Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За възстановяването на "пълната" функционалност на гласуването

Както знаете, винаги съм бил за пълната функционалност на системата и я ограничих воден от желанието да стане по-добре. Disem ми помогна с отлична идея която обаче на практика се оказа неосъществима поради софтуерни ограничения...

Както и да е, връщам пълната функционалност и се надявам оттук насетне участниците да са достатъчно наясно и със системата и със себе си. Въвеждам следните правила за които ще следя безкомпромисно:

1. Гласуването е само и единствено АНОНИМНО! Всеки опит за разкриване на самоличност автоматично ще довежда до отнемане на точки служебно и бан за три дни.
    2. Трудно ми е да проверявам всички гласувания но в мига в който някой се оплаче от обида или простотия изпратена му с гласуването или пък Администраторите забележат такава, веднага човека направил това гласуване ще получи сериозно "връщане назад" + бан за седмица.
    3. Всеки глас против, задължително следва да бъде с обяснение защо. Гласувания против без обяснение ще бъдат служебно заличавани и и размера на точките ще бъде отнеман служебно от гласувалия.

Предупреждавам всички че от горните правила изключения няма да има без значение за кой иде реч!
    VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X