Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се допускат ли тук анонимни регистрации?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Да се допускат ли тук анонимни регистрации?

Цитат:
    Пълноправни участници в портала Тук членуват само участници които са публикували своите персонални данни. За да бъдете включени задължително изпратете Лично Съобщение с вашите данни на модератора на групата...Включването ви ще стане след получаване на вашите данни...
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
      Цитат:
      Пълноправни участници в портала Тук членуват само участници които са публикували своите персонални данни. За да бъдете включени задължително изпратете Лично Съобщение с вашите данни на модератора на групата...Включването ви ще стане след получаване на вашите данни...
      Да се таковам в глупавата тиква...то написано ама няма кой да чете...
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

А кой е модератора към който трябва да се обърна и какви данни трябва да изпратя за да имам права за там?
        Танки грязи не боятся!

Коментар

Идете в контролния панел (бутона НАСТРОЙКИ (КП))

Там долу в ляво има бутон членство в групи. Четете внимателно и ще стане...
          VPetrov.photography

Коментар

Относно анонимните потребители аз също смятам че няма как а и защо да ги забраняваме. Достатъчно е да сме по взискателни към качеството и съдържанието на мненията които се публикуват. В тази връзка и в момента всички вие разполагате с необходимите инструменти но малко от вас ги използват.

Ако срещнете мнение което откровено нарушава правилата приети тук е достатъчно да натиснете бутончето и да ни информирате за това.

Много важно е и всички да свикнете постоянно да използвате бутона за оценка на репутацията. Видите ли стойностно мнение моля възнаградете човека който го е написал с вашия вот. Или обратното ако нещо е лошо и не в добрия тон гласувайте срещу него. Така веднага ще се вижда кой кой е тук и съответно отношението към него...

Както се казва нещата са във вашите ръце...
            VPetrov.photography

Коментар

Тъй като имам особено мнение относно публикуването на лични данни в интернет, да попитам.
              Има ли разликата във функционалността на форума ако даден участник не си е публикувал личните данни?
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                Тъй като имам особено мнение относно публикуването на лични данни в интернет, да попитам.
                Има ли разликата във функционалността на форума ако даден участник не си е публикувал личните данни?
                НЕ

Коментар

Да, не. Просто няма да ти даде да прочетеш личните данни на другите. Разрешението е реципрочно.

Коментар

Е то пък големите лични данни . Име и телефон.

Коментар

До: Re: Да се допускат ли тук анонимни регистрации?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Е то пък големите лични данни . Име и телефон.
                      Бях писал по-рано име, мейл и тел., но ми се напълни кутията със глупости и поне 50 пъти ми звъняха да ми предлагат глупости. Даже повечето бяха от чужди сайтове.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

До: Re: Да се допускат ли тук анонимни регистрации?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Бях писал по-рано име, мейл и тел., но ми се напълни кутията със глупости и поне 50 пъти ми звъняха да ми предлагат глупости. Даже повечето бяха от чужди сайтове.
                        Явно си с превилегий. На мен никой нищо не ми предлага
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

До: Да се допускат ли тук анонимни регистрации?

И на мен.
                          Скука.

Коментар

До: Да се допускат ли тук анонимни регистрации?

От както открих съществуването на спам филтрите нямам проблем с мейла, а откакто открих блек лист приложенията за смартфони и с телефонния и СМС спам . От време на време като погледна логовете колко мейла, обаждания и СМС-и са филтрирани чак се плаша...
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X