Задавам този въпрос ,защото имах 125 т. репутация , а от три дена са 65 .Имал съм наказание от Явор ,там е писал за какво ме санкционира и колко точки ми взима ,а сега никакъв картон никакво обяснение и изчезнали 60т. Някой можели да ми обясни за какво са отнети? Щом съм наказан значи е редно и аз да знам за какво иде реч?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как ми изчезнаха точките от репутация ?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Как ми изчезнаха точките от репутация ?
http://www.offroad-bulgaria.com/usercp.php
най вероятно е гласуване а не наказание - в този панел - Последна получена оценка на репутация.
-
Не не е гласуване ако имате предвид от потребители като мен ,защото ако някой ми гласува положително или отрицателно , на същи този панел ми го изписва ,а сега нищо ............ А сега деПървоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеhttp://www.offroad-bulgaria.com/usercp.php
най вероятно е гласуване а не наказание - в този панел - Последна получена оценка на репутация.
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Гласуване е, имате и ясен коментар. Моля за в бъдеще не коментирайте системата за репутация, така и няма да стигате до такива ситуации... Не виждате коментара поради простата причина, че Вашата публикация нарушава правилата и е изтрита... Вместо директно наказание, колегите само са Ви гласували отрицателна репутация и са Ви изтрили публикацията...
Коментар
-
А мога ли да видя това гласуване ? И гласуването от потребители ли е или от модератори ? Извинявам се ако съм прозвучал нахално но се опитвам да си го обясня ! Благодаря !Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеГласувано е отрицателно за Ваше мнение което е изтрито, за това не виждате вота в панела.
Благодаря, писали сме по едно и също време !Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Уважаеми колега, всяко споменаване за гласуване, ще Ви донесе ново наказание, този път истинско. Моля да не се занимавате повече с този въпрос. Явно сте указали кого ще "наградите" със "зелена точка", това Ви е проблемът. Съветвам Ви за в бъдеще да внимавате повече и да не коментирате гласувания под каквато и да е форма, било то за Вас или от Вас...
Коментар
-
Благодаря , сега ми светна всичко ,това не го знаех ,което не ме оправдава.Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеУважаеми колега, всяко споменаване за гласуване, ще Ви донесе ново наказание, този път истинско. Моля да не се занимавате повече с този въпрос. Явно сте указали кого ще "наградите" със "зелена точка", това Ви е проблемът. Съветвам Ви за в бъдеще да внимавате повече и да не коментирате гласувания под каквато и да е форма, било то за Вас или от Вас...Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар