Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad-Bulgaria.com има вече БЛОГОВЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: OFFRoad-Bulgaria.com има вече БЛОГОВЕ

Може би има някакъв проблем с настройките на тази функция, тъй като не съм модератор или с "+ Право на легитимация", а в контролния панел имам опция за създаване на блог.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Моля да пробвате да създадете блог, за да видя какво точно става...
      VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
        Направих си блог и ми изписва на всяко мнение горе при мненията и тн blog entries и броя на блоговете,та въпросът ми може ли да е на български защото така стои различно,всичко на български само това на английски.
        Благодаря
        Ако правилно съм разбрал е поправено. Ще бъда благодарен и за други грешки които със сигурност ги има...
        VPetrov.photography

Коментар

Поправено е
          MG RACING

Коментар

Готово.

И коментаторите...

Коментар

На мен пък ми направи впечатление, че веднъж като цъкна на Вижте RSS Feed виждам няколко блог-а, а следващия път примерно само един.
              А и примерно на stanislav_7140 (http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=4586) въобще не мога да видя блог-а.
              Когато дам View Blog ми излиза онова съобщение, че нямам право да достъпя това съобщение.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Станислав е забранил от настройките другите да му виждат блога, има такива опции от който да избираш определена груга хора, които да го виждат
                LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                  На мен пък ми направи впечатление, че веднъж като цъкна на Вижте RSS Feed виждам няколко блог-а, а следващия път примерно само един.
                  А и примерно на stanislav_7140 (http://forum.offroad-bulgaria.com/member.php?u=4586) въобще не мога да видя блог-а.
                  Когато дам View Blog ми излиза онова съобщение, че нямам право да достъпя това съобщение.

RSS feed е система която ви позволява да настроите съответен клиент (повечето браузери също го могат) който автоматично да тегли само текущите новини оттам и да ви ги показва...
                  VPetrov.photography

Коментар

А има ли възможност за триене на тестовия блог?

И коментаторите...

Коментар

Трябва да има но не съм сигурен че ви е достъпна. Аз ще го изтрия а вас моля да опитате да направите нов след това...
                      VPetrov.photography

Коментар

Бутоните за създаване на блог вече не са достъпни, липсват, но в "Блог-контролен панел" има опции за настройка на блога, които не знам дали трябва да са видими.

___________________________________________________________

Блог - опции Редакция на предпочитанията и разрешенията за вашия блог
                        Опции за начало по подразбиране
                        Когато публикувате нов блог елемент, аз бих искал да...
                        • Модериране на коментарите преди да бъдат показвани
                        Тези настройки могат да бъдат променени и по време на публикацията
                        Режим за абонаменти по подразбиране: Блог-публикации
                        Когато публикувате нов коментар вие можете да изберете автоматично добавяне на публикациите към вашия списък от абонаменти, включително и с опция да получавате уведомление чрез е-поща при нов коментар.
                        Режим за абонаменти по подразбиране: Не ме абонирайБез email съобщениеСпешна ел. поща (известие)

Режим за абонаменти по подразбиране: Блог-коментари
                        Когато публикувате нов коментар вие можете да изберете автоматично добавяне на публикациите към вашия списък от абонаменти, включително и с опция да получавате уведомление чрез е-поща. Режим за абонаменти по подразбиране:

И коментаторите...

Коментар

Благодаря, за помощта. За бутоните в контролния панел ще проверим, но може би са ОК.
                          VPetrov.photography

Коментар

Може да се трие и да се поправя съдържанието на блога, както и самите публикации в него .... няма проблеми !!!
                            Проверено!
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Всички ли мнения написани в блоговете минават през модерация, написах нещо в блога на vladi333 и пред мнението ми седи онова човече което чака одобрение. Това забрана от неговите настройки ли е, или всичко се модерира?
                              Прикачени файлове
                              LZ1PER

Коментар

Мисля че са настройки,защото има опция Позволяване на коментари и Модериране на коментарите преди да бъдат показвани.
                                Така че той просто е решил, че се ни проверява какво сме написали преди да се публикува
                                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                                A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X