Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новинарската секция на OFFRoad-Bulgaria

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Новинарската секция на OFFRoad-Bulgaria

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Във форума има хора от цялата страна ... А в провинцията проблемите, особено социалните и с държавната администрация, са по-тежки и от софийските. Кой на село сам може да се пребори със селския дерибей, а няма нужда навсякъда да се стига до Катуница, та да се реши каквото и да било, често - дреболия.
    И преди тук са решавани такива проблеми, работата е сега да става по-лесно.
    Колкото до проверките ...
    Криминалистите имат приказка "Лъже като очевидец", и психолозите много добре знаят защо се случва. В това число - с високоподготвени хора. Не е работа на зла умисъл. Пък и не винаги сам човек може да разкопае някой вонящ проблем, създаден от нечистоплътен чиновник, примерно. И тук има хора, които освен достоверна, са докарвали информациите си до точни и пълни. Не всеки го може, тогава трябва да му се помогне. С хора, техника, съвет, или каквото там.
    По-скоро в такъв смисъл.
    Освен дето утре тука може да се регистрира кой да е Асан, и да вдигне някоя поръчкова гюрултия. Тебе няма какво да те проверявам, защо обаче трябва да вярвам на него също колкото и на тебе?

Тарга бе, работата е точно да има собствени новини, които другаде няма как да ги има, понеже даже Хоризонт и Първи канал нямат кореспонденти навсякъде, а ние имаме.
    Ясно че ако започне война в Иран, примерно, новината няма да е наша, но защо да не направим възможното? Ей го, на Нова година отиват хора на Дакар. Кой друг ще има новини от там? Никой. Това е примерът, който се подготвя в момента.
    Кво ти стана пък на тебе бре. Трезвен ли си или те купиха? Такива писания скоро не съм чел. Твои де. Нямам нищо против новини, които няма къде другаде да видя. Ама и такива няма откъде да дойдат. Най изнервящото е като почне търсачката да ми ги натрапва.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Търговците ще се гонят от Храма, обаче засега е мазало със софтуера, още не можем да се оправим.

Че с кво се купува безсребърник? А каквото верно ми трябва, май вече и Господ не може да ми го даде, та ...
      И ти три дена да пиеш кофи с кафе, и ти ще почнеш да пишеш кат зубрачка от гимназията)

Коментар

Гледай какво става. Уж всеки може да си каже мнението, ако не обижда другите участници или форума като цяло. Преди да почна да пиша първия си пост отдолу четяха поне 10 човека. Преди 1 минута погледнах и кво да видя. 5 човека четат. Аз и Йопо а другите се крият. Не са гости. Просто скрити. Смятай кви насрани мишки са се навъдили, пък Стефан ще ми говори за силата на форума. Ама яко се нервирах.

Коментар

Важното е да има сеир. Има ли, има и кой да наднича.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
            Търговците ще се гонят от Храма, обаче засега е мазало със софтуера, още не можем да се оправим.

Че с кво се купува безсребърник? А каквото верно ми трябва, май вече и Господ не може да ми го даде, та ...
            И ти три дена да пиеш кофи с кафе, и ти ще почнеш да пишеш кат зубрачка от гимназията)
            Спирай да пишеш веднага. От това кафе можеш да хванеш краста, трипер и бяс в комбинация. Ти може да си безсребърник, ама като ти набутат някое ръждиво джилязо в лапичките и си готов да продадеш Станишев на Борисов. И тва ако не е корупция, здраве му кажи.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Важното е да има сеир. Има ли, има и кой да наднича.
              4 човека се крият постоянно. Изглежда ги е срам кви са ги надробили. Е ся отнесах банана. Сега пък са двама.

Коментар

Еееех ... То ако всеки можеше да тръгне с гранатите под танка, и мръсниците отдавна щяха да са се свършили ...

Коментар

Владо, май ще се наложи да започнеш обясненията от А и Б. Тук пишат и хора които не са в ОС и не знаят какво се е обсъждало на сбирката. Вероятно и не са чели предшестващите теми по въпроса за развитието на форума. Най-малкото не могат да разберат че това което е сега тук си остава така, а в новинарският раздел ще влизат ако искат.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ще се опитам до включването на Владо да бъда полезен с малко разяснения и повече светлина върху идеята.

С няколко думи, ние с Брат ми, си даваме ясната сметка, че порталът вече надмина нашите възможности. Това е както повод за гордост, така и време за равносметка и търсене на път напред. Имахме три пътя, да продадем на инвеститор който търси бързо капитализиране (нещо което никога не бихме направили без значение сумата), да затворим (най-доброто решение, което щеше да се случи в края на тази година) или да се случи нещо изключително, което хем да запази каквото е градено, хем да го развие, хем да не го убие, хем да запази всичко добро... Това последното се появи изненадващо и без да го очакваме. Имаме и кой да поеме ангажимента да развива и инвестира в този портал (Само за сведение, сумите които са необходими за целта надвишават 50 000 евро годишно + над 5000лв. преки месечни разходи) и същевременно запазваме всичко постигнато дотук.

Накратко, всичко тук в този портал остава така както е било. Без никакви промени, нито в правилата, нито в Модерацията, нито в Администрацията. Няма нови Администратори, аз и Брат ми, продължаваме да правим това което сме правили и до момента.

Новото е, че вече ще имаме и сериозен административен апарат на разположение, както и пълен екип журналисти. И всичко това, защото си даваме ясната сметка, че не можем да живеем като инфантилни колекционери на "пеперуди" (нищо против колекционерите, още по-малко срещу пеперудите) които са се изолирали от света и говорейки и мислейки само за "пеперуди". Тук в този портал е събран един своеобразен елит. Интелектуален и творчески, с разностранни интереси, знания, опит и човечност. Ще направим всичко възможно, всички тези хора да пишат, четат, да се информират и да информират другите. Защото това е отговорността на всеки от нас към нас, семействата ни и обществото.

Много се възмущават, че няма къде да четат нещо смислено, оригинално, вярно и съдържателно. Аз също, но и намирам за ангажимент да се опитам да променя това, отправям призив и към Вас да се опитате същото. Всяка една медия, е изразител на интересите и вижданията на собственикът си. Е, сега имаме възможност, за първи път, да направим заедно едно място което е изразител на всеки от Вас... Но всичко това няма как да стане наготово, всеки от Вас трябва и да помогне за да стане...!

Това което виждате след натискане на бутона "начало" бе първият опит на журналистически екип от около 15 човека да представя нашите собствени новини. Мястото както знаете е отделно, никой от тях не пише и публикува във форумите, а във CMS-а на портала. За момента резултатите не са добри. Или по-точно са същите както навсякъде, а ние искаме нещо различно. С времето, всичко това ще бъде преместено на отделен домейн, като в нашата заглавна страница останат само новите касаещи пряко офроуда. Но другите новини, са поне за мен също толкова важни и отговорни. Скоро Владо ще обяви и още един голям проект, който стъпва върху "плещите" на портала, сигурен съм, на всички Ви, много ще се хареса...

Но, моля не забравяйте, всичко което успеем да постигнем ще е резултат от нашите общи усилия и воля!
                    VPetrov.photography

Коментар

Явно аз съм повреден или различен. Предпочитам да е платено, но да е чисто.
                      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

И за теб е помислено, ще я има тази опция за всички желаещи. И аз предпочитам същото. Но ще отнеме време докато стане работата със софтуера, та ще помоля за търпение. Вече има и първи стъпки, всички нерегистрирани, гледат темите с реклама вътре. След още малко време ще дойде и опцията за която отвори реч. И тя ще е достъпна за всички, които пожелаят..., при това ще съм сигурен, че условията ще предизвикат голямо учудване... Но стъпка по стъпка, време трябва...
                        VPetrov.photography

Коментар

Не са проблем рекламите а тия дето пишат по няколко кухи мнения за да добият достъп до "за 1 лев" и раздел "продавам".
                          примерно: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=132958

... защо всъщност не утвърдени участници имат достъп там?

За мен може спокойно да не мислите. Аз съм дРът вече. Научил съм се да се намествам..
                          Последно редактирано от drukman; 28-11-11, 21:02.
                          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Да ти кажа и за този проблем (огромен) има решение при това много елегантно. Но за съжаление и то е свързано с ограниченията на софтуера и си иска принципно ново решение. Ще го бъде, но нека да отхвърлим големите проблеми... Всъщност планове и намерения големи, но възможностите ни за съжаление не толкова...
                            VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
                              ... Ако тогава бяхме изградили подобна система и авторитетна медия ...
                              Не знам защо, ама веднага се сетих за онзи лаф "И я мо'eм, и тате мо'е, ама козата си сака пръч" ... Нямам претенции да разбирам от медии, но се опасявам, че "авторитетна медия" без сериозен екип, в т.ч. и сериозни журналисти (което не е задължително да означава хора с диплома от съответния факултет) няма да се получи. Също така не я виждам и без ясна концепция каква ще бъде въпросната медия и като насоченост, и като редакционна политика.

Авторитетните медии биват с различна насоченост - политически, спортни, за "светски" новини. Каква трябва да бъде новата медия? Може и да звучи добре читателите да са и журналисти, но ми се струва, че при този вариант има огромен риск да се изпада в хронично дребнотемие, а също така изобщо не е за пренебрегване опасността, че може да се използва за разпространяване на целенасочена дезинформация, с цел решаване на нечии лични, корпоративни или политически интереси.
                              Може да е ласкаещо да се смятаме за някакъв елит, но ми се струва, че реалността е малко по-различна. Участниците във форума са по-скоро една представителна извадка на българското общество. А това ще рече - много разнородни във всяко едно отношение - и като образование, и като обществено и материално положение, и като политически възгледи, и като интереси.

Струва ми се, че да се очаква от това разнообразие да се пръкне качествена медия с ясна физиономия, ще е малко нещо като човек да се опитва да направи национален отбор по футбол с помощта на публиката на стадион "Васил Левски" ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                ...
                                Не видя ли това?

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение

Новото е, че вече ще имаме и сериозен административен апарат на разположение, както и пълен екип журналисти.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X