: От: Re: SPAM, възможни решения.

Първоначално публикуван от Ivan Terziev Преглед на мнение
          Предложих ви безплатен труд, ама ми отговорихте с подигравки и триене на постове.
          Днес - утре ще питам Йончев дали продава форума. Колко повече финансово да бъде?
          Не искате да помагаме, поне засега това е истината.
          Пич, темата е доста нервна и почти е влязла в някаква що-годе разумна рамка. Не я убивай.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
            Кои разходи се повишиха или кои приходи намаляха, че да ви трябва и такава насилствена реклама и между собствените си хора?! И ако наистина ви трябва, къде ви остана откровеността да пуснете една информативна тема със съдържание -така и така, сори, ама това е положението, няма как... Както направиха създателите на форума при продажбата му.
            Имам чувството, че тук някои хора са в трети клас. Още с продажбата на Форума, Венци спомена защо го продава. Трябвало е да внимавате повечко. Оттам всички останали въпроси за разходите стават излишни! А напъните на някои, да искат оправдаване на рекламата с информационно съобщение за финансовото състояние на Форума са направо смешни.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
              Щом за булшинството е ОК да получава реклами на лични съобщения да се даде възможност да се блокира потребителя "Реклама" така малцината които не желаят да получават реклами ще са доволни а за останалите явно не е проблем.
              Защо просто не се приеме горното предложение Звучи повече от адекватно.
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                Хайде сега, сравни труда да го измислиш и напишеш това, с труда да отвориш и изтриеш едно ЛС.
                Бъркаш еднократно действие (писането на конкретно мнение) с продължително и масово такова...
                Ти можеш ли да кажеш колко време би ти отнело отваряне и изтриване на ЛС, получени от Реклама в близката година?
                Аз не знам.... И затова предпочитам да си направя труда да запитам - пък дано се поизяснят нещата...
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                  Защото ако аз съм поръчал реклама и искам да се изпрати ЛС на всички потребители, ще платя, ако се изпрати ЛС на всички потребители, а не на тези, които са искали поискана реклама.

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                  Аз не знам.... И затова предпочитам да си направя труда да запитам - пък дано се поизяснят нещата...
                  И мислиш, че някой знае колко рекламодатели ще поискат лични съобщения в следващата година, при положение, че всичко на всичко досега са двама? Единият гарантирано е загубен вече. За третия клас мисля споменах...

Коментар

Защо пропускаш следния момент:

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                    Щом за булшинството е ОК да получава реклами на лични съобщения...
                    Или може да се окаже, че не е точно както се твърди...
                    LZ1EMS

Коментар

Не се бях заглеждал в рекламните условия на Офроуд форума - там има отговор защо това няма да се случи...
                      Ето цитат от офертата...
                      Лично съобщение/ПР текст и линк до всички регистрирани потребители (над 140 000 към момента) - 140 000 регистрирани х 0,05 лв на регистриран потребител
                      Айде със здраве...
                      Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                      Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Ясно, поне 7 000 причини...
                        LZ1EMS

Коментар

Ясно, поне 7 000 причини...
                          Лично аз се съмнявам да са платили толкова, но да речем, че е така... уникално - издръжката на форума за цял месец. Какво кощунство. Трети клас споменах ли го или...??? Не за друго, ми да не се повтарям.

Коментар

Добре, имате 10 ст. от мен за да ми спестите в бъдеще време подобно съобщение. О.К.
                            LZ1EMS

Коментар

Бъркаш ние и вие.

Коментар

Pardonne moi, не го адресирам до теб.
                                LZ1EMS

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X