Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо има толкова заключени теми???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо има толкова заключени теми???

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
    Та така. На който не му харесва си търси друг сайт и друг форум.

Не толкова крайно, ама си е вярно по същество.......

До колега Драгомирски: отделих време да прочета всичките Ваши постове, и най-голяма активност, общо взето, видях в тази тема...Та не видях кой знае какво ценно да сте написал. Обаче тук имате претенции камо ли не на истина в последна инстанция. Не ми ясно с какво право, и от каква позиция.

А за да придобиете някъква позиция г-н Петров Ви предложил една чудесна възможност. Направете го и ще имате пълно право да се оплаквате от спамърите, модератори, администратори и прочее. Също ще имате възможност и до някъде право да налагате Ваше виждане по въпроси на функциониране на този ресурс. До тогава помнете че се намирате на чужда территория със всички изтичащи от този факт последствия.

Относно това че обвинявате някой друг за заключени теми, старайте се да не се заключват заради Вас.

И приятно общуване
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Аз нещо не разбирам мненинето на колегата Добромирски. Но като Модератор и "стара муцуна" искам да обясня нещо. Този форум е частен и се финансира от две частни лица. Всички ние, модераторите се опитваме да им помагаме на доброволни начала и да правим каквото можем, за да върви Форума според правилата. Ако колегата желае да промени нещо, нека първо понапише интересни и полезни неща за всички, да понатрупа малко репутация, пък после да критикува. Засега не виждам ползата да обръщам внимание на мненията му, защото те не носат никаква полезна информация и не предизвикват интерес у мен. И аз съм спорил доста ожесточено с непознати за мен хора от този Форум, но досига винаги сме успявали да налучкваме верния тон. Или поне сме се старали.
      Но ако на някой нещо не му харесва тук, нека да не пише. То писането е по собствено желание. А правилата на Форума са за всички.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Не скачайте всички срещу новия колега.Според мен мненията му бяха добре аргументирани и в добрия тон.Ако може нещо да се подобри добре, ако не може на мен форумът си ми харесва и така.Разбирам, че форумът е създаден и се поддържа от ентусиасти а не с комерсиална цел, това е причината всеки ден да го разглеждам и да чета.В днешно време рядко се намират хора които да правят каквото и да било безвъзмездно-просто заради идеята.Спамът на мен не ми пречи защото в повечето случаи са много кратки постове и ги прехвърлам много бързо докато стигна до нещата които ме интересуват.Заключените теми понякога ме дразнят.След два-три дни четене тъкмо съм решил че имам какво да кажа и ...Въпреки това разбирам модераторите защото напоследък на някои места тонът стана много остър и прерастна в селски,кръчмарски спор.
        И все пак нека вземаме под внимание критиката и да не се мислим за най добрите.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
          Не скачайте всички срещу новия колега.Според мен мненията му бяха добре аргументирани и в добрия тон.Ако може нещо да се подобри добре, ако не може на мен форумът си ми харесва и така.Разбирам, че форумът е създаден и се поддържа от ентусиасти а не с комерсиална цел, това е причината всеки ден да го разглеждам и да чета.В днешно време рядко се намират хора които да правят каквото и да било безвъзмездно-просто заради идеята.Спамът на мен не ми пречи защото в повечето случаи са много кратки постове и ги прехвърлам много бързо докато стигна до нещата които ме интересуват.Заключените теми понякога ме дразнят.След два-три дни четене тъкмо съм решил че имам какво да кажа и ...Въпреки това разбирам модераторите защото напоследък на някои места тонът стана много остър и прерастна в селски,кръчмарски спор.
          И все пак нека вземаме под внимание критиката и да не се мислим за най добрите.
          +2000

Коментар

Кой пречи? Пускай "Продължение на тема..." и пиши.
            Като цяло - Защо го раздухте толкова? Използвайте силите си в друга (нова) тема!
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X