Обява

Свий
Няма добавени обяви.

OFFRoad-Bulgaria.com има вече БЛОГОВЕ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• OFFRoad-Bulgaria.com има вече БЛОГОВЕ

От днес портала се оборудва и с екстрата БЛОГ. Тя е достъпна за Модераторите и всички които имат + Право на легитимация.

БЛОГ-а позволява тези хора да имат собствена страница, представяне както и да водят лични дискусии.
    VPetrov.photography

До: OFFRoad-Bulgaria.com има вече БЛОГОВЕ

Ако набарам човекът измислил блоговете, ще го обеся на собствения му блог. Малко беше личните страници от едно време, сега нова дъвка на праните дънки.

Коментар

Що бе Стефане. Крещяща нужда има човек да си измисля нови думички. Ама нали съдържанието пак същото.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Ако набарам човекът измислил блоговете, ще го обеся на собствения му блог. Малко беше личните страници от едно време, сега нова дъвка на праните дънки.
        Стефане на теб оставям да измислиш как да наречем блоговете като условието е думичката да е с четири букви и всички да знаят за що иде реч.

А междувременно се очаква да даваш пример (добър) тъй че очаквам новини от твоя блог...
        VPetrov.photography

Коментар

Стига бе, работата не е в думата, а в явлението. Животът е пълен с графомани и дебили, които няма какво да кажат на света, но много държат да го направят.
          Сблъсквам се с напълно неизвестен проблем. И думите от него не знам. Пускам търсачката, на кви да е езици, курдисвам я да търси картинки, за пет минути съм се ориентирал. Ако ми трябва нещо повече - тръгвам да ровя. Хубаво, ама все по-често налитам на блогове. Прощавай, ама само зареждането на единични гигабайтови страници вече е идиотия. Това че не са структурирани е катастрофа. Айде, да кажем стилът и съдържанието не непременно са буклук, те са за тесни лични аудитории и не е нужно да ми харесват. Но случайното споменаване на дума в случаен разговор не значи че има и информация. Интернета и търсачките се превръщат в гланцово списание. Нулева информативност и задължително използване на терминология и стил от друга област на познанието, не от уж обсъжданата. Също автомобилно или икономическо списание.
          Отврат. Скръб. Всемирна.
          Чалга батка, чалгааа ...(((

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Стига бе, работата не е в думата, а в явлението. Животът е пълен с графомани и дебили, които няма какво да кажат на света, но много държат да го направят.
            Сблъсквам се с напълно неизвестен проблем. И думите от него не знам. Пускам търсачката, на кви да е езици, курдисвам я да търси картинки, за пет минути съм се ориентирал. Ако ми трябва нещо повече - тръгвам да ровя. Хубаво, ама все по-често налитам на блогове. Прощавай, ама само зареждането на единични гигабайтови страници вече е идиотия. Това че не са структурирани е катастрофа. Айде, да кажем стилът и съдържанието не непременно са буклук, те са за тесни лични аудитории и не е нужно да ми харесват. Но случайното споменаване на дума в случаен разговор не значи че има и информация. Интернета и търсачките се превръщат в гланцово списание. Нулева информативност и задължително използване на терминология и стил от друга област на познанието, не от уж обсъжданата. Също автомобилно или икономическо списание.
            Отврат. Скръб. Всемирна.
            Чалга батка, чалгааа ...(((
            Споделям мнението ти от части. Т.е. и аз не я разбирам манията по блоговете, ама не ми пречат. Просто рядко им обръщам внимание. И в търсачката си има начин да ги изабягваш . Слагай по едно "-blog" и евентуално и "-блог" сред търсените думи с гугъла и те изчезват от резултатите . Всъщност минусът може да изключва всяка дума и по същия начин да филтрираш форуми, wiki сайтове или каквото там искаш да липсва в резултатите.
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

О! Да, благодаря! Трябва да свикна да я използвам тая функция.

Коментар

Мда... за да се ориентираш в много информация... си трябва информация...

А колкото до блоговете тук то те са достъпни само за потребители с + Право на легитимация + модераторите... т.е. очаква се все стойностни хора да правят блогове тук...

Идеята е всеки да има място където да може да представи и дискутира лични неща които не са за дискусия в общите форуми... Има достатъчно такива теми които си плачат за блогове...
                VPetrov.photography

Коментар

Аз защо ги виждам, като нямам +Право на легитимация, или аз виждам нещо друго?

ПП: Сега да не вземете да ми ги махнете ей
                  99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                  It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Не ме разбрахте правилно уважаеми колега. Потребителите с + Право на легитимация имат право на собствен блог... А иначе всички могат да ги виждат, регистрираните могат даже и да пишат там...
                    VPetrov.photography

Коментар

Добре ама нещо ми е мътна индия с тези БЛОГ-ове, хич немога да разбера за какво иде реч

Коментар

Блоговете да кажем са нещо като лични малки форуми... Даващи възможност оперативно даден човек да представи себе си както и да дискутира по лични въпроси...

Основната идея с която ги позиционираме тук това е да се даде възможност за представяне на конкретни хора, лични въпроси към тях както и да кажем всеки от тях да си сложи снимки на машините... нали имаше дълго време дискусия защо не инсталираме екстра на форумите която да дава възможност за "виртуален гараж"... е блоговете са идеални за целта...
                        VPetrov.photography

Коментар

Благодаря Венци, както винаги точен, ясен и изчерпателен

Коментар

И да не забравя че всеки който има блог може да го наастройва така че до него да имат достъп само негови приятели например... т.е. да е затворен за външни лица
                            VPetrov.photography

Коментар

Направих си блог и ми изписва на всяко мнение горе при мненията и тн blog entries и броя на блоговете,та въпросът ми може ли да е на български защото така стои различно,всичко на български само това на английски.
                              Благодаря
                              MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X