Задавам този въпрос ,защото имах 125 т. репутация , а от три дена са 65 .Имал съм наказание от Явор ,там е писал за какво ме санкционира и колко точки ми взима ,а сега никакъв картон никакво обяснение и изчезнали 60т. Някой можели да ми обясни за какво са отнети? Щом съм наказан значи е редно и аз да знам за какво иде реч?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как ми изчезнаха точките от репутация ?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Как ми изчезнаха точките от репутация ?
http://www.offroad-bulgaria.com/usercp.php
най вероятно е гласуване а не наказание - в този панел - Последна получена оценка на репутация.
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеhttp://www.offroad-bulgaria.com/usercp.php
най вероятно е гласуване а не наказание - в този панел - Последна получена оценка на репутация.Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Гласуване е, имате и ясен коментар. Моля за в бъдеще не коментирайте системата за репутация, така и няма да стигате до такива ситуации... Не виждате коментара поради простата причина, че Вашата публикация нарушава правилата и е изтрита... Вместо директно наказание, колегите само са Ви гласували отрицателна репутация и са Ви изтрили публикацията...
Коментар
-
А мога ли да видя това гласуване ? И гласуването от потребители ли е или от модератори ? Извинявам се ако съм прозвучал нахално но се опитвам да си го обясня ! Благодаря !Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Daniel Преглед на мнениеГласувано е отрицателно за Ваше мнение което е изтрито, за това не виждате вота в панела.
Благодаря, писали сме по едно и също време !Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Уважаеми колега, всяко споменаване за гласуване, ще Ви донесе ново наказание, този път истинско. Моля да не се занимавате повече с този въпрос. Явно сте указали кого ще "наградите" със "зелена точка", това Ви е проблемът. Съветвам Ви за в бъдеще да внимавате повече и да не коментирате гласувания под каквато и да е форма, било то за Вас или от Вас...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеУважаеми колега, всяко споменаване за гласуване, ще Ви донесе ново наказание, този път истинско. Моля да не се занимавате повече с този въпрос. Явно сте указали кого ще "наградите" със "зелена точка", това Ви е проблемът. Съветвам Ви за в бъдеще да внимавате повече и да не коментирате гласувания под каквато и да е форма, било то за Вас или от Вас...Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар