Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SPAM, възможни решения.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: SPAM, възможни решения.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Понякога, след посещение на шаренка страничка, се започва с мрънкането - нападна ме бабалюга. Изтри ми диска. Криптира ми файловете. И т.н.
    Та така. Кликайте където и когато ви падне...
    Искаш да кажеш, че ти кликаш само и единствено на линкове, които познаваш?
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
      Искаш да кажеш, че ти кликаш само и единствено на линкове, които познаваш?
      А, каквото мислех да кажа, го казах. Всеки да си го тълкува както му е удобно.

Сега е мой ред да попитам. Искаш да кажеш че всички сайтове които се появяват като реклами тук са проверени?
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Стига мрънкали, и ние "модераторите" имаме нужда от нови гуми!

Аз пък си кликам по банерите, хем стотинки към форума, хем откривам ЧУДЕСА!
        Идея си нямате какви неща научих за косопада

Коментар

Просто потребител ' Реклама ' трябва да може чиляк да го слага в игнорирани.
          (броят и профилът на потребителите игнорирали 'Реклама' е скъпо инфо дето може да се продава)

И те така и парички и доволни хорица И още по-ефективна реклама
          байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
          Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
          Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
            А, каквото мислех да кажа, го казах. Всеки да си го тълкува както му е удобно.

Сега е мой ред да попитам. Искаш да кажеш че всички сайтове които се появяват като реклами тук са проверени?
            Свободният преразказ по картинка се учеше къде 3-5 клас. Не е трябвало да бягаш от часовете.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Дотук на 4 страници тема 5 души твърдо против. Тая статистика е красноречива
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Верно че е почивен ден,ама що не си намерите по-смислени занимания!Вкарайте тая енергия някъде!! Обърнете внимание на жените си! Баси и проблема с тая реклама! Чак не ми се вярва че тази тема е в този форум!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  Дотук на 4 страници тема 5 души твърдо против. Тая статистика е красноречива
                  Не съм броил дали сме 5-ма но ако си прав, това са 22% от всички взели участие в темата. Ако го приемем за представителна извадка, това са си е 1/5. Форума има ~170k регистрирани потребители, ако приемем, че 30% от тях са активни, то 22% от тези 30 са си близо 11000 човека. Ако тези хора наистина мислят това което говорят и си платят за това да не получават реклами, хмммм...
                  42

Коментар

Повече от нагледно изказах предположенията си защо е ползвано лично съобщение - за да стигне съобщението и до хора които рядко влизат тук, и защо изкарването на отделна тема за това събитие нямаше да има същия ефект. Нататък спора "можеше да се изкара в отделна тема" е безпредметен.

За платения членски внос - и в безплатна форма към форума всеки влага очаквания и изисквания на моменти меко казано изненадващи. Пример - очакванията в тази тема. Не искам да разочаровам никого, но въпросното съобщение не е нахлуване във вашето лично пространство, а във форумното пространство определено от форума за ваше лично ползване. Това че го чувствате лично и неприкосновено означава просто че до сега форума се е справил добре да се почувствате комфортно и удобно. В офиса пускаме само който решим и си е наш, но като гръмне централната съобщителна система "Внимание, тренировка, тук е вашият противопожарен инспектор" - седим и слушкаме този чужд високоговорител на нашия таван.

Какви ще са въпросните очаквания и изисквания когато се подлатят с вълшебното "Аз тук съм си платил !!!" не се наемам да преценя, но ще приготвя пуканките.

Хора, живота не е безкраен. Подбирайте си битките.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

ИзвинетИ, че дишам...
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

Не, аз се извинявам че не разпознах монолога под костюма му на дискусия и че се опитах да дам смислено обяснение на твърдения маскирани като въпроси. Няма да се повтори.
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не съм драматург, но сюжетът си го бива. Умението да направиш от мухата слон, е завиден талант. Доколкото разбирам, тезата на основните противници е, че тези рекламни ЛС ще се превърнат в масова практика. Сиреч, ако сега навдигнем вой, няма да посмеят втори път. Отсрещната позиция е "кво толкова ти се случи, та ревеш за едно ЛС ?". Някъде по средата, Венци Петров се опита да каже нещо смислено, но то потъна като камък в бездна, вместо да сближи двата лагера. Наистина не разбирам смисъла от втвърдяване на позициите по толкова незначителен повод. Тук, дори няма значение кой е потребителят Реклама, какво рекламира, колко пари е дал и в чий джоб са отишли. Дори не ми се мисли как се организира подобно мероприятие в "Арена Армеец", кой и как помага подобни неща изобщо да се случват по нашите ширини. Царе сме да се самосъжаляваме, че Мадона стигнала до Белград, ама да не е луда да дойде до София, я! Някои си плащаме прескъпи билети, за да идем на Формула1 там някъде, на майната си, щото знаем, че подобно нещо няма да се случи никога в Сливен, примерно. Но дойдат ли Селби и О'Съливан, почваме да броим кинтите на организаторите... Не знам кой, колко насериозно се взима, ама все едно да идем на кино и да се фанем за гушите кой е по-по-най. Сандокан или Гойко Митич? Дори не съм сигурен, защо го изписах всичко това. Дано така отстоявате правата си и в местната бакалия, когато не ви издават касова бележка.
                          ОТНАСЯ СЕ И ЗА ДВАТА ЛАГЕРА!
                          А, да... често ми се обаждат приятели, да ме питат... IVENTI и EVENTIM нямат нищо общо!
                          Последно редактирано от Тропчо; 28-05-16, 17:15.
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Едно съобщение на година е ОК...сега, преди не беше...а утре и десет на ден може да са ОК. Кой поставя границите и как, ако няма обратна връзка?! Рекламата сега е такава, утре може и ексклузивни бонбони и четки за зъби да са... В което нищо лошо, но се губи опцията ЛС във форума, щото малко хора ще четат всички съобщения за да ги сортират.
                            А колкото до това, че форума не дължи на никого нищо...ок, но доколкото стойността на сайта сега е резултат именно от доброволното участие на много хора, не е и да не дължи някакво коректно отношение към всички.
                            Хората не са неизчерпаем ресурс. Особено пък тези, които искат и могат да споделят полезна информация. Ползването им като бройки за печелене от реклама, едва ли носи повече полза за форума от тази която те вече са дали за да бъде форума какъвто е. Едва ли някой би плащал и за банери тук, ако имаше стотина теми с по две три мнения, и форума да се индиксираше на десета страница в Гугъл.
                            А за това, че да помагаме на Форума, ок, ама като е за помощ той бил и наш и т. н. А като е съвсем обективна критика, форума бил частен и ние сме никои.
                            В крайна сметка никой не дава отчет на загуба ли е цялата организация или просто няма печалба. Не че е длъжен, но поне от кумова срама, след като постоянно се правят неща да се помага...

И аз като много хора не ми пречи това съобщение, но щом се отвори въпроса и нещата опрат до принципа, мисля че е добре да се изяснят, за да не тръгнат в неправилна посока. Не бъркайте реването с изказване на принципна позиция.
                            Факт е, че ексклузивни неща и преди е имало, за което евала на заслужилите, но това с личните съобщения си го признават че е за пари, а не защото сме много специални. Това баламосване ако минаваше безразлично и тук, то това място нямаше да е това което (все пак) още е!
                            Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Аз тук /САЩ/ се научих на няколко неща- сиренето е с пари. Всичкото сирене, даже и мухлясалото, винаги и навсякъде, е с пари. И да питаш кой колко пари прави от това сирене не е прилично!
                              Давам $ за форуми, и ги давам за да го има сиренето. Не е задължително да ги давам де, ама функцията "има форум, струва пари" е задължителна. Давам пари и за организации подпомагащи пострадали във войните войници. Не, че е задължително, държавата би трябвало да го прави /и го прави донякъде/, ама държавата не плаща за "да ги повозим тия хора на лодка", а на тях им се ... майката да седят в инвалидните колички... И ги давам, защото ми е кеф да ги давам. Щом отиват за правилното сирене, лошо няма.

Гоблин е прав- "ама аз съм си платил!" може да доведе до интересни моменти. "Искам, като плащам да знам къде отиват парите" и "колко пари направихте от нас бе?" също са варианти. Май най-добре е или кликаш по реклами и си мълчиш, или си плащаш и пак си мълчиш, или казваш "довиждане" и си тръгваш. Статистиките ще покажат на управата на форума до къде може.

Ама наистина, да ви имам проблемите!
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                                Да, бих платил. И както казах, няма да ми е първия платен форум.
                                "Интересните" резултати ще са 100 оплакващи се, и 5-6 платили. По стар народен обичай, като ги подпреш в портмонето и настава мълчание...
                                Докторе, не става дума за теб лично, говоря по принцип.
                                Забелязвам нещо интересно, и то не само тук, а и по други форуми/сайтове. Пускаш в началото нещо интересно без реклами /почти без реклами/ и гадости. Обаче като посъбере потребители и порастне форума/сайта и собственика решава да изкара едни добри парички с вкарването на много реклами или платени услуги, зер има много потребители за пред рекламодателите.
                                Справка data.bg, abv.bg, mail.bg и много подобни. Резултата е че накрая потребителите бягат в нещо новопоявило се и не бъкано с реклами. Сайта през 2007-ма нямаше почти никакви реклами.
                                Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X