Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SPAM, възможни решения.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SPAM, възможни решения.

Доброволното заплащане има толкова общо, колкото и нежеланата от някои рекламна- и двете водят до събиране на достатъчно средства, средства необходими за съществуването на форума. Вариантите са 3- или сме толерантни към реклами, или си плащаме за гяволъка или го няма форума. Всичко опира до финикийските знаци.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Иде реч за Вариант 2, да го има като избор, както и да се оформи възможност за някакво РЕАЛНО лично пространство, ако се предпочете Вариант 1.
      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
        Иде реч за Вариант 2, да го има като избор, както и да се оформи възможност за някакво РЕАЛНО лично пространство, ако се предпочете Вариант 1.
        Аз съм твърдо за правото да си платиш за "тишината". Повечето време влизам през телефона /сега включително/, ако не ми излизат разни разнообразни на малкия екран, ще е чудничко! Още повече, нали се сещаш аз какъв потенциален клиент съм им на тия рекламиращите... Ама го има и проблема "ще се спукаме от работа, ще вкараме едни $, и като го направим тоя членски внос, ще си платят 3 човека и 1/2. Язък за батута!

Коментар

Самото разделяне на Платили/Неплатили и раздаването на съответните "привилегии" няма да е проста работа. Дори не съм способен да оценя какъв ресурс и потенциал трябва да се вложат в подобна организация.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

От: Re: SPAM, възможни решения.

Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнение
            Аз живо съм притеснен от реакцията Ви, какво толкова ви стана, че прочетохте едно ЛС и допринесохте с нещо макар и малко за поддръжката на форума в който участвате !!!!
            Аз също получих рекламата тази сутрин и реакцията ми си беше съвсем спокойна и нормална, ако карах крос мотор и бях в тази сфера, щях да се възползвам от офертата с предимство. Съвсем друг въпрос е дразнещите реклами които идват от външни сайтове особено ако си цъкнал където не трябва но това е отделен проблем, докато в нашия случай си пише че е от нашия си сайт - реклама и всичко е наред, някои от вас писахте и се държахте като ощипани моми, не сме БГ МАМА, а мъжки форум, с най-добри намерения

Коментар

При това описание на очакваната „членска маса" вероятно съм объркал Форума, знам ли...
              LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                Вероятно съм объркал Форума си, знам ли...

Докторе, вие сте интелигентен човек, когато една реклама идва от нашия си сайт, то се подразбира че по този начин спомагаме за развитието на прекрасния ни форум, форума е частен и си има правила, знаете че няма безплатен обяд и сайта трябва да се поддържа.... мисля че няма нужда от повече подробности, с най-голямо уважение към теб докторе

Коментар

SPAM, възможни решения.

На мен ми стана интересно и мисля да отида, ако мога. Отне ми 30сек от живота да го прочета. Пък и събитието е офроуд....
                  Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                  Drag Grand Canyon Daily
                  Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                  LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                    На мен пък ми стана интересно и мисля да отида ако мога. Отне ми 30сек от живота да го прочета. Пък и събитието е офроуд....
                    Точно казано, няма какво да се добави...

Коментар

Какво пречеше да се пусне като нарочна (VIP) тема, без да се натрапва под формата на реклама в л.с.

Не, че в момента тенденцията не е да се превърне точно в такава
                      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                        Да, бих платил. И както казах, няма да ми е първия платен форум.
                        "Интересните" резултати ще са 100 оплакващи се, и 5-6 платили. По стар народен обичай, като ги подпреш в портмонето и настава мълчание...
                        Докторе, не става дума за теб лично, говоря по принцип.
                        Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                        И аз така. Че даже си и плащам в тукашния оръжеен форум. И пак е пълен с реклами...

Дани, я въведете един членски внос за хората с крехки души и здрави портмонета, може да са интересни резултатите.
                        Едва ли има някой, който да не може да си плати някаква символична такса, на цената на 2 бири в кръчма. За здравите портмонета имах предвид. Друг е въпросът колко ще искат.
                        Фейсбук не пращат реклами по ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                          На мен ми стана интересно и мисля да отида, ако мога. Отне ми 30сек от живота да го прочета. Пък и събитието е офроуд....
                          Чак си го и прочел! Браво! Аз не стигнах и до края н първото изречение. Може би е от предоволното количество тренинг. И ето, рекламата работи!

Коментар

Колеги, нямам отношение към рекламата, която предизвика толкова вълнения, но ясно виждам приблема. От друга страна, макар вече да не съм аз човека, който плаща сметките, имайки известен опит го разбирам при това прекрасно... Но във всяка ситуация може да се намери и много позитивно и смислено решение... ОК, аз лично се заемам с това да създадем метод, по който всеки желаещ, ще получи възможност да допринесе с нещо за форума (аз включително) и в замяна да не получава никакви реклами по нито един от възможните методи... Така всичко ще си дойде на мястото... И всеки ще има възможност за избор... как да помогне... с гледане на реклами или пък с друго... Благодаря на всички за мненията, както винаги отношението и вниманието към всички дори и наглед дребни неща са най-големият актив тук...
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                              ...В тази връзка, да вметна, че и самото "кликане" по рекламните банери във форумните страници помага на форума. Широко разисквано е в друга тукашна тема. Трудно ми е да преценя какви усилия коства това, за всеки е различно, но гледам да го правя. Съгласен съм, че звучи леко малоумно, но по принцип интернет- пространството има странна логика, в сравнение с останалия ни живот.
                              Зависи как разглеждаш въпроса. Така, както си го описал, кликаш на реклама, попадаш на някаква страничка, и подпомагаш форума финансово. Чудесно.
                              Обаче, има и едни друг аспект. Кликайки, попадаш в някаква неясно каква страница, която не си планирал да преглеждаш. На някои по-шаренки страници, като погледна списъка с препратки в "no script", който на моменти не се събира на един екран, установявам че през тая страница, ще имам възможността на прочета целия интернет. Или той да прочете мен.
                              Понякога, след посещение на шаренка страничка, се започва с мрънкането - нападна ме бабалюга. Изтри ми диска. Криптира ми файловете. И т.н.
                              Та така. Кликайте където и когато ви падне...
                              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                                Зависи как разглеждаш въпроса.....
                                ...Кликайте където и когато ви падне...
                                Ми, тогава да си фърля лаптопа. Няма реклами, няма бабалюги- няма проблеми!
                                Да де, фен съм на логиката в подписа ти!
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X